Neonacisti divljaju

Znaci - imamo madjarske fasiste a imamo i Srpske leve izdajnike. Imamo i Srpske izgrednike ( kvazi - nazi ) koji navlace " gnev razumnih ", " razum levih " i razumnu reakciju evrope i " humanog sveta". Setimo se da je Toni "vojnicina" Bler, velika ameba svetske politike najavljivao slanje vojske u Vojvodinu zbog nekakvih prava manjina pa ga je sprecio napad islamskih prijatelja Britanije. Znaci, kidise se i dalje, cisto da znamo plan kako ide.

Koliko su samo digli sranja oko Ravne Gore i izvinjenja Srebrenici a nema ih kada su madjari pravili skupove. Zadnja govna sa cankom na celu. Znaci - redosled je ovakav: prvo imate levicare koji su komunisti u dusi. Oni su ti koji otvaraju mala vrata a rodom su Srbi i vrlo su servilni za sve koje je protiv Srpskoga. Onda dolaze izgrednici, pisaci grafita, opaljivaci samara "finom, levom antifasistickom svetu" ( sto jako pozdravljam ), onda dolaze mladi madjarski fasisti ( niko da gukne, kao telad, ni policije ni proterivanja ) onda dolaze izvestaji o ugrozenosti jadnih manjina pred savet bezbednosti i UN a onda papa zovne americkog precednika ( kao protiv zlih Srbenda u Bosni sto je zvao ) odnosno ljudina Toni posalje momke. Tako se dolazi do dobrog dela zemlje jednog naroda. Humano.

Evo ga ton. Ja bih bio najsretniji kad bi ti tzv. crnokosuljasi zavrsili iza brave....kao primer. Zato sto sutra ako oni Hortijevi madjari ponovo negde u Vojvodini naprave ono sto su napravili pre nekog vremena , da bude isti arsin za sve.

Da se pohapse na licu mesta sa sve TV ekipama odlucnom akcijom velikog broja policajaca. Emitovati hapsenje u udarnim terminima a potom napraviti dokumentarac o zupaniji i Hortijevcima, detaljan. Ili da se organizujemo kao u filmu 7 samuraja i da odbranimo selo.

King 7:
Da se pohapse na licu mesta sa sve TV ekipama odlucnom akcijom velikog broja policajaca. Emitovati hapsenje u udarnim terminima a potom napraviti dokumentarac o zupaniji i Hortijevcima, detaljan. Ili da se organizujemo kao u filmu 7 samuraja i da odbranimo selo.

ma daj,da pohapse gomilu deda...sta je to ljudi sa vama...mozda bi i mogli da se pomirimo..kad su mogli shvabe i francuzi,sto mi ne bi mogli sa madzarima..

Zarathustra:
Izvini brate, al' tako mi nekad delujes sa nekim pricama o narodu, poreklu, i genetici, znas kako ono bese.... znaci - Svi nacisti jesu pagani, ali svi pagani nisu nacisti :cool: . Mozda si ti izuzetak.
U principu, covek pravoslavac i ostali monoteisti (mada katkad postoje druge devijacije) ne mogu biti nacisti.

P. S. Evo na svim gore navedenim adresama nacistickih sajtova, svaki ima predstavljen svoj panteon bogova i bozanstava kojima se na romantican nacin dive, dok mrze tudje :x

Znas kako, i ja sam dobrim delom pagan
smil431650fee4d1b.gif

e sad brate, lijepo navedi moje priche o poreklu, genetici i chemu vec.
nisu svi nacisti bili pagani, Adolf i tula na neki nachin jesu, al ne u nekom extra pozitivnom smislu, vec u smislu Okultizma i magije. veci deo njegovih oficira su bili katolici i protestanti do srzi.

pagani su i Hindu, Budisti, Shinto... Africhki animisti (chiji je dobar deo integrisan u tvoje rastafarijanstvo) i ne vidim kako bi oni mogli biti Nazzi ???

