Нepatitis C

Ja za Pegasys ne znam nemam neko iskustvo jer moj muz nije bio na toj terapiji.Znam za ove nove lekove da se pcr test radi poslezavrsetka terapije pa onda posle 3 meseca,posle 6 meseci i posle godinu dana.
Mislim da bi ti najbolje bilo da uradis pcr test i onda ces biti miran.S obzirom da su ti transaminaze mirne posle toliko vremena mislim da je sigurno sve u redu ali ti ipak proveri.
Sigurno ce se javiti neko ko je bio na toj terapiji pa zna sve o tome.

Tražio sam lično od dr Delića dok sam bio u izolaciji na Infektivnoj iz drugih razloga da mi omoguće taj test posle godinu od kraja terapije i od doktora na gastro u Zemunu gde sam primao terapiju,ali nisu mi izašli u susret.Hvala na odgovoru.Raspitaću se još.

Tina, nova sam na forumu i ne znam kako da ti posaljem poruku. Moj suprug ima Hepatitis C genotip 3.Posto terapija interferonom nije uspela, moramo probati sa generickim lekovima, ali ne znam kako ih nabaviti. Molim za pomoc.

Tražio sam lično od dr Delića dok sam bio u izolaciji na Infektivnoj iz drugih razloga da mi omoguće taj test posle godinu od kraja terapije i od doktora na gastro u Zemunu gde sam primao terapiju,ali nisu mi izašli u susret.Hvala na odgovoru.Raspitaću se još.

Nisu oni krivi oni bi ti to uradili sigurno nemaju reagense za pcr za c i to je veliki problem.Na infektivnoj nekad ima ali vise nema nego sto ima.Ako si u mogucnosti uradi test u privatnoj laboratoriji kosta oko 10 000 din a ako nisi onda se raspitaj na infektivnoj da li ce dobijati uskoro i tako s vremena na vreme proveravaj da li su dobili.

20170117_231648.jpg
20170117_231648.jpg

Evo da podelim sa vama da vidite potpuno novi lek koji je prvi put dostupan u Srbiji.Genericka Epclusa (Sofosbuvir 400 mg/Velpatasvir 100 mg) Pangenotipski lek za hepatitis c.Pogodan za one koji iz nekog razloga ne mogu da odrede genotip ili za one koji imaju dva ili vise genotipa.

Poslednja izmena:
Wayo,kako da tupim u kontakt sa distributerom iz indije...hvala puno

Dobar dan,vidim da se raspitujete o distributeru lekova iz Indije.Ja vam mogu dati njegov kontakt,ne znam da li smem da postavim ovde njegov mail i telefon.Radi se o Paragu Jainu,istom coveku od koga je wayo kupio lekove.Ja sam prijatelj sa Paragom.Takodje vodim i blog o hepatitisu c i generickim lekovima ciju adresu ovde isto ne smem da postavim.Takodje vam mogu reci da u Srbiji mozete nabaviti lekove po nizoj ceni nego sto je odlazak u Indiju+lek.Za sva pitanja i pomoc i savete stojim na raspolaganju!Pozdrav

Crna Gora daje Harvoni za lijechenje ! Ali ...
Danas mi je konzilijum odluchivao,doktorica koja me primila prije mjesec i po dana,mladja od mene,dvije starije gospodje,jedna od njih direktorica klinike,dvije med. sestre i naravno ja !
Moja doktorica,od starta priche,znachi prije mjesec i po dana,obecala da ce ona odobriti Harvoni,zato sam ishao i obavio sve moguce analize,testove,nalaz biopsije sam imao od proshle godine,i utvrdio kao shto sam ovdje i pisao moj genotip 1a.Ona,znachi moja dr,svo vrijeme pricha kako cemo lijek dobiti samo zbog napada panike i depresije,jer druge uslove ne ispunjavam,jer mi je jetra ok,nema kaze veze shto ti nosish virus od 93.Ok rekoh super,ja izvadio i nalaz od psihijatrice,znachi upotpunio dokumentaciju i radostan chekam Harvoni,tj. sofosbuvir + ledipasvir.
Pochinje odluchivanje,direktorica odobrava,njena starija koleginica takodje,moja doktorica kaze ja nisam za Harvoni već za terapiju ...izgovara vishe mumla neka 4 nerazgovetna imena ljekova plus ribavirin,ja je gledam...srce mi lupa sve jache,krv shiba u glavu,sav crven...uzdrzavam se da ne zavichem,kuvam u sebi,ma dimim,tresem se kao da imam 39 sa 2...
Ja rekoh ne pristajem na tu terapiju,to znate od pochetkam,samo na Harvoni !
Uzmi ili ostavi kaze,imash tachno 2 minuta da razmislish,
Ne treba mi rekoh ni 2 sekunde,već sam rekao shta zelim a to znate od pochetka.
Dize se,viche,zapravo pomalo i urla,okrivljuje informisane pacijente,pljuje na internet...ja i dalje gledam,neki moj kodeks i nachin zivota mi ne dopushta da uvrijedim zenu,cutim,gledam,chudim se,pokushavam da se smirim nekako,mada vidljivo je da pucam totalno ali ipak cutim,uzimam dokumenta,zahvaljujjem se svima i kazem prijatno.
Zakljuchak - josh nisam u stanju da ga iznesem...ko,shta,kako,kome,da li je njoj pms ili nije dozivjela orgazam odavno ...da li je prifalilo para,idu praznici...ne znam josh odgovor,dotichna bi mogla ostati bez posla lako,da li da to insistiram...razmislicu hladnije glave.

Ipak sam pobijedio :) :) :)
Kako i shta,da ne duzim sad,ali lHarvoni je tu :)
Upravo sam podigao u apoteci prvu bochicu lijeka,jer ima ih 3,pakovanje je od 28 tableta i pochinjem terapiju :)

Pozdrav svima..nisam čitao prethodne poruke na forumu, mnogo ih je...

Javljao sam se ovde nekad pre više od godinu dana.. tada sam bio na terapiji pegazisom

- - - - - - - - - -

Javljao sam se ovde nekad pre više od godinu dana.. tada sam bio na terapiji pegazisom i ribavirinom 11 predugih meseci.. negde početkom avgusta sam završio s terapijom i to je to.. nisam izbacio virus... samo mu prepolovio broj...

Tina ti je na putu trenutno jer smo u kontaktu,javicu joj da ti se javi,pozdrav,ostavi broj ili neshto na pm ili tu.
P.S. Moji su nalazi NIKAD BOLJI :)))))))))))

Hvala puno sto si mi javio,culi smo se!Drago mi je da su ti rezultati dobri.Mnogo se radujem.

- - - - - - - - - -

Javljao sam se ovde nekad pre više od godinu dana.. tada sam bio na terapiji pegazisom

- - - - - - - - - -

Javljao sam se ovde nekad pre više od godinu dana.. tada sam bio na terapiji pegazisom i ribavirinom 11 predugih meseci.. negde početkom avgusta sam završio s terapijom i to je to.. nisam izbacio virus... samo mu prepolovio broj...

Zao mi je sto ste prosli kroz sve to.Mnogi ljudi se ne izlece tom prethodnom terapijom a prodju kroz pakao nuspojava.Predlazem vam da uzmete nove lekove koji lece virus za 12 nedelja a skoro da nemaju nus pojava.Koji imate genotip?

Back