Black Edd.
Obećava
- Poruka
- 87
Ja sam od Grega kupio terapiju za sebe.
A sada mi je dostavio još tri.
Da stoje kod mene i kada nekome budu trebale da mu ih dostavim.
Pozdrav, mene zanima, koja bi bila cena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam od Grega kupio terapiju za sebe.
A sada mi je dostavio još tri.
Da stoje kod mene i kada nekome budu trebale da mu ih dostavim.
Vidi ovako, najbolje je da prvo uradiš genotip, fibrosken i pcr. Onda ćeš znati na čemu si i koja i koliko duga terapija ti je potrebna.
Kako nemash care,koji si bio F4 je li ?
Bogu hvala ako nemash ali napishi kako ...Pozdrav.
- - - - - - - - - -
Radio sam fibrosken i više nemam cirozu jetre. Sada sam f1.
imaš li fb ili mesinger?Poštovanje svima a pogotovo onima koji se bore sa HCV I HBV.Evo mi u Hrvatskoj već trecu godinu fala bogu koristimo fibrosken i ljekove kao HARVONI,EPCLUSA I DR. IMA IH GOMILA..od kada je dosao prvi fibrosken u Hrvatsku ljudi su masovno ej masovno se poceli javljat na lječenje jer su se svi zgražali biopsije.JA SAM NAZALOST I HCV I HBV ALI EVO VEĆ 5 TJEDAN PIJEM EPCLUSU,to je bogom dan ljek jer ljeci sve genotipove.Inace u HR se za ovakve ljekove ceka u prosjeku pola godine.SAD KAD IZLJECIM HCV STRAH ME JE STO CE BITI SA HEP B KOD MENE.ČITAO SAM DA SU AUSTRALCI NEDAVNO NAŠLI LJEK I ZA HBV I DA JE 1000 POSTO UCINKOVIT,ako ko ima slicna iskustva sA oba dva virusa molim neka podjeli a za Winnera1 imam pitanje kako doći do ovih generičkih ljekova kao EPCLUSA I SL. jer neki u HR NEZELE ČEKATI POLA GODINE DO GODINU.INAĆE INDIJA IMA ODLIČNU FARMACEUTSKU IDUSTRIJU I DUGU TRADICIJU,POZNATA JE NJIHOVA HIMALAJA.ŽIVJELI MI LJUDI.
Poštovanje svima a pogotovo onima koji se bore sa HCV I HBV.Evo mi u Hrvatskoj već trecu godinu fala bogu koristimo fibrosken i ljekove kao HARVONI,EPCLUSA I DR. IMA IH GOMILA..od kada je dosao prvi fibrosken u Hrvatsku ljudi su masovno ej masovno se poceli javljat na lječenje jer su se svi zgražali biopsije.JA SAM NAZALOST I HCV I HBV ALI EVO VEĆ 5 TJEDAN PIJEM EPCLUSU,to je bogom dan ljek jer ljeci sve genotipove.Inace u HR se za ovakve ljekove ceka u prosjeku pola godine.SAD KAD IZLJECIM HCV STRAH ME JE STO CE BITI SA HEP B KOD MENE.ČITAO SAM DA SU AUSTRALCI NEDAVNO NAŠLI LJEK I ZA HBV I DA JE 1000 POSTO UCINKOVIT,ako ko ima slicna iskustva sA oba dva virusa molim neka podjeli a za Winnera1 imam pitanje kako doći do ovih generičkih ljekova kao EPCLUSA I SL. jer neki u HR NEZELE ČEKATI POLA GODINE DO GODINU.INAĆE INDIJA IMA ODLIČNU FARMACEUTSKU IDUSTRIJU I DUGU TRADICIJU,POZNATA JE NJIHOVA HIMALAJA.ŽIVJELI MI LJUDI.
Na kraju terapije, kažem ti čekam rezultate pcrA kad si radio fibrosken,je li u toku terapije,ja na kraju pcr negativan a F4,zato te i pitam.
Konsultujem lekara posle testova?Ok a kako ću znati? Moj lekar na Infektivnoj će mi reći?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Vidi ovako, najbolje je da prvo uradiš genotip, fibrosken i pcr. Onda ćeš znati na čemu si i koja i koliko duga terapija ti je potrebna.
- - - - - - - - - -
Radio sam fibrosken i više nemam cirozu jetre. Sada sam f1.
Kolika si KPA ocitavanja imao sa F4, a koliko sada sa F1.
