Pa nebih da radim biopsiju, cuo sam od dosta ljudi da nije prijatno i da je bolno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uopste nije neprijatno a jos manje bolno,ja sam je eto igrom slucaja radio jos pred studentima,mada zavisi koji doktor ti radi i gde naravno a radio sam i ultra zvuk pre toga svakako sto pise ovaj ispod ali dok ti ne uzmu parce jetre nema nista i sad znam da nemam ni fibrozu a kamoli cirozu...dakle jetra bez ostecenja sto je u ovoj bolesti ipak naj vaznije zato nema potrebe da se lecim bar jos 5 ili 10 god.mlad sam ne drogiram se ne pijem alkohol...
Prvo sto me covek pitao da li radim sa nekim farbama ili lakovima? Ja reko ma jok! Onda me pitao da li pijem alkohol? Pa reko ko danas ne pije xD Pa kaze u pravu si. A zasto me to pitas ... kaze mi covek pa tvoja jetra je skroz bela i na jednoj strani zrnasta
Auuuu odma hladan znoj 
pa samo bi se dodatno iznervirao i nasekirao. Kupim lepo lekove za 24 nedelje i cao djaci. Lekovi pomazu i lece i cirozu i fibrozu. I bitno je da lekovi postoje

Hvala na savetu u svakom slucaju prijatelju,ja bih jos malo da prodje da vidiom kako ce ti lekovi da rade,vreme radi za nas u tom slucaju...a i pare su problemuvek nesto ima da se radi na kuci itd..Ja licno znam njhih troje koji nsu umrli sa hepatitisom od ciroze i sva troica su pila pola kile brlje svakodnevno a opet znam ljude koji zive sa hcv om decenijama i nista im ne fali...samo da se ne pije zestina i gazirano to je sustina.Sve najbolje bratskiTo sam i ja mislio,ne koristim nishta preko 20g.ne pijem alkohol,chuvam se sa surutkom pa na fibrosken pokaza F4,tako da druze moj ti je najiskrenisji savjet shto HITNIJE nabavi lijek i miran si!

Postovana Tina,
Molim za info gde mogu da nabavim lek.
Unapred hvala,
Lila
I naravno Tinu da pozdravim javno.Upoznao sam je preko ovog foruma pre otprilike 6 meseci od kada ga i pratim, Ove dve, tri poruke na forumu su jedini dodir sa tastaturom u mom zivotu do sada. I to samo iz jednog razloga, videvsi koliko je posvecena da pomogne, da ljudi dodju do leka i prenese svoja iskustva kroz sta je njen suprug prosao. Mnogo mojih prijatelja su upuceni u moj problem ali ga "ne osecaju " kao ona.Ko ima problem sa hcv, zna sta je prosao u zivotu, od diskriminacije u drustvu, na poslu, neuspesnih terapija, jalove drzave, neizlecive ciroze itd. POZZ za Tinu.