Zarathustra:
Izvini brate, al' tako mi nekad delujes sa nekim pricama o narodu, poreklu, i genetici, znas kako ono bese.... znaci - Svi nacisti jesu pagani, ali svi pagani nisu nacisti

. Mozda si ti izuzetak.
U principu, covek pravoslavac i ostali monoteisti (mada katkad postoje druge devijacije) ne mogu biti nacisti.
P. S. Evo na svim gore navedenim adresama nacistickih sajtova, svaki ima predstavljen svoj panteon bogova i bozanstava kojima se na romantican nacin dive, dok mrze tudje :x
Znas kako, i ja sam dobrim delom pagan
e sad brate, lijepo navedi moje priche o poreklu, genetici i chemu vec.
nisu svi nacisti bili pagani, Adolf i tula na neki nachin jesu, al ne u nekom extra pozitivnom smislu, vec u smislu Okultizma i magije. veci deo njegovih oficira su bili katolici i protestanti do srzi.
pagani su i Hindu, Budisti, Shinto... Africhki animisti (chiji je dobar deo integrisan u tvoje rastafarijanstvo) i ne vidim kako bi oni mogli biti Nazzi ???
a ovaj deo Arijanaca sa svojim bogovima... to je samo iz jednog razloga, a to je zashto su neki drugi narod boziji a ne mi, i to je Pagan chesto pominjo ovde.
a u onom objashnjenju, kad smo prichali o raznim rasizmima, jasno sam reko da ne smatram svoju naciju i "rasu" kako neki vole da nazovu ljude sa razlichitim tenom, superiorne u odnosu na druge, ali nikad necu da prihvatim da su i inferiorne u odnosu na nekog.
a samo jedna kultura na planeti ima u svom sistemu porodichno-versko-politichkog vaspitanja trip o Uzvishenosti njih nad svim ostalima.
ispravi me ako je neshto shto sam rekao neistina.
P.S. A istorija nam je lepo pokazala kako Dimitrije Ljotic, i ostali pravoslavi ne mogu biti nacisti, kao i monoteisti Himler, Gering, Gebels...
kao i shto vidimo kako neki monoteisti i pravoslavci Bl/Mixajlo/Kim, eremita, Jabuchilo i ostali uopshte se prema isusu ne ponashaju romanticharski, uopshte ga ne slave i mnogo vole sve one koji se ne krste sa 3 prsta, s desna na levo, kao i da neizmerno obozavaju proroka muhameda, tomu akvinskog, Buddhu, Bramu, Peruna, Vida kao i zoxovog Karla Marxa 8)