Нepatitis C

Hvala ti veliko na pojashnjenju !
Ja ni nakon vishe od 25g ne znam ni koji sam genotip,jedino shto sam radio biopsiju proshle godine i rekli mi samo da je jetra ok ...zanima me gdje se moze uzet ovaj lijek ili se mora bash putoavati u INdiju ?Pozdrav

U Evropi nigde legalno ne mozes da ga dobijes, a ni ilegalno. Indija je zaista najveci proizvodjac najnovijih lekova i stalno je u klinchu sa EU i USA.
Lekari bez granica insisitiraju da Indija i dalje proizvodi i prodaje ove genericke lekove, ali samo van trzista Evrope i USA to je moguce.
Posoje i online porudzbine bas za ovaj lek, ali ja bih na tvom mestu bila sigurnija da mi neko taj lek stvarno i nabavi u Indiji.

U Evropi nigde legalno ne mozes da ga dobijes, a ni ilegalno. Indija je zaista najveci proizvodjac najnovijih lekova i stalno je u klinchu sa EU i USA.
Lekari bez granica insisitiraju da Indija i dalje proizvodi i prodaje ove genericke lekove, ali samo van trzista Evrope i USA to je moguce.
Posoje i online porudzbine bas za ovaj lek, ali ja bih na tvom mestu bila sigurnija da mi neko taj lek stvarno i nabavi u Indiji.

A npr. ko ? I unaprijed izvini na CG lijenosti ;)

Siguran sam da je licencirani generik u pitanju jer sam se dobro raspitao pre odlaska u Indiju, a i distributer kod koga sam nabavio mi je objasnio kako tamo stvari funkcionisu.
Hetero (kompanija koja pravi Ledifos) ima licencu od Gileada i tu je stvar 100% cista. Mogu izvoziti u nekih 80-ak nerazvijenih zemalja gde naravno ne spada Evropa, SAD itd.
Distributer ti moze poslati lek postom ako je to u CG dozvoljeno. U Srbiji nije i ako na carini otvore paket, zaplenice ga. Koliko znam u okruzenju jedino Rumunija moze da prima lekove preko poste.
Ja nisam hteo da rizikujem i otputovao sam za Indiju.
Distributer se zove Parag Jain, a njegova firma BullPharmachem i do njega sam dosao sa preporukama sa fixhepc foruma. http://fixhepc.com/forum/index.html
Mogu poslati kontakt telefon ko je zainteresovan pa neka ga licno kontaktira preko WhatsApp aplikacije. Parag je sjajan lik, bio mi je od velike pomoci u Delhiju i ostali smo u kontaktu svo vreme terapije, a i nakon nje. Bio je pre nedelju dana u Srbiji sa rezultatima primene generickih lekova koje je pokazao nasim infektolozima kako bi podrzali ljude koji zele da ih koriste.

Poslednja izmena:
NIje ti nimalo losha ideja ako bi oni bili voljni za tako neshto,hvala.
Odes u crnogosi SIP( ministarstvo spoljnih poslova) lepo zamolis , ispricas sta ti treba i ne brini, ima uvek normalnih ljudi.

- - - - - - - - - -

Siguran sam da je licencirani generik u pitanju jer sam se dobro raspitao pre odlaska u Indiju, a i distributer kod koga sam nabavio mi je objasnio kako tamo stvari funkcionisu.
Hetero (kompanija koja pravi Ledifos) ima licencu od Gileada i tu je stvar 100% cista. Mogu izvoziti u nekih 80-ak nerazvijenih zemalja gde naravno ne spada Evropa, SAD itd.
Distributer ti moze poslati lek postom ako je to u CG dozvoljeno. U Srbiji nije i ako na carini otvore paket, zaplenice ga. Koliko znam u okruzenju jedino Rumunija moze da prima lekove preko poste.
Ja nisam hteo da rizikujem i otputovao sam za Indiju.
Distributer se zove Parag Jain, a njegova firma BullPharmachem i do njega sam dosao sa preporukama sa fixhepc foruma. http://fixhepc.com/forum/index.html
Mogu poslati kontakt telefon ko je zainteresovan pa neka ga licno kontaktira preko WhatsApp aplikacije. Parag je sjajan lik, bio mi je od velike pomoci u Delhiju i ostali smo u kontaktu svo vreme terapije, a i nakon nje. Bio je pre nedelju dana u Srbiji sa rezultatima primene generickih lekova koje je pokazao nasim infektolozima kako bi podrzali ljude koji zele da ih koriste.

