- Poruka
- 82.533
Već je anegdotalno da se muškarci retko raspravljaju sa ženama i da je uobičajena rečenica u diskuiji "Da, draga".
Zašto?
Zato što pametniji popušta.
Zašto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebala si u stvari da prevedes ovo na muski jezik: toliko ste glupi da toga niste cak ni svesni.Još jedna divna, topla tema o ženama, nimalo toksična po članice ma bravo
al to ne bi bilo ženstveno.trebala si u stvari da prevedes ovo na muski jezik: toliko ste glupi da toga niste cak ni svesni.
zaaaasto?mene bas ovakve teme zabavljaju ova konkretno je izlizana vec ali one gde muskarci mrze sponzoruse,lepe devojke,devojke koje jure karijeru,uh..Još jedna divna, topla tema o ženama, nimalo toksična po članice ma bravo
Imao sam neku švalerku, bodulicu iz Čare.Već je anegdotalno da se muškarci retko raspravljaju sa ženama i da je uobičajena rečenica u diskuiji "Da, draga".
Zašto?
Iz straha da će ostati bez ručka, čistih gaća u praznom krevetu?Već je anegdotalno da se muškarci retko raspravljaju sa ženama i da je uobičajena rečenica u diskuiji "Da, draga".
Zašto?
Dakle, pametniji smo?Iz straha da će ostati bez ručka, čistih gaća u praznom krevetu?
Malo je muškaraca koji vole samostalan život. Možda godinu-dve, posle im baš i nije svejedno.
naravno srce.Dakle, pametniji smo?
Dobra si, brzo učiš. Opametila si se preko noćinaravno srce.
ne bi verovao kolikoDobra si, brzo učiš. Opametila si se preko noći
Iz čega si to zaključio?Dakle, pametniji smo?
Iz čega si to zaključio?
Zar nisam ja ovde zadužena za nesporazume?