Markocu, sto se tice tog svraba, to je mene pocelo da muci u Februaru ove godine, a tada jos uvek nisam znala zasto. To kazu da hoce zbog funkcije jetre. Ja sam se do krvi cesala, ali sada, se to izgubilo, verovatno zbog vitamina koje uzimam. Kupi B vitamin, pivski kvasac u prahu, obicno ga ima u kutijama u prodavnicama zdrave hrane. Pise ti na kutiji koliko se uzima. Cudi me da ti se to sada desava, posle terapije, a ne pre.
Proci ce sigurno, a sto se tice zaboravnosti i toga, trudicu se da me neko podseca na terapiju. Nadam se da se ta zaboravnost gubi sa prestankom terapije. Kako ti stojis sada sa koncentracijom?
Sto se tice koze, stalno se mazem, poceli su plikovi doduse mali da se pojavljuju na dlanovima , pre 2 nedelje, ali mi se to vise ne desava, od kako pijem taj vitamin B i mazem ruke bebi kremom sa Cink oksidom. Naravno, mleko za telo redovno, a lice mazem kremom koja ima u sebi maslinovog ulja, tako da je sada OK, inace svrab dolazi i od suve koze, sto moze da znaci da ti nedostaje neki vitamin.
Obavezno nabavi ovaj vitamin, kao i E vitamin, po mogucu sto jaci, recimo od 200 ili 400, jedna dnevno.
Koenzim Q 10 je dobar takodje. To su i meni rekli da pocnem da uzimam.
Pozdrav