Ok,ja o generichkim lijekovima ne mogu pisati,kad si me pratila onda si i vidjela da sam lijek dobio od Fonda Crne Gore,dakle originalni,da sam morao da ga kupim,uchinio bih to najvjerovatnije preko svojih veza vani ili u Bg kod Tine,kao shto sam vishe puta i napisao ovdje,kod onog Dragishe ne bih ni za spas zivota,bash zbog toga jer smo se chuli jednom,i poshto sam ja njemu preko moba te noći bio sjajan i ok lik,eto on bi meni lijek naplatio SAMO 1,700 plus troshkovi puta do Becha i nazad,no kako već rekoh,sve ovo znash pa da se ne ponavljam.
Stanje i sve vezano za terapiju sam SVE ovdje iznio,chak su JAKO dobro pratili oni koji SREĆOM nemaju virus niti bilo kakav problem sa jetrom,moj prijatelj i veliki savjetnik mikelo90 i dama pod nickom Rayela,tako da ne znam shta bih ti ja lichno vishe mogao reći na ovu temu...?
Trenutno ochekujem nalaz PCR-a u ovih 15ak dana,a ostali nalazi su SAVRSHENI,alt 16,ast 20,ggt 27...chak mi je i holesterol sa 6,60 doshao na 4,63.
Moj jedini savjet,ako si pushach,predji na elektroniku,eto za mjesec dana i neshto vishe,prodisao sam i radim sklekove svakodnevno i to na 45 stepeni.
Ako si pogreshno shvatila moj post,onda je na tebi,ja svakako nisam htio biti grub,ali samo ne volim ponavljanje jedne iste priche,pozdrav.
Stanje i sve vezano za terapiju sam SVE ovdje iznio,chak su JAKO dobro pratili oni koji SREĆOM nemaju virus niti bilo kakav problem sa jetrom,moj prijatelj i veliki savjetnik mikelo90 i dama pod nickom Rayela,tako da ne znam shta bih ti ja lichno vishe mogao reći na ovu temu...?
Trenutno ochekujem nalaz PCR-a u ovih 15ak dana,a ostali nalazi su SAVRSHENI,alt 16,ast 20,ggt 27...chak mi je i holesterol sa 6,60 doshao na 4,63.
Moj jedini savjet,ako si pushach,predji na elektroniku,eto za mjesec dana i neshto vishe,prodisao sam i radim sklekove svakodnevno i to na 45 stepeni.
Ako si pogreshno shvatila moj post,onda je na tebi,ja svakako nisam htio biti grub,ali samo ne volim ponavljanje jedne iste priche,pozdrav.
Mislim da sam dosta informacija saznala putem foruma. Ovaj forum nije bas aktivan i kvalitetan, trebao bi da bude izvor informacija i iskustava i argumentovanog negiranja necijih postova. Ovde se dosta svelo na rasprave. Svi ovde muce istu muku - problem brige za sopstveno zdravlje ili zdravlje neke bliske osobe, tako da treba jedni drugima da pomognemo. Ako imate neku konkretnu informacije ili iskustvo pisite.