Pravo da ti kazem ni meni ne bi bila frka da uradim isto sto i ti. I sve je tako kako si napisao.
I jeste ( ne licenciran, ali generik) generik, licence za generike daju se tek posle valjda desetak godina, ali su Indusi genijalci, sami zbroje dva i dva i naprave
identican lek. 70 milijardi godisnje indijska farma zaradjuje od te vrste lekova, ceo svet ( izuzev USA i EU) profitira od indisjkih lekova jer je cena istog leka 100x niza
od originalnog. mOguce je da taj lek moze da se nabavi i u Moskvi, Istabulu, ali i ja bih bas isto uradila kao i ti.

U slucaju lekova zasnovanih na Sofosbuviru, gde spada i Harvoni, Gilead je bio primoran da napravi licencni dogovor sa Indijskim farmaceutskim kompanijama zato sto Indija nije priznala patentno pravo na Sofosbuvir, pa su se vodili racunicom bolje ista nego nista.
Jedini uslov je da smeju izvoziti u ogranicen broj zemalja u razvoju.
Ovde imas objasnjeno kako to otprilike funkcionise:
http://fixhepc.com/blog/item/72-generic-harvoni-sovaldi.html

Poslednja izmena:
Sto se tice lecenja hepatitisa C imam veliko iskustvo.Moj muz je imao hepatitis C i izlecio se generickim lekovima iz Indije.Takodje i nasa dva prijatelja.Svakom bih preporucila da se leci sto pre i da ne ceka da mu virus osteti jetru.Pogotovo sad kada lekovi postoje i to lekovi koji lece veoma uspeno i bez nuspojava i koji se piju kao tablete jednom dnevno 3 meseca.To su Harvoni,Sovaldi,Daclatasvir.Prvi korak je da se uradi Hcv genotip.U pravu je decko koji he gore napisao da je Parag Jain iz Indije najbolja opcija i mi smo uzeli lekove preko njega.Koga zanima ja mu mogu objasniti sve o tome i mogu pomoci.

Sto se tice lecenja hepatitisa C imam veliko iskustvo.Moj muz je imao hepatitis C i izlecio se generickim lekovima iz Indije.Takodje i nasa dva prijatelja.Svakom bih preporucila da se leci sto pre i da ne ceka da mu virus osteti jetru.Pogotovo sad kada lekovi postoje i to lekovi koji lece veoma uspeno i bez nuspojava i koji se piju kao tablete jednom dnevno 3 meseca.To su Harvoni,Sovaldi,Daclatasvir.Prvi korak je da se uradi Hcv genotip.U pravu je decko koji he gore napisao da je Parag Jain iz Indije najbolja opcija i mi smo uzeli lekove preko njega.Koga zanima ja mu mogu objasniti sve o tome i mogu pomoci.
Kako najlakshe doci do lijeka ?
wayo mi je rekao da su pocheli distribuciju po Srbiji,ja sam pokushao dobiti Paraga ali ne javlja se

Cudno je da se nisi ranije javila, ova tema postoji vec godinama. Sada si se javila kada neko pita gde moze brzo i jednostavno da uplati 1000 dolara
i da dobije sta? Lek?

Znam da ova tema postoji vec godinama i sama sam je citala i ranije jer mi je muz imao hepatitis c godinama.Ja se nisam javljala ranije jer nisam imala sta da kazem ni da dodam na sve ono sto ste vi ranije napisali.Sada sam se javila jer mi se muz izlecio i jos dva prijatelja i sigurna sam u uspesnost generickih lekova pa zelim da podelim svoje iskustvo i pomognem drugima.Ja sam provela noci i dane citajuci blogove,forume na engleskom,pricajuci sa doktorima u potraznji za originalnim generickim lekom da pomognem svom muzu kome se nazalost jetra vec ostetila i lezao je u bolnici.Od kad je virus izasao iz njegovog organizma oseca se mnogo bolje,transaminaze su mu se vratile na normalu.Zasto bi neko drugi prolazio kroz sve to ako mogu da pomognem.Smatram da znam mnogo o tome i kome je moja pomoc dobrodosla moze slobodno da mi se obrati.Zivim u Beogradu zna me dosta ljudi i stojim iza svojih reci.Inace sam postala prijatelj sa Paragom Jainom iz Indije cija firma prodaje lekove za lecenje hepatitisa c.
Znaci pricam iskustvo svog muza i prijatelja i ljudi kojima sam pomogla.
3 meseca pijenja tableta i pcr negativan!!!

Cudno je da se nisi ranije javila, ova tema postoji vec godinama. Sada si se javila kada neko pita gde moze brzo i jednostavno da uplati 1000 dolara
i da dobije sta? Lek?

