- Poruka
- 94.551
Već je anegdotalno da se muškarci retko raspravljaju sa ženama i da je uobičajena rečenica u diskuiji "Da, draga".
Zašto?
Zato što pametniji popušta.
Zašto?
Zato što pametniji popušta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebala si u stvari da prevedes ovo na muski jezik: toliko ste glupi da toga niste cak ni svesni.Još jedna divna, topla tema o ženama, nimalo toksična po članicema bravo
![]()
al to ne bi bilo ženstveno.trebala si u stvari da prevedes ovo na muski jezik: toliko ste glupi da toga niste cak ni svesni.
zaaaasto?mene bas ovakve teme zabavljajuJoš jedna divna, topla tema o ženama, nimalo toksična po članicema bravo
![]()
Imao sam neku švalerku, bodulicu iz Čare.Već je anegdotalno da se muškarci retko raspravljaju sa ženama i da je uobičajena rečenica u diskuiji "Da, draga".
Zašto?
Zato što pametniji popušta.![]()
Iz straha da će ostati bez ručka, čistih gaća u praznom krevetu?Već je anegdotalno da se muškarci retko raspravljaju sa ženama i da je uobičajena rečenica u diskuiji "Da, draga".
Zašto?
Zato što pametniji popušta.![]()
Dakle, pametniji smo?Iz straha da će ostati bez ručka, čistih gaća u praznom krevetu?
Malo je muškaraca koji vole samostalan život. Možda godinu-dve, posle im baš i nije svejedno.
naravno srce.Dakle, pametniji smo?
Dobra si, brzo učiš. Opametila si se preko noćinaravno srce.
ne bi verovao kolikoDobra si, brzo učiš. Opametila si se preko noći![]()
Iz čega si to zaključio?Dakle, pametniji smo?
Iz čega si to zaključio?
Zar nisam ja ovde zadužena za nesporazume?