a ovaj deo Arijanaca sa svojim bogovima... to je samo iz jednog razloga, a to je zashto su neki drugi narod boziji a ne mi, i to je Pagan chesto pominjo ovde.

a u onom objashnjenju, kad smo prichali o raznim rasizmima, jasno sam reko da ne smatram svoju naciju i "rasu" kako neki vole da nazovu ljude sa razlichitim tenom, superiorne u odnosu na druge, ali nikad necu da prihvatim da su i inferiorne u odnosu na nekog.

a samo jedna kultura na planeti ima u svom sistemu porodichno-versko-politichkog vaspitanja trip o Uzvishenosti njih nad svim ostalima.

ispravi me ako je neshto shto sam rekao neistina.

P.S. A istorija nam je lepo pokazala kako Dimitrije Ljotic, i ostali pravoslavi ne mogu biti nacisti, kao i monoteisti Himler, Gering, Gebels...

kao i shto vidimo kako neki monoteisti i pravoslavci Bl/Mixajlo/Kim, eremita, Jabuchilo i ostali uopshte se prema isusu ne ponashaju romanticharski, uopshte ga ne slave i mnogo vole sve one koji se ne krste sa 3 prsta, s desna na levo, kao i da neizmerno obozavaju proroka muhameda, tomu akvinskog, Buddhu, Bramu, Peruna, Vida kao i zoxovog Karla Marxa 8)

crow:
i josh nesto
autobus i ciklon su najpravoslavniji pravoslavci na forumu, posle Mixajla naravno
ne možeš to da tako da stepenuješ to je smešno
ili jesi ili nisi pravoslavac
i kraj priče
ako hoćeš da ukažeš na odnos forme i suštine onda reci lepo ljudima da su LICEMERI
a nemoj da im kažeš da je neko drugi više pravoslavan od njih

Osim toga, smešno je da se nadmećete ko je veći Srbin i ko je više pravoveran. Osim ako niste sami sebi sumnjivi, možda ni sami ne poznajete svoje poreklo, ili ga se stidite?

Ja sam ponosna na svoje i nemam šta da krijem, nemam čega da se stidim. I lično, mene uopšte ne zanima ko je od vas Srbin i koliko je tačno pravoslavan i zbog čega. :lol:
A sigurna sam da tako misli i većina drugih...

Biti Srbin ili biti Pravoslavan nije samo po sebi kvalitet, to je više neki okvir, osnova iz koje pojedinac kreće da se razvija... nažalost, neki nikad ne polete izad svog okvira.

crow:
a samo jedna kultura na planeti ima u svom sistemu porodichno-versko-politichkog vaspitanja trip o Uzvishenosti njih nad svim ostalima.
Svaka kultura na niskom stepenu razvoja, a neke i na višim stepenicama imaju odnos nepoverenja prema stranom i drugačijem. Uvek je onaj drugačiji zao i naopak, nikada nisu oni, većina u tom slučaju. A da većina ne mora biti u pravu suvišno je objašnjavati danas, u civilizaciji čiji su koreni u robovlasničkom društvu.

serb_pagan:
ma daj,da pohapse gomilu deda...sta je to ljudi sa vama...mozda bi i mogli da se pomirimo..kad su mogli shvabe i francuzi,sto mi ne bi mogli sa madzarima..
Pardon, mislio sam na one mladje iz zupanije koji fizicki nisu dali pristup nijednom Srpskom novinaru svom skupu i koncertu. Pomirenje moze doci tek kada se hortijevci pokazu kao nezlonamerni u svemu ovome sto je malo verovatno. Na kraju, zasto ne organizuju skup u Madjarskoj, zasto je to bitno bas u Vojvodini?