I jos nesto niko nije pominjao nikakvo uplacivanje novca?Das novac i dobijes lekove na ruke nista se ne placa unapred
Ja cak nisam stavila ni neki nadimak kao korisnicko ime nego sam se predstavila Kristina kako mi je pravo ime i Tina kako me svi zovu.
I jos jednom ponavljam kome je potreban bilo kakav savet tu sam da podelim svoje uskustvo.

Da bi bili sigurni najbolje se direktno obratite Paragu, pa ako on ima lokalnu varijantu za koju garantuje onda je to to.
Naravno cena nece biti kao u Indiji, ali nema cimanja sa vizama i putovanjem.
Kontakt telefon i mejl mogu poslati na PP kome treba.

Pitanje za one koji su koristili lekove iz Indije i SAMO ZA NJIH: Šta je sa neželjenim efektima? Ima li nečega sem nesanice, mučnine, zamora?
Na sajtu Lloyda Wrighta sam čitao o slučajevima slepila koji se zataškavaju... Znam da je sve to navodno ali ipak...pogledajte i sami.
Nije zezanje samo naručiti nešto bez ikakve garancije. Ne kažem da lekari daju neke garancije, doduše. Sajt je:
LloydWright.org

5.7.2

Poslednja izmena:
Pitanje za one koji su koristili lekove iz Indije i SAMO ZA NJIH: Šta je sa neželjenim efektima? Ima li nečega sem nesanice, mučnine, zamora?
Na sajtu Lloyda Wrighta sam čitao o slučajevima slepila koji se zataškavaju... Znam da je sve to navodno ali ipak...pogledajte i sami.
Nije zezanje samo naručiti nešto bez ikakve garancije. Ne kažem da lekari daju neke garancije, doduše. Sajt je:
LloydWright.org

5.7.2

A dje ti ovo iskopa brate mili ?
Kako je ovo dobra pricha za pochetak terapije ccc,bash uliva nadu,bolje ne ulazit na forume nikako

Pozdrav svima koji ovo citaju..

dogodila se sjajna stvar pa sam zelela da je podelim sa sto vise ljudiii..ko zna, mozda cu pomoci nekom ko ovo procita..
moj brat je 2008 oboleo od hepatitisa C..i to na najgluplji moguci nacin preko transfuzije krvi..i to se desava u ovoj nasoj zemlji..i odmah smo svi krenuli u akciju izlecenja..sta je najbolje, gde ici..da li se prepustiti lekarima ili alternativnoj medicini. I dosli smo do coveka koji se zove Rifat Dresevic, iz Crne Gore, koji od pravi kapi od prirodnih biljaka koje gaji na svom polju..koje lece sve oblike hepatitisa, ukljucujuci i najtezi hepatitis c, kao i cirozu jetre. Ono sto nas je odmah privuklo jeste to sto se u njegovoj porodici ova receptura prenosi 200 godina sa kolena na koleno i preko zene koja je njegov distributer za Srbiju uzeli smo kapi. Posle pola godine koriscenja, rezultati su vec bili daleko bolji i tako iz meseca u mesec..iz godine u godinu. U svakom slucaju, moj brat izbacio je virus pre mesec dana, posle 4 godine..samo i jedino uzimanja tih kapi..dakle virus nije ostao ucauren u organizmu nego je izbacen..postoje svi lekarski dokazi..presrecni smo..i ne mozemo da zahvalimo divnom Rifatu...
zelela sam da ovo kazem i vama, mozda i vi imate iste probleme sa kojima smo se mi suocili pre 4 godine. nismo pristali na klasicno lecenje..koje je preskupo, vec smo odmah pokusali sa ovim alternativnim lekom, cija cena je toliko simbolicna..tek da pokrije potrebe slanja leka na godisnjem nivou..
pa ako vas zaplase da nema resenja, i da je ovo ozbiljna bolest..ne verujte..evo moj brat je cist primer da je izlecenje moguce i to popuno prirodnim putem..

Citiram ovu/vga forumasha koji se registrovao davne 2012, da bi samo napisao ovu poruku a DAVNO sam ovdje upozorio da mi je taj chuveni sugradjanin najobichniji prevarant,tako da kad je meni izgubio 3,4 godine u to vrijeme je vozio kantu od audija staru 25 g. a sad je djelatnost prebacio na plastichnu hirurgiju a vozi nanovijeg Mercededes dzipa,no ako i dalje ima ovaca neka pohrle kod tog idiota!
Na post sam naletio chitajuci postove kolege BlackEdd-a,pa mi pade napamet da nece shkodit da ljudi znaju o chemu se radi..

