Cao ljudi nisam imala vremena vec para dana da pisem posto sam u poslu i imam puno da radim.Ljudi pa dali mi verujete da uopste ne razmisljam o bolesti,pegazisu i posledicama i mnogo mi zanimljivije prodje dan.Opustite se bice pegazisa iskreno se nadam.Primila sam 17-tu i imam povremeno temperaturu ali ignorisem to jer je tako bolje.Pre par dana mi je na stomaku izasla neka alergija pa prate lekari ali to nije razlog za paniku ili nedao bog prekid terapije.Sami skrojite dan da vam bude zanimljiv i to vam je pa bar 40% izlecenja.Nema onoga "jao bole me kosti,jao nemogu da hodam pa temperetura,gadi mi se jelo.......",zaboravite na to i bicete ok verujte mi.Tesko je samo izmedju prve i druge zato se i ostaje u bolnicu ali prezivi se uzdignute glave ako volite zivot.Ja kad sam lezala u bolnici bila sam pod okom dr delica ali posto je postavljen za direktora klinike tesko je uhvatiti ga na odeljenje pa je dr Simonovic preuzela njegove pacijente a i dr Kristina nije losa da znate.Nadam se da sam ohrabrila pacijente koji tek treba da pocnu ako nisam zakasnila sa porukom.Samo vi pocnite i videcete kako se mali dzepni kalendar sa krsticima primljenih pegazisa brzo popunjava