pa se pitam mikelo šta se može na takav način naći.
E vidiš mikelo zašto se renomirani virusolozi bune i protive ovakvom dokazivanju.Sad si naučio šta je direktan i indirektan dokaz za viruse.Tako funkcioniše virusologija ne trebao sam po tvom da pitam svog izabranog doktora iz doma zdravlja da mi on priča o virusima.
Ne, trebaLO je da pitas sarlatane sa interneta i teoreticare zavera, a ne naucnike i lekare, posto vidim pominjes paranoidnu iracionalnu sumanutost "A farmacaija-farmakomafija zna kako da izadje na kraj sa lekarima i profesorima koji misle drugacije". Mislis, drugacije od dokazanih dvostrukih slepih randomizovanih studija i experimenata dokaza?
U virusologiji postoji način kako se
Sad si naučio šta je.....
Zaista...Zaista, ti, jedan anonimus i nepismen, neobrazovan covek, ces Mikelu, jednom licenciranom diplomiranom lekaru na drzavnom Bg univerzitetu da pricas da je sad nesto naucio od tebe nepismenog, i da mu govoris nesto o virusologiji? Ti koji su guglac interneta, njemu koji je polagao ispred profesora doktora nauka? A nisi uspeo da savladas pravopis osnovne skole?

A zna, imaces ti odgovora na ovo - Da Mikelo ne primi i ne nauci "prava znanja i medicinske istine" pobrinula se farmacija odn farmakomafija koja je pritegla Mikelovog profesora, da pusti Mikela da prica gluposti na ispitu i polozi a da ne sazna pravu istinu o PCR i virusima. Eh, nije Mikelo bio pametan kao ti takav nepismen pa da gugla po internetu i sazna "pravu istinu koju farmacija krije od lekara i profesora", pa eto tako i od njihovih nekadasnjih studenata kao sto je Mikelo nekada bio".
Da li ti zaista (a ne DALI PCR wannabe nepismenjakovicu) mislis da tvoja rec ovde iole vredi nesto, i da ce neko pomisliti da znas o cemu govoris - PCR, virusologija, rnk, dnk, i o ostalim visokoslozenim stvarima, kada nisi uspeo da savladas je..ni maternji jezik i najosnovniji pravopis?
Da krenem taksativno da nabrajam nepismeni covece, o vrsni doktore internet virusologije :
Dali mi neko može odgovoriti na
dali postoji direktan dokaz po klasičnoj definiciji to jest virusologiji
Pise se odvojeno - da li, a ne dali. Jednom kada covek napise dali, ok mozda mu ne radi space dugme, ali kada napise dali 158 puta kao ti - nepismen je. Ne ne pismen, nego nepismen.
PCRmetode prof.nobelovac Kerry Mullis,znači on je izmislio taj test kaže citiram:
Nema znaci. Kerry Mullis, on je izmislio taj test. Nema mesta za "znaci". Tebra. Ovo ono. Osim ako nisi iz Zemuna. U tom slucaju se izvinjavam. Munze Konza.
Tako funkcioniše virusologija ne trebao sam po tvom da pitam svog izabranog doktora iz doma zdravlja da mi on priča o virusima.
Virusologija funkcionise kako funkcionise, a kako funkcionise pravopis, bolje bi bilo da se zanimas i prelistavas knjige.
Posle ne, ide zapeta, zarez, pa onda trebaLO, ovako ispada spojeno "ne trebao". I ne pise se treBAO, jer (a ne je l) "trebovanje" se ne menja po licima - "trebam, trebas, trebao, trebala, trebali" nego treba i trebaLO. Dakle, jeste tacno, trebaLO je da pitas svogh izabranog lekara, a ne, da trebAS da si treBAO da guglas.
Druga stvar, pise se "iz Doma zdravlja" a ne "iz doma zdravlja", veliko D slovo, internet strucnjace virusologije. Slicno je i "idem ka Filozofskom fakultetu", "krenuo sam ka Domu zdravlja". "Uputio sam se ka Narodnom pozoristu". Zapamti da se slovo prve reci pise velikim slovom.
upala
,bolesti
,u borbi protiv heroina
,alkohola,raznih
Ceo tekst ti je ovakav. I svaki tekst. Nauci se, da se, prilikom pisanja, posle zapete (zareza), ostavlja razmak, pa tek onda ide nova rec, a ne nauci se,da se,prilikom pisanja,posle zapete,ostavlja razmak,pa tek onda,nova rec. U jbt toliko si nepismen, da iako sam se trudio da namerno izgresim, mahinalno sam palcem udarao space da pravim razmak, pa brisao razmak i pokusavao da iskuckam kao ti. Auuu koliko je tesko kada si pismen da budes na silu nepismen kao ti. Svaka cast tebi kako uspevas.
U našem genomu postoje 450 000 sličnih virusnih sekvensa
Pise se postoJI a ne postoJE.
znači čovek koji je izmislio-stvorio-napravio(kako god hoćete)PCRtest kaže da se sa tom metodom NE mogu dokazati virusi
Sesti padez, instrumental. S kim, cime. Ne pise se "sa tom metodom se ne mogu dokazati", nego "tom metodom se ne mogu dokazati". Metoda je orudje, a ne covek, ne prijatelj SA kim izlazis na pivo.
"Sa prijateljem Petrom Petrovicem odlazim petkom u pivnicu. Ali zato subotom kosom kosim travom. Nikada nisam kosio SA kosom".
Sledeci put nauci padeze, nemoj samo kao Vranjanci da znas nominativ i akuzativ, pa tek onda kreni na dnk, rnk, pcv, viruse, farmaciju i ostalo sto se uci na FAKULTETIMA, a ne gugla internet.
Smatram da svaki čovek koji ima problem sa ovim navodnim virusom treba da sagleda,iztraži i jednu i drugu stranu medalje
Ih steta sto se ovde radi o coveku pa si napisao da "treba" da si se obratio nekom konkretno, napisao bi mu "Hej trebaS da sagledas".