Tačno, budalaštine o čudotvornim čajevima bolje nemojte... Ako ima iskustava sa Indijskim lekovima, IZ PRVE RUKE, to nas zanima.
Što se tiče "gde ga nađoh"... Taj lik je vodeći autoritet što se alternativa tiče, Amerikanac, izleči se sam, pročitajte... Veliki protivnik hemije i farmaceuta mafije, progonjen je i godinama ima sa njima problema jer ih raskrinkava. Koga zanima alternativa a gugla na Engleskom - on prvi iskače. Ne kažem da i njemu slepo verujem, da se razumemo.
Dakle... Iskustva... Za početak ko mi garantuje da ću dobiti šta sam tražio, naročito ako budem blesav pa platim unapred?

Tina i ostali...? Kako to ide? Bar to treba javno reći, lako ćemo za privatne poruke.

5.7.2

Poslednja izmena:
Molim te mozesh mi pojasniti prvu rechenicu ?
A shto se tiche Harvonija,i na ovom i na ostalim forumima prochitah da su eventualne nuspojave glavobolja i nishta ostalo,tako da da li vjerovat njima ili shta da chinimo,jer koliko shvatih u istom si problemu ?

Mislio sam da poručim ljudima koji su pali na nečiju laž o čaju i sličnom da to ne šire ovde, i sam imam iskustva sa takvim lešinarima što to prodaju, nisam na tebe mislio nego na bilo koga ko tvrdi da se čajem izlečio, samo to.
Da isti problem, od 2003. ali virus ne radi ništa, praktično sam zdrav. Da ne čuje zlo...
Nemoj verovati sve, ono što se od propratnih pojava objavljuje plasiraju oni koji to proizvode i prodaju. Kako da ti proda lek od 100 soma $ a ti znaš da je opasan?

5.7.2

Poslednja izmena:
Mislio sam da poručim ljudima koji su pali na nečiju laž o čaju i sličnom da to ne šire ovde, i sam imam iskustva sa takvim lešinarima što to prodaju, nisam na tebe mislio nego na bilo koga ko tvrdi da se čajem izlečio, samo to.
Da isti problem, od 2003. ali virus ne radi ništa, praktično sam zdrav. Da ne čuje zlo...
Nemoj verovati sve, ono što se od propratnih pojava objavljuje plasiraju oni koji to proizvode i prodaju. Kako da ti proda lek od 100 soma $ a ti znaš da je opasan?

5.7.2

Naravno da sam znao da nisi ni pomislio na mene nego mi je rechenica bila nejasna skroz,ok,necemo o tome mada je meni travarka iz Sarajeva pomogla da jetru odrzavam u ok stanju iako virus vuchem josh od 93.
Ne vjerujem ja ponekad ni samom sebi :) ali ako je u Hrvatskoj uvedena terapija i koja koshta 55,000 eura a na njihovim forumima mozesh prochitati ispovjesti likova koji su kao WAYO ishli sami u Indiju po ljjek i napisali da je jedina nuspojava bila povremena glavobolja...onda u shta drugo vjerovati ne znam ?
Da se ne pochinje sa terapijom josh da vidimo ko ce shta pisati po netu ili blogovima dok je korisstio lijek a to shto mu se desilo ko zna da li je zbog lijeka ili ...?

Evo shta nadjoh na jednom blogu pa editovah post.

These side effects are actually getting you an extra life. What I really love about the new Hepatitis C treatments is that they transformed Hepatitis C, one of the most deadly diseases known to man, to an easily treatable disease with a pill-a-day regimen and some mild side effects.

Poslednja izmena:
Pa vidi... Cela stvar je još uvek prilično nova. Da bi problemi isplivali treba da prođe neko vreme. Meni se može još uvek da čekam, gadno je ljudima koji su realno u lošem stanju. Sasvim je moguće da ima izlečenja samo koga ja da jurim ako mi se nešto desi? Tog nekog sa HR foruma? Ovaj Amer čiji sam link postavio (ima ga na Facebooku) TVRDI da mu se javlja sve više ljudi koji prijavljuju ništa manje nego velike probleme sa vidom koji se ne popravljaju kad čovek prestane sa terapijom. Čak i potpuno slepilo. Ne znam kako si ti ali ako si dovoljno dobro, mislim da je dobro još malo popričekati... I ja sam čitao na nekom Australijskom forumu, Wayo ga je spominjao, o dobrim iskustvima... I ja se nadam da je istina. Već je vrapcima jasno da je u pitanju laboratorijski generisan virus, koji se više ili manje uspešno leči ali za ogromne pare... Ono, posejem ti bubašvabe po kući pa ti nudim dezinsekciju :D
Mnogo je tu perfidnih stvari.

5.7.2

Poslednja izmena:

Back