Black-Edd ako zelis lek mozes ga naci jeftinije i to za 750e na jednoj face grupi konktaktiraj ljude sa te grupe,meni su pomogli i super su ljudi.grupa broji preko 300 clanova i tako ces ih prepoznati.ima jos dve grupe ali su to klasicni preprodavci i derikoze.zelim da se sto pre izlecis.
Kako se zove tvoja grupa na Facebooku? Gde si se ti predstavila imenom i prezimenom? Kako to "nisi preprodavac"? Nego? Proizvođač? Vidi malo unazad šta sam ti pisao o ilegalnoj trgovini lekovima, podseti se.Posto i ja imam grupu na facebook-u i znam da mene prozivas sa ovime sto pises moram da ti odgovorim.Niti sam preprodavac niti sam derikoza.Ti ovde samo unosis pometnju i zbunjujes ljude jer pises da se lekovi mogu nabaviti po ceni jeftinijoj nego sto je moguce.Ja sam pomogla stotinama ljudi da se izlece.Ja svakog posavetujem i nisam imala ni jedno negativno iskustvo.Zaista sam posvecena ljudima koji imaju hcv i svi znaju da mogu da me pozovu u bilo koje doba noci i dana.Ako se toliko trudis da ovde pises da je neko derikoza predstavi se imenom i prezimenom ko si.Za mene svi znaju ko sam.A koliko znanja imam o hepatitisu i jetri,lekovima mislis da je glupo pricati.Ovo nije igra ovo su ozbiljne stvari i ne pricaj o drugima bez potrebe.
Kako se zove tvoja grupa na Facebooku? Gde si se ti predstavila imenom i prezimenom? Kako to "nisi preprodavac"? Nego? Proizvođač? Vidi malo unazad šta sam ti pisao o ilegalnoj trgovini lekovima, podseti se.
Vidi, meni treba, zaista. Ali likove koji glume prepodobne pomagače ne mogu da smislim. Samo prekini sa patetikom i "brigom za ljude". I tim bezobraznim stavom kako to nije igra i kako ti o tome znaš sve. On ne zna ništa jel, misli čovek da se prehladio!?
Dakle malo manje nerviraj ljude i nemoj ih praviti budalama i plašiti, ne valja ti za prodaju.
Svima koji su novi u diskusiji preporučujem da pročitaju šta sam na ovu temu pisao par meseci unazad, dakle
NE VERUJTE BILO KOME I NIKOME PARE UNAPRED, ČUVAJTE SE LEŠINARA.
@najed77
Hvala puno druže!
Tapatalk
Nemam ja nikakav problem što ti ili bilo ko drugi prodajete lekove. Dobro je da lekova ima. Ako su ispravni.
Ono što mi smeta je način. Lepo napiši "koga zanima, tako i tako, ljudi, imam, detalji na PP, imaćete priliku da se uverite da je sve ok... Itd"
Ovako, ti se kao brineš... Pa znaš mnogo o tome...pa upozoravaš? Ja ne znam jel? Ja ne znam šta je HepC?
Koji su tvoji motivi ne znam niti me se tiče. Izigravaš dušebrižnika, ko popadija neka ovde. Mi smo svi blesavi i treba nam neko da nas uozbilji, da se moli za nas i sveće da nam pali.
E to vređa vidiš.
Vidi, da bih sebi to nabavio - ne treba mi niko. Trenutno nisam u situaciji ali ću vrlo brzo biti. Član sam nekoliko udruženja, američkih uglavnom iako su lekovi iz Indokine, imam sve kontakte koji mogu da mi zatrebaju, govorim Engleski. Bilo direktno bilo mailom, nabaviću sebi šta mi treba, makar putovao. Ili kupiti preko nekoga ovde. Ko mi ne glumata Isusa Hrista. Dakle ta nabavka teško da mi od nekoga zavisi. Kao što su neki odavde sebi pomogli, umem i ja. Samo ako budem naručivao a ne kupovao ovde, naručujem samo za sebe i eventualno nekog poznanika. Jer nemam stomak da od čoveka uzmem pare za lek. Nisam trgovac, pogotovo ne lekovima. Ali to sam ja...
Ovo za pare unapred nisam na tebe mislio, niti te znam niti znam kako radiš. Samo imam sa raznim iskustva pa upozoravam ljude, generalno.
Dakle, da se razumemo konačno. Lepo što imaš ili imaš način da prodaš ili povežeš ljude. Lepo što i nisi jedina, što lekova ima.
Samo bez foliranja i patetike.
Tapatalk