Neonacisti divljaju

analiticar:
Pa baš zbog toga i postoje izbori, da bi se verifikovala činjenica da ljudi mijenjaju svoje političko uvjerenje u skladu sa situacijom....Da nas ne snađe ponovo Milosević dovijeka... :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Koga da ne snađe? Pa zar ti nisi strani državljanin?
Mogu da shvatim da ti se nešto sviđa ili ne sviđa, ali ti sa strane ne deliš sudbinu naroda ovde.

Elvin:
ma on je tragikomican lik,ja njega ne shvatam nista ozbiljnije od tih neonacista...nego rekoh da stavim malo da se vidi sta on prica...
kad ti dečko dođeš na njegove pozicije ili iznad, onda imaš prava da kažeš slične stvari... ovako si samo huligan koji nema poštovanja ni za šta
jeste, ovo ti je za ono što si me vređao
mali, prepotentni, nepismeni davežu...

Elvin:
" Ili će ih policija pronaći ili ćemo ih mi pronaći, ali oni nekažnjeno proći
neće. Ili će policija raditi svoj posao, ili ćemo mi raditi njihov posao, ali
ovako više neće ići, gde su sada te male uštve i zašto se sada
ne pojave da prekinu otvaranje izložbe.
Ja se ne plašim da me ubiju, ali ću ih puno povesti sa sobom. Naći ćemo vas,
naći ćemo vas i zatrećemo vas, da ne bude nesporazuma oko toga."

nenad canak

dakle evo sta izjavljuje "proevropski" politicar...moram reci da ekstrmna levica hrani ekstremnu desnicu i obrnuto

to što je neko levičar, ne znači da je liberalan... naprotiv, levičari kao i desničari pokazuju veliku dozu konzervatizma... moje lično zapažanje

Uostalom, istorija je pokazala da liberali svojim mekim disciplinskim merama ne umeju da se obračunavaju sa tiranijom.
I samo da znaš, ime i prezime se pišu velikim početnim slovom...

Uostalom, Čanak je levičar samo na papiru... opet moje lično mišljenje.

Ženski kondom (često poznat kao Femidom) je poliuretanska opna tj torbica oko 15 cm dugačka koju nosi žena tokom seksa i koja joj u potpunosti oblaže unutrašnjost vagine štiteći ženu od seksualno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće.

Ženski kondom može proizvoditi određeni nivo buke prilikom korišćenja a takođe može u određenoj meri smanjiti osetljivost.

E ****** sta nema na ovom forumu...jomini ima da sizne kad vidi ovaj madjarski specijalitet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahahahahaha... dobro
to je tvoje mišljenje koje ništa ne znači... bar ne još uvek
možda jednog dana postaneš stručnjak, pa će ljudi slušati šta ti imaš da kažeš, pa nećeš morati da se praviš važan među decom ko poneki matorci ovde prisutni

Back