A ovo drugo - da li (a ne dali) si nekada cuo za glasovnu promenu "jednacenje suglasnika po zvucnosti? Ne pise se "iZtrazi", nego iStrazi, posto je Z pored T, menja se u S, pa imamo iStrazi, kao i iStrazivanje, a ne "iZtrazivanje".
A da se ti ipak manes virusologije i malo, umesto interneta, iZtrazis Ivana Klajna m?

https://www.scribd.com/doc/24641759/Ivan-Klajn-Gramatika-Srpskog-Jezika
Šta kaže prof. Heinz Ludwig Saenger nosioc Robert Koch nagrade,više od 30god.
Ne pise se nosiOC, nego nosiLAC. Boze Gospode, zar nisi cuo ni za glasovnu promenu "prelazenje L u O " ?

Vidis, imamo nosioce, ali kada je jedan onda je, znas, nosiLAC.
I tako dalje i tako dalje. Ovo mi je samo prvo upalo u oci a ko zna sta si sve jos pogresio i sta ces tek pogresiti ako nastavis da pises "tako obrazovan, edukovan i prosvecen, informisan".
Lekari NEKI, nam jesu nestrucni i nedovoljno obrazovani, zaposlili se preko stranke po Domovima zdravlja sa velikim D, al na svu srecu eto imamo tebe, prepismenog guglaca interneta da nam pojasni i ujedno izvrsi neko strucno usavrsavanje lekara. TrebaLO bi Mikelo da ti ugovori neki naucni simpozijum, kako bi edukovao njega i njegove kolege.
Jos kad nabasas na internetu na Sladjanu Velkov i Miroljuba Petrovica, auuu koji ces tek tada autoritet biti.
I za kraj:
Ako želim nešto da saznam u vezi struje moram da pitam električara a ne nosača kablova.
Ovde se jedino slazem sa tobom. Logicki dosledno tome, ako nesto zelimo da saznamo o bolestima, virusima i svojim problemima, pitacemo svog izabranog lekara kome farmakomafija ne daje da misli "drugacije", ili eventualno, u nedostatku istog, Mikela sa foruma, inace lekara, a ne nekog anonimusa "Hep Cea" sa foruma koji je pismen onoliko koliko je moja baba vesta u baletu.
Postoji internet-tražite:
Postoji i Univerzitet u Beogradu, Medicinski fakultet. I to Medicinski a ne Medecinski.
A za takve kao ti, na kraju preostane Medecinski fakultet kod Miroljuba Petrovica, gde naucis da sve bolesti lecis nabijanjem kafe u rektum i jedenjem svezeg povrca i voca, ispijanjem srebrne vode.
Šta kaže prof.nobelovac
Šta kaže prof. nosioc nagrade, načelnik virusologije.
Šta kaže prof.Stefan Lanka(izolovao virus iz morske alge).
Šta kaže prof. Elena Papadopulos radi u Australiji-stručnjak-oblast HIV.
Šta kaže prof. ______ (insert anyone).
Koga briga "sta ko kaze" ko god bio? Kako bre ne shvatas, jedna nepismena, neobrazovana maso, koja sebi dajes za pravo da edukujes lekare teorijama zavera, da ti je ovo argumentum ad verecundiam, odn argument autoriteta?
Koga briga sta NEKO kaze? Kolike god da ima titule, i kolika god da je brojcanost svih njih ?
Znas, nekad su se 100 najvecih naucnika udruzili protiv Ajnstajnove teorije relativiteta, pa misleci da opovrgnu njegovu naucnu teoriju napisali knjigu "100 najvecih naucnika protiv Ajnstajna".
On im se samo osmehnuo na to i dobacio - "Jelte, zaista vas 100?

Pa zasto sto, da nisam u pravu, dovoljan bi bio ne samo jedan naucnik, nego 1 jedini dokaz".
Argument i dokaz ne cini brojcanost ljudi (njih 17 je u pravu a onih 5 je u krivu, jer onih 17 moraju biti u pravu jer su 17 a onih drugih je samo 5, a svi znamo da je 17 manje od 5).
Argument i dokaz ne cine sta ko kaze, vec sta ko DOKAZE. Dokazi Panticu. - "Ja sam dokaz Sojicu". - "Ti si budala Panticu".
A na stranu to sta stvarno kazu ovi svi profesori i naucnici, a kako ti to shvatis, interpretiras i objasnis samom sebi.
Pa zaista, kada sagledamo kako nisi uspeo da savladas osnovni pravopis i gramatiku maternjeg jezika koji se uci u nizim razredima osnovne skole, pa si sam sebi interpretirao skroz netacno, kako li ces tako jednu slozenu nauku kao sto je medicina i neke njene grane?

Zato ti je Mikelo, inace lekar, ovo i napisao:
necu ulaziti previse u debatu sa tobom, ali vidi se da ne znas razliku izmedju PCR i seroloskih testova. Seroloski testovi otkrivaju antitela, PCR je reakcija umnozavanja specificne sekvence DNK/RNK koju ciljas da pronadjes, i uopste ne otkriva antitela, nego prisustvo virusne DNK.
O ovome mogu da ti pricam sa punim autoritetom, posto sam PCR reakcije radio u laboratoriji mnogo puta.
Pokušajte da koristite vaš razum i sagledajte
Jaoj hocemo, samo ti tako razuman, "antiparanoidan" i teoretsko - zaverenicki nadojen kada nam kazes.