King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
A ko veruje komunistima? Protiv njih se bori, njima se ne veruje.Vagrant:Pa posle verujte komunistima.Visice sloba samo ako da bog da se vrati,pozelece da su ga oni u hagu osudili na dozivotnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko veruje komunistima? Protiv njih se bori, njima se ne veruje.Vagrant:Pa posle verujte komunistima.Visice sloba samo ako da bog da se vrati,pozelece da su ga oni u hagu osudili na dozivotnu

eremita:Знаш када ће да разумеју овде на форуму ово што си написао ???
Кад на врби засврби !
Zarathustra:Odgovoricu ti samo ukratko na ovo (a mogu i duze) . To su ljudi koji samo patroliraju simbolima jedne vere i nemaju veze s njenom metafizickom sustinom. Bas kao sto ni D. Ljotic nema veze s pravoslavljem. Reci mi samo, da li si mozda ikad cuo o teoriji po kojoj i religije, kao i citav duhovni zivot ima svoj razvitak ?

Озбиљно пошаљи, мене интересујеarteciss:Ма о каквим неонацистима ви причате. Па зар је за вас онај ко воли своју земљу нациста..то што хоћу да будем Србин у Србији..од кад је то нацизам. А ко гарантује да комуњаре са те трибине нису сами све исценирали.Да ли је уопште неко од вас прочитао програм и статут Националног Строја, ако нисте послаћу вам мејлом...па мало проучите, а тек онда полемишите о нацизму.
bl ajde poređaj po važnosti
čovek
srbin
pravoslavac
baš me zanima
Бл:Неверујем да су они Православци, јер ПРАВОСЛАВАЦ неможе бити аријевац. то неможе никако заједно, јер су мени ПРАВОСЛАВЦИ ЈЕВРЕЈИ БРАЋА док СРБИ НЕПРАВОСЛАВНИ НИСУ
Kakve su ovo provokacije...Vladika Rufim:I ja kapiram da je mlad Srbin neonacista... na Ljotica
Pa opet kapiram da je mlad Srbin neonacista... na Nedica
Pa opet kapiram da mlad Srbin simpatise neonaciste... kao sto ih je cica Draza simpatisao.
Vladika Rufim:I ja kapiram da je mlad Srbin neonacista... na Ljotica
Pa opet kapiram da je mlad Srbin neonacista... na Nedica
Pa opet kapiram da mlad Srbin simpatise neonaciste... kao sto ih je cica Draza simpatisao.