Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
pitaju me to skoro... :-)
tu sam, samo retko koja tema me inspirise da reagujem...
tu sam, samo retko koja tema me inspirise da reagujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djole_01:Činjenice koje smatram bitnim sam postavio na internet stranici cinjenice.50megs.com
Nexus 6:sta vrede i cinjenice, kada ih svako tumaci na svoj nacin...
По Е.У смо одавно фашисти чак и Јевреји про-Србски орјентисаниeremita:Ово је више него паметно што си запазио... наравно да чињенице свако тумачи на свој начин... мене једино брине да случајно неко не подлегне кампањи која је на далу а може се назвати и СРБИ=ФАШИСТИ !!!!!!!!!!
eremita:Ово је више него паметно што си запазио... наравно да чињенице свако тумачи на свој начин... мене једино брине да случајно неко не подлегне кампањи која је на далу а може се назвати и СРБИ=ФАШИСТИ !!!!!!!!!!
Nexus 6:iako se slazem, ipak mislim da je tolika medijska paznja, usmerena ka tom hapsenju, kontra-produktivna...
uvek ce se javiti oni koji ce iz inata da sad njih podrzavaju..."evo, njih hapse sa kapuljacom preko glave", "ja uvek navijam za slabije" i slicno...
te organizacije zive od toga...oni se ponose time da ih hapsi policija, kao sto su se otporovci ponosili...nije da poredim, drugacije su okolnosti...
mislim da ce oni svi dobiti smesne novcane kazne, niko nece ostati u zatvoru, i organizacija ce, zbog tolike medijske paznje, postati poznata svakome...a to je njihov cilj...
Adalv:С обзиром да су се клинци девдесетих ложили на Друштво из читуље...
serb_pagan:pa ne bih bas rekao da ce biti tako...otpor je imao podrsku cele demokratske javnosti,bio je poprilicno finansiran...dok "nacionalni stroj"niko ziv ne podnosi,sve su ih partije osudile,a klinci koji bi se napalili na njihove ideje znaju sta ih ceka i da ih niko ziv nece braniti ukoliko naprave slicno njesra...vec ce biti tretirani kao obicni teroristi i ludaci.
e,sad,ako mislis da su hapsenjem podigli sebi rejting,onda bi po logici stvari svi klinci voleli da budu kao mladjan "pacov" micic koga su isto tako spektakularno uhapsili...nisam nesto bas ubedjen u to
Nexus 6:a klinci su klinci...zabole ih sto ce da ih tuce murija, jer ce da ispadnu face, ili uopste nisu svesni da to bas njima moze da se desi...
vazno je da imaju osecaj pripadnosti i praznu glavu...posle kada ukapiraju, bice kao u American History X...
serb_pagan:ne,nego ih treba pustiti da rade sta god im se prohte,da si izivljavaju gde god stignu i na kraju mozda ukoliko se dovoljno osile i pomisle da im ne moze niko nista raspale negde bombu ili nesto slicno.
oni su sami izabrali da ne budu jednaki,oni su zaboga "nacionalsocijalisti",za njih demokratija predstavlja nesto sto treba unistiti i razoriti do kraja kako bi kreirali svoj TOTALITARNI svet...
a koliko mi se cini,ti si njihov obozavalac...odmah sam te provalio.zakljuci svoj post sa "sieg heil",zasto se plasis i krijes svoja prava uverenja....
p.s.primetio sam da se neonacisti stalno pozivaju na orvela,kao demokratija je orvelovska i slicne gluposti.pa da ti kazem,orvel je napisao 1984.upravo zbog bujanja nacionalsocijalizma i komunizma-boljsevizma,dveju najotrovnijih ideja ikada nastalih na ovoj planeti.
crow:i josh nesto
autobus i ciklon su najpravoslavniji pravoslavci na forumu, posle Mixajla naravno
Strela:Sieg heil, serb_pagane!
serb_pagan:eto,nije bilo tesko![]()
ne znam sta bih radio na ovom forumu bez tebe
serb_pagan:eto,nije bilo tesko![]()
ne znam sta bih radio na ovom forumu bez tebe
Strela:Ma sve za tebe!
Zarathustra:Vidis kakva je zgodna plavojka - americki tip. Zivi blizu mene. Hoces da te upoznam s njom ? ;-)
King 7:Mislim da je obaveza svakog normalnog gradjanina i Srbina da se bori protiv komunisticko - levicarske kuge koja je ubacena kao najopakiji virus radi unistenja nacionalnog bica i same drzave. Delovanje ovih pacova nije za potcenjivanje nimalo i deratizacija se za pocetak moze vrsiti samarima i usranim motkama a posle po potrebi. Sa njima nema razgovora nikada i ni u kojim uslovima.