Izvinjavam se ako sam dosadan ali na internetu ne mogu da nadjem podatke pa zato pitam ovde nekoga ko je vec prosao terapiju. Sta znaci 251 000 IU/ml. Koliko sam shvatio to je jako malo, moze li neko da mi pomogne molim Vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinjavam se ako sam dosadan ali na internetu ne mogu da nadjem podatke pa zato pitam ovde nekoga ko je vec prosao terapiju. Sta znaci 251 000 IU/ml. Koliko sam shvatio to je jako malo, moze li neko da mi pomogne molim Vas?
Broj kopija virusa u ml krvi.
Pa da i meni su rekli da se leci 24 nedelja ali da su mi sanse zbog poprilicnog broja virusnih cestica 3.700.000 i fibroze koja je nula( znaci nemaje je) odobriti terapiju.Sta to znaci da cu tesko dobiti brzo? Pitao si me za transaminaze,pa blago su uvecane ALT 150, AST 60, GMGT 60 i to se ne manja.Sta to znaci da cu tesko brzo dobiti terapiju?Da je necu dobiti sada ili da je necu dobiti uskoro?Samo opusteno,Genotip 3 je najlaksi za lecenje s obzirom da jetra nije ostecena mislim da ces tesko dobiti terapiju brzo.Kakva ti je krvna slika mislim na transaminaze jetre ast alt ggt.pozdrav-
Da, mada sam se vec privikla na to da sam pozitivna, spremna sam psihicki (ili bar tako mislim),
ovo za pcr ne vazi visejel moze neko da mi objasni kakav je to test na HCV Western Blot i sta on pokazuje?
Meni ovde niko nista ne odgovara.Evo vec treci dan ja prosao i danas se osecam malaksalo. Da li je od terapije ,pretpostavljam.Imam pitanje. Da li kao posledica terapije moze da se javi i delimicna impotentnost? Ne mogu da imam punu erekciju ma koliko se devojka trudila,pa ne znam da li je od toga ili da trazim uzrok na drugom mestu?
Meni ovde niko nista ne odgovara.Evo vec treci dan ja prosao i danas se osecam malaksalo. Da li je od terapije ,pretpostavljam.Imam pitanje. Da li kao posledica terapije moze da se javi i delimicna impotentnost? Ne mogu da imam punu erekciju ma koliko se devojka trudila,pa ne znam da li je od toga ili da trazim uzrok na drugom mestu?