Pa nebih da radim biopsiju, cuo sam od dosta ljudi da nije prijatno i da je bolno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopste nije neprijatno a jos manje bolno,ja sam je eto igrom slucaja radio jos pred studentima,mada zavisi koji doktor ti radi i gde naravno a radio sam i ultra zvuk pre toga svakako sto pise ovaj ispod ali dok ti ne uzmu parce jetre nema nista i sad znam da nemam ni fibrozu a kamoli cirozu...dakle jetra bez ostecenja sto je u ovoj bolesti ipak naj vaznije zato nema potrebe da se lecim bar jos 5 ili 10 god.mlad sam ne drogiram se ne pijem alkohol...
Hvala na savetu u svakom slucaju prijatelju,ja bih jos malo da prodje da vidiom kako ce ti lekovi da rade,vreme radi za nas u tom slucaju...a i pare su problemuvek nesto ima da se radi na kuci itd..Ja licno znam njhih troje koji nsu umrli sa hepatitisom od ciroze i sva troica su pila pola kile brlje svakodnevno a opet znam ljude koji zive sa hcv om decenijama i nista im ne fali...samo da se ne pije zestina i gazirano to je sustina.Sve najbolje bratskiTo sam i ja mislio,ne koristim nishta preko 20g.ne pijem alkohol,chuvam se sa surutkom pa na fibrosken pokaza F4,tako da druze moj ti je najiskrenisji savjet shto HITNIJE nabavi lijek i miran si!
Postovana Tina,
Molim za info gde mogu da nabavim lek.
Unapred hvala,
Lila
I naravno Tinu da pozdravim javno.Upoznao sam je preko ovog foruma pre otprilike 6 meseci od kada ga i pratim, Ove dve, tri poruke na forumu su jedini dodir sa tastaturom u mom zivotu do sada. I to samo iz jednog razloga, videvsi koliko je posvecena da pomogne, da ljudi dodju do leka i prenese svoja iskustva kroz sta je njen suprug prosao. Mnogo mojih prijatelja su upuceni u moj problem ali ga "ne osecaju " kao ona.Ko ima problem sa hcv, zna sta je prosao u zivotu, od diskriminacije u drustvu, na poslu, neuspesnih terapija, jalove drzave, neizlecive ciroze itd. POZZ za Tinu.