kapeloto
Početnik
- Poruka
- 38
Dijamando, neka je srecom pocetak terapije, a jos vise ihod!!! Markocu, ti si zavrsio sa terapijom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam video da je i Winner ovde.
zavrsavam sa terapijom u sredu!!
Uradila sam prvo elisa test , a zatim i PCR da bih bila sigurna, .
pozdrav svima!
Biberchice, ukoliko imas bilo kakvu sumnju , mislim da je bolje da se testiras i znash na cemu si!
Ja sam konstatovala da imam nekoliko rizicnih situacija kada sam mogla da dobijem HCV , otisla sam i testirala se! Uradila sam prvo elisa test , a zatim i PCR da bih bila sigurna, obzirom na dug period inkubacije ovog virusa ... itd.
naravno da ste u pravu i ti i dzonik i ostali, treba znati na cemu si. Valjda cu se nakaniti jednom da se testiram...ma, znam da cu se jos neko vreme ovako razvlaciti, a onda ce mi puci...kofer i oticicu na test, pa nek ide zivot!
p.s. za one cajeve i to, niko mi ne odgovori...![]()
hoce li mi neko reci da li sam u pravu: kontrolisao sam transaminaze u u normalnim su granicama da li je to siguran znak da sam hcv-? da li ako su aminaze u normalnim granicama da je neko hcv-, i u kom stadijumu bolesti one pocinju da skacu? i da li se uvek povecavaju sa hepatitisom c? da li je moguce da je neko hcv+ a da ima aminaze u normalnim granicama?