Moja majka boluje od hepatita c,posto je dugo lecena pogresno i posto je naravno sada stanje ozbiljnije resili smo da potrazimo neko strucnije misljenje, da li neko moze da mi preporuci infektologa i hematologa ,po mogucstvu sa VMA? HVALA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam rizicni odnos sa osobom koja je prosla kroz lecenje od ovog virusa,ne osecam nista,icicu da se testiram naravno,svuda sam citala i mislim da nema velike sanse da sam obolela... Da li je istina da se tetiranje obavlja sada i za 6 meseci ponovo?
Poz svima koji me znaju,odavno me nema na forumu jer imam milion obaveza,potreban mi je HITAN odgovor- ujutro radim PCR test,a trenutno sam na poslu,ima li na test uticaja ako jedem i recimo popijem kafu prije testa...? POz svima josh jednom i hvala.
Zashto se ovje ne pishe vishe nishta ...?[/QUOTE
veliki pozdrav.,,može li neko da mi odgovori kada će da mi prestanu neželjena dejstva od pegazisa i ribavirina, apsolutno imam sva neželjena dejstva a tek sam primio 3 vakcinu pegazisa + pijem ribavirin 3+0+2, osećam se mnogo loše. konstantana mučnina,glavobolja, depresija,malaksalost,desni i zubi me bole.. da li treba da smanjim dozu i kako da se navikam na sve ovo???
Zdravo svima. Nadam se da ce se ova tema ugasiti kada se svi budu izlecili
Imam jedno pitanje. Da li je neophodno posle 6 meseci od terapije raditi kontrolni PCR test iako su analize krvi za sve to vreme ok?
Pozdrav!