Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Referenca mi je Silverbergov "Sin Coveciji"
Ajde da ne dopustimo to...
Ajde da ne dopustimo to...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Psihologue:oXy bUDI ljubazan pa pobriši ove brljotine od poruka..Temu sam zapostavio ali se vraćam na nju sa
novim neobjašnjivim sf stvarima..
Psihologue:oXy bUDI ljubazan pa pobriši ove brljotine od poruka..Temu sam zapostavio ali se vraćam na nju sa
novim neobjašnjivim sf stvarima..
jednastvar:sve je moguce i ne moguce....covek moze sve i ne moze...ne umem da objasnim i niko nece umeti dok postoji covek i covecanstvo iz prostog razloga i to niko nikad nece znati
S
Shta ti sad to znachi?Ovo ko da je smislio moj ventilator?jednastvar:sve je moguce i ne moguce....covek moze sve i ne moze...ne umem da objasnim i niko nece umeti dok postoji covek i covecanstvo iz prostog razloga i to niko nikad nece znati
S
jednastvar:nemojte spamovati!!
S
nista od toga sto si rek'o nije tacno!!! i ne smes da zakljucas temu jer ce te posle psiholog kidati po celom forumu... znaci, ne smes da zakljucas!!! nema sanse!!!Oximoron:Psihologue brate ne seri dok je voz u stanici.Terash me da zatvorim temu...to shto oni malo razglabaju (i to 5 puta inteligentnije od bilo chega shto si ti napisao ovde) nikome ne smeta...dakle molim te...ili pishi neshto,ili pusti njih da pishu.
Pa će i nas ostale iz tima da natovari sebi na vrat...batka_mija:nista od toga sto si rek'o nije tacno!!! i ne smes da zakljucas temu jer ce te posle psiholog kidati po celom forumu... znaci, ne smes da zakljucas!!! nema sanse!!!
Psihologue:
Hvala tebi na lepim rečima....
Ne teram te da zatvaraš temu ali ako ti se diže zatvaraj..
Više me nećeš vidiš na ovom tvom forumu osim kad pročitam da u nešto neveruješ...
Taman sam spremio knjigu da ti pošaljem sa vatrenom kuglom a kad ja ono serem...
Ok kad izađu moje knjige znaćeš...