- Poruka
- 17.475
Ne bi bilo lose procitati prije nego sto das komentar.blacky80:A da probate da piskite u dalj? Okrenuti jedno drugom, pa ko koga dohvati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi bilo lose procitati prije nego sto das komentar.blacky80:A da probate da piskite u dalj? Okrenuti jedno drugom, pa ko koga dohvati!
Gazdarica:Hmm, desilo mi se da je decko izricito zahtijevao da ga NE zadovoljavam oralno... :shock:
Nije htio ni da cuje za oralni sex...![]()
snoshaj efendija:Da li vam se desilo da u toku seksa dobijete od partnera neki neobican zahtev koji vas je iznenadio, nasmejao, sokirao? :wink:
snoshaj efendija:Evo na primer, ti kao mlada devojcica npr. treba da vodis ljubav sa finim zgodnim deckom. I onda kad vec dodjete do samog cina seksa on te zamoli da obuces kostim Snezane a on se obuce u kostim patuljka.Pa jos uzme crni vibrator sa dva kraka (analno-vaginalni model) i moli te da se samozadovoljavas dok on masturbira i pevusi Haj-ho,Haj-ho...LUDICA:Navedi nam primer da znamo sta za tebe predstavlja rec >SOKANTNO<![]()
* ga, uvek moram da ispadnem idiot, ali sta cu...![]()
kučka:snoshaj efendija:Evo na primer, ti kao mlada devojcica npr. treba da vodis ljubav sa finim zgodnim deckom. I onda kad vec dodjete do samog cina seksa on te zamoli da obuces kostim Snezane a on se obuce u kostim patuljka.Pa jos uzme crni vibrator sa dva kraka (analno-vaginalni model) i moli te da se samozadovoljavas dok on masturbira i pevusi Haj-ho,Haj-ho...LUDICA:Navedi nam primer da znamo sta za tebe predstavlja rec >SOKANTNO<![]()
efendija, da kažem i ja nešto...![]()
snoshaj efendija:kučka:snoshaj efendija:Evo na primer, ti kao mlada devojcica npr. treba da vodis ljubav sa finim zgodnim deckom. I onda kad vec dodjete do samog cina seksa on te zamoli da obuces kostim Snezane a on se obuce u kostim patuljka.Pa jos uzme crni vibrator sa dva kraka (analno-vaginalni model) i moli te da se samozadovoljavas dok on masturbira i pevusi Haj-ho,Haj-ho...LUDICA:Navedi nam primer da znamo sta za tebe predstavlja rec >SOKANTNO<![]()
Nema potrebe, reci cu ja umesto tebe:Laze efendija svecu je izvadila ta riba jer je efendiji mali i mlitav.![]()
Nemoj mi reci da si razmisljala o voskiranju...:wink:kučka:snoshaj efendija:kučka:snoshaj efendija:Evo na primer, ti kao mlada devojcica npr. treba da vodis ljubav sa finim zgodnim deckom. I onda kad vec dodjete do samog cina seksa on te zamoli da obuces kostim Snezane a on se obuce u kostim patuljka.Pa jos uzme crni vibrator sa dva kraka (analno-vaginalni model) i moli te da se samozadovoljavas dok on masturbira i pevusi Haj-ho,Haj-ho...LUDICA:Navedi nam primer da znamo sta za tebe predstavlja rec >SOKANTNO<![]()
Nema potrebe, reci cu ja umesto tebe:Laze efendija svecu je izvadila ta riba jer je efendiji mali i mlitav.![]()
Dobro, ako ti tako kažeš a ja poverovala da je baš sve onako kako si napisao.Šteta.Inače ono sa patuljkom i Snežanom.... pa stvarno si moj čovek definitivno, obožavam te
I kad si se probudio.....?dve ili tri:imao sam nekoliko zanimljivih zahteva i evo jednog:
sedeli smo,cirkali vino i posle dosta popijenih skinuli se. pošto sam baš popio dosta pošao sam u wc a ona samnom.taman kada sam hteo pa se ispišam ona je čučnula i stavila ga u usta. ja sam se normalno uzdržao.pošto mi je skočio odmah sam je presavio preko kade i počeo otpozadi.ali bio sam pun vina i rakoh joj:moram da piškim,na šta je ona odgovorilaiški u mene molim te,piški,piški.rukama me obuhvatila iznad kolena i nije mi dala da ga izvadim.pošto sam dosta popio a i UVEK ispunjavam ženske želje počeo sam.ona je odmah počela da trlja klitoris i vrlo brzo je svršila.mogu reći da mi se svidelo ali na žalost nismo to više nikada ponovili, ona se udade i ode.2&3
snoshaj efendija:Nemoj mi reci da si razmisljala o voskiranju...:wink:kučka:snoshaj efendija:kučka:snoshaj efendija:Evo na primer, ti kao mlada devojcica npr. treba da vodis ljubav sa finim zgodnim deckom. I onda kad vec dodjete do samog cina seksa on te zamoli da obuces kostim Snezane a on se obuce u kostim patuljka.Pa jos uzme crni vibrator sa dva kraka (analno-vaginalni model) i moli te da se samozadovoljavas dok on masturbira i pevusi Haj-ho,Haj-ho...LUDICA:Navedi nam primer da znamo sta za tebe predstavlja rec >SOKANTNO<![]()
Dobro, ako ti tako kažeš a ja poverovala da je baš sve onako kako si napisao.Šteta.Inače ono sa patuljkom i Snežanom.... pa stvarno si moj čovek definitivno, obožavam te
kučka:snoshaj efendija:Nemoj mi reci da si razmisljala o voskiranju...:wink:kučka:snoshaj efendija:kučka:snoshaj efendija:Evo na primer, ti kao mlada devojcica npr. treba da vodis ljubav sa finim zgodnim deckom. I onda kad vec dodjete do samog cina seksa on te zamoli da obuces kostim Snezane a on se obuce u kostim patuljka.Pa jos uzme crni vibrator sa dva kraka (analno-vaginalni model) i moli te da se samozadovoljavas dok on masturbira i pevusi Haj-ho,Haj-ho...LUDICA:Navedi nam primer da znamo sta za tebe predstavlja rec >SOKANTNO<![]()
PA.........!!!!!!!