Zašto baš u Vojvodini?
pa zar nije malo suvišn pitanje?
Mađarska je izgubila ogroman deo svoje teritorije, Vojvodina je skoro pola sadašnje Mađarske.
Isto kao što Srbi žele svoje Kosovo, jer je njihovo, mada tamo sada žive Šiptari... isto tako Mađari hoće svoju Vojvodinu, mada tamo žive Srbi.

Vidis, nije Madjarska izgubila Vojvodinu nego Austrougarska koja je kao zemlja agresor i gubitnik u 1. sv. ratu legalno za zelenim stolom ostala bez Vojvodine. Znaci, ne otimacinom i zaverama nego vojnim napadom, teskim zrtvama sa strane napadnutih. Mi nismo napali Albaniju niti smo je okupirali pa su nam UN recnule Kosovo za kaznu. Znamo kako je to islo vec , da ne ponavljam. Postoje legalni nacini dobijanja teritorije a postoje smisljeni i kombinovani i o tome govorimo ovde upravo.

U redu, uopšte ne sporim razloge zašto je Mađaraska izgubila Vojvodinu, a dobro znaš da je Austrougarska bila baš Austrija i Ugarska, ostalo su bile "kolonije". Ono što se desilo u Vojvodini, znači sistematsko menjanje etničke slike, isto kao i na Kosovu, ali u obrnutim pravcima. Jedno dobiješ, drugo izgubiš... to je princip.

Ipak se namece pitanje progona samo jedne strane tj. Srpske - sa Kosova u skorije vreme, iz krajine devedesetih, i sada politicki kao fasioidnu pojavu koja govori " jezikom mrznje " i jako ugrozava manjine, odnosno ima Ravnu Goru kojoj je i Mesic cak zamerio a domaci kvazilevicari je prozvali fasistickom. Lici malo na specijalni rat pogotovo ako dodju iz susedne zemlje upravo fasisti koji su mnogo zla naneli Srbima i niko ziv ne reaguje. jasno je o cemu se radi.

mile kuronjic:
Grupa neonacista, okupljenih u udruženju „Nacionalni stroj“, upala je preksinoć na tribinu „Fašistička pretnja“ organizovanu na Filozofskom fakultetu povodom Dana borbe protiv fašizma.

Nacisti su prvo napali organizatora Zorana Petakova i studenta kamermana čije ime još nije saopšteno, a potom učesnike i posetioce događaja zasuli uvredama i nacionalističkim lecima. Tri sata kasnije pred klubom „Gradilište“ u kome je održavan koncert sa antifašističkom porukom, potukla su se trojica mladića, a jedan od njih, čiji identitet policija još nije otkrila, ranjen je nožem. Kako saznajemo, policija pretpostavlja da su ova dva događaja u vezi, ali će se više podataka znati tek kada se utvrdi identitet povređenog mladića. Do sinoć nijedan od izgrednika nije bio priveden, a policija je radila na njihovoj identifikaciji.

Sta je razlog da se ovako ponasaju fasisti, i zasto u srbiji ima fasista.

Meni su ti iz nacionalnog stoja zesci bolidi....

Bio sam na njihovom forumu. Tripuju se kao nesto "Srbija i srpstvo" a furaju se Nemackim jezikom i nadimcima na nemackom... Ej bre, jedan lik ima avatar SS... Znaci koji su to bolidi kad ne shvataju da bi ih svaki nemacki nacista bukvalno zaklao....??? Uzeli su njihovu ideologiju, i kao mrze jevreje, a nemacki mrze i jevreje i srbe, tj. sve pravoslavce, to je jedina razlika...

Necu da kazem nista o njihovoj "akciji" na filozofskom faksu, jer ne znam o cemu je taj lik zaista pricao, ko znam mozda je rekao kako su svi srbi zlocinci i tako to, ali ono sto sam na forumu video... Budale.

A i "akcija" im je malo zesca, sto nisu otisli u neku osnovnu sklou i nasamarali klincae pa onda se time hvalili?! :shock:

Back