Brziprsti, cestitam, majstore!!!
Koliki je to veoma mali broj kopija virusa?
Infektolog - gde? Bolnica?
Koliki je to veoma mali broj kopija virusa?
Infektolog - gde? Bolnica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kile da li ti je doktor rekao ovako nesto uopste u vezi potomstva, jer je meni ginekolog na pitanje da li Hcv oboleo muskarac moze da ima decu sa zdravom zenom rekao da na to pitanje treba da odgovori infektolog,ali da u medicini ne postoji 100% sigurnost da ta trudnoca bude sigurna za plod i tu zenu,dok je infektolog na isto to pitanje rekao da slobodnoo takva osoba moze imati decu,veoma kontradiktorna misljenje imam osecaj da svi onako kulturno izbegavaju odgovor jer ni oni sami ne znaju sta da kazu ili mozda gresim.....
Ovo sto si ti napisao mogu i da razumem, ok mogu da skapiram, ali mi ovo nije jasno,mislim dosadna sam sa ovim ali ne mogu da verujem da toliko malo ljudi prica o tome sa svojim lekarima.
Kapiram da ako covek posle terapije bude negativan moze imati decu,mislim ovo je samo moje laicko konstatovanje,ali sta ako neko ne prima terapiju i hoce da ima decu, ili ako neko i posle terapije bude Hcv pozitivan.
Podelite misljenje ako ste pricali o ovome sa lekarima.
to je superchestitam! mene tek cheka sve to, ne znam ni koji je genotip...
![]()