NEOBJASHNJIVO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Psihologue:
oXy bUDI ljubazan pa pobriši ove brljotine od poruka..Temu sam zapostavio ali se vraćam na nju sa
novim neobjašnjivim sf stvarima..

Kao prvo, ovo nisu brljotine od poruka, nego nase druzenje i razmena misljenja.
Jedina brljotina u ovoj temi si ti, koji si je zapoceo i zapostavio...
Nemoj se ljutiti i krivo me tumaciti, ali mislim da govorim ono sto jeste...
I imas zaista jako cudno shvatanje Sf-a (sto su i drugi primetili), koje meni naravno ne smeta ( svacije misljenje se naravno pika )..Ali nemoj nasa nazivati brljotinama.
Kad pogledam impozantni br tvojih postova, zacudim se kako si mogao uopste tako nesto napisati..Opet kazem, nemoj ovo shvatiti kao atak na tebe, nego primi kao drugarsku i dobronamernu kritiku..
I sam naziv teme...Pa u Sf-u je sve objasnjivo, zato se i zove Sf...Ako si mislio neki drugi tok diskusije napraviti, trebao si neki opsirniji podnaslov staviti, ili ucestvovati u istoj...Aj, poz.. :)

Psihologue brate ne seri dok je voz u stanici.Terash me da zatvorim temu...to shto oni malo razglabaju (i to 5 puta inteligentnije od bilo chega shto si ti napisao ovde) nikome ne smeta...dakle molim te...ili pishi neshto,ili pusti njih da pishu.

jednastvar:
sve je moguce i ne moguce....covek moze sve i ne moze...ne umem da objasnim i niko nece umeti dok postoji covek i covecanstvo iz prostog razloga i to niko nikad nece znati

S

Sta je ovo ???

Je li to ono "znam da nista ne znam" ?

Pa kasnis 2000 i kusur godina sa tom konstatacijom.
Odavno izaslo iz mode.

jednastvar:
nemojte spamovati!!

S

Niko te ne spam-uje, clovece ?
Znas sta je spam ?
E, ovo...

Brza i laka zarada. Radite 20 min dnevno online.Zaradite i do 200$ za jedan dan!!!!
Posetite moj wb-site i budite oshishani...da biste mogli shishati druge.....
www.cashengine.co.sr

Ovo je klasicna spam - poruka kojih ja dobivam 1000 dnevno !!! ( na posebnom mail nalogu )
zato sto sam na safe-listi. E, ova moje spam poruka ( bez ono shishanje ) ide na oko 10 miliona email adresa dnevno..( ono jeste zaista moj sajt )

Najveci sam spamer na forumu, XexeXExExe

Oximoron:
Psihologue brate ne seri dok je voz u stanici.Terash me da zatvorim temu...to shto oni malo razglabaju (i to 5 puta inteligentnije od bilo chega shto si ti napisao ovde) nikome ne smeta...dakle molim te...ili pishi neshto,ili pusti njih da pishu.
nista od toga sto si rek'o nije tacno!!! i ne smes da zakljucas temu jer ce te posle psiholog kidati po celom forumu... znaci, ne smes da zakljucas!!! nema sanse!!!

batka_mija:
nista od toga sto si rek'o nije tacno!!! i ne smes da zakljucas temu jer ce te posle psiholog kidati po celom forumu... znaci, ne smes da zakljucas!!! nema sanse!!!
Pa će i nas ostale iz tima da natovari sebi na vrat...
h058.gif

Bolje da svi mi ovde budemo prijatelji, a Oxi jeste mod i pos'o mu je da ponekad zatvori temu.
batka_mija dobrodošao ti nama na SF.
c010.gif

e, ako si mu rek'o, shrink... kako se nabavlja ta tvoja knjiga? gde da je potrazim?
dan_555... ja nisam prijatelj ni sa kim... i necu da dodjem na SF jer ja u nista sto vi pisete ne verujem... ja verujem u ljubav, smeh, prorocanstva... :D... salim se, dan_555... snimio sam ja tebe odavno i tvoji postovi mi se mnogo svidjaju i skroz su mi interesantni... salim se, naravno...
a ti oxi-moron, ne smes da zakljucas ovu temu... kazem ja i tako je...

Psihologue:

Hvala tebi na lepim rečima....
Ne teram te da zatvaraš temu ali ako ti se diže zatvaraj.
.

Više me nećeš vidiš na ovom tvom forumu osim kad pročitam da u nešto neveruješ...
Taman sam spremio knjigu da ti pošaljem sa vatrenom kuglom a kad ja ono serem...
Ok kad izađu moje knjige znaćeš...

Ako knjige pises kao sto si vodio ovu temu, tesko da cemo se potruditi da ih procitamo.

ender72, ti si u kontaktu sa tim vibracijama i ti bi trebalo sad da znas da nemas pojma o cemu pricas... to su predrasude, a predrasude sputavaju... otvori svoj um... ja znam da su to odlicne knjige i ostaces uskracen mnogih zadovoljstava ako na vecinu stvari u zivotu gledas na isti nacin... a jos uvek stojim iza toga da oxi-moron ne sme da zatvori ovu temu iako ste je vi upropastili... e, dosadno je mnogo...

Jel znas ti onu narodnu, nemoj dedu da ucis kako se prave deca ?
Ja pricam ono sto pricam jer sam mnogo dugo bio u celoj toj okultno-misticno-natprirodnoj prici sve dok mi nije stiglo iz `donjih ledja` u glavu da je 99,9% toga budalastina, i "shishanje ovaca".

A ako ti kazes da su Psihologove knjige dobre, to necu da sporim, ja ih nisam citao.
Al ostajem pri tome da je ovu temu uzasno lose vodio...te dozvoli da sumnjam u njegove spisateljske sposobnosti, iako je tema u startu delovala obecavajuce, sam je upropastio.

Oxi moze ovo da zatvori, moze i da ne zatvori kako mu volja, ali je tema besmislena.
Osim par nekih urbanih legendi na pocetku Psihologue nam nije dao bas nista zanimljivo.
I u tu se slazem sa tobom....zaista je dosadno.

Evo prve urbane legende...Niko od vas to nije video niti se o tome malo zna ali pošto sam dugo bio na
vlasti u BGD-u naleteo sam na dva slučaja davljenja na Adi Ciganliji..Ništa neobično osim što u oba
slučaja davljenici nisu imali noge od potkolenice na dole...
U stvari imali su nešto što se zove patrljak...Neko ili nešto im je noge odgrizlo...Toliko.. više u mojoj
knjizi za koji mesec..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back