Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Svi su ozdravili pa ces i tiNadam se da hocu Rayela![]()
Inace danas je treci dan terapije,sve normalno bez nuspojava kako mi je i receno,vrlo jednostavna terapija.
Jedna tableta na dan u isto vrijemepozdrav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi su ozdravili pa ces i tiNadam se da hocu Rayela![]()
Inace danas je treci dan terapije,sve normalno bez nuspojava kako mi je i receno,vrlo jednostavna terapija.
Jedna tableta na dan u isto vrijemepozdrav
Ja sam HCV pozitivna od 2005.
Poenta ovog mog pisanja je : ne brinite, ljudi, jedite normalno, sve radite normalno, ne znam ipak, možda je ovo do mene, samo sam nosilac virusa, a jetra OK, a možda imam taj genotip koji je "neaktivan" ( a nzm KOJI genotip imam jer nisam nikad uradila biopsiju).
Pozdrav za sve, manje brinite, možeš od brige sebi da podigneš pritisak i svašta...
Здраво свима на форуму!
Да ли би неко могао да препоручи лекаре који имају искуства са новом терапијом, а који раде на приватним клиникама у Београду? Уколико се противи правилима форума, не морате да наведете у којим клиникама ти лекари раде (то ваљда може да се изгугла), али ваљда може да се каже 'е мене је лечио лекар тај и тај, имам добро искуство'.
Ишчитао сам претходних пар година ове дискусије (откад је нова терапија почела да се примењује), али нисам нашао превише имена лекара. Оних пар који су помињани иза гледда раде само на Инфективној клиници КЦС, нисам успео да их нађем по приватним клиникама.
Разлог што бих желео да се приватно консултујем са неким је што немам здравствено осигурање и већи део времена проводим ван земље, тако да ми није згодно да уклапам термине на КЦС или ВМА.
OdlicnoEvo mene opetDanas bila kontrola nakon 15 dana od pocetka terapije generickom epclusom,krvni nalaz super.
AST sa 32 spao na 21 a ALT sa 51 na 13![]()
![]()
Jos 10 nedelja je ostalo do kraja terapije i abd idemo do pobjede,da izbacimo virus iz organizma.
To je to ljudi moji,veliki pozdrav za sve![]()
![]()
Evo mene opetDanas bila kontrola nakon 15 dana od pocetka terapije generickom epclusom,krvni nalaz super.
AST sa 32 spao na 21 a ALT sa 51 na 13![]()
![]()
Jos 10 nedelja je ostalo do kraja terapije i abd idemo do pobjede,da izbacimo virus iz organizma.
To je to ljudi moji,veliki pozdrav za sve![]()
![]()
Radujemo se i miPozdrav ljudi evo mene opet
U subotu 1 Decembra mi je bilo skoro 8 nedelja kako pijem genericku epclusu i otisao sam u Beograd da radim nalaz cisto iz svoje radoznalosti jer mi je doktor rekao da bi trebao izbaciti virus za 8 nedelja jer je friska infekcija.Uradio sam HCV RNK kvalitativno i evo danas su mi poslali rezultate na e-mail i nalaz je NEGATIVAN![]()
![]()
![]()
![]()
ali po savjetu doktora i dalje nastavljam sa terapijom do kraja.
P.s U Beogradu sam radio nalaz u beo-lab labaratorijama zato sto kosta 80€ a kod nas u bosni 450 KM(225€).
Ne mogu da vam opisem osjecaj srecee![]()
- - - - - - - - - -
Ne mogu da postavim sliku nalaza ali evo koga interesuje neka ostavi svoj broj pa mu mogu poslati na viber,pozdrav![]()
![]()
![]()