minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
nisam urolog, al mogu da pogledam![]()
...da mu pogledaš prostatu...?... jedan veoma ugodan i prijatan pregled...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...da mu pogledaš prostatu...?... jedan veoma ugodan i prijatan pregled...![]()
ne da pregledam, da pogledam
mi imamo skener pogled![]()
sta faki cistokrvnim balkancima?
- - - - - - - - - -
a jesi li cuo za aktivni ves
ili makar duge gace?
Aktivni ves ne znam sta je.A duge gace ne pomazu a i ne nosim ih jer posle bude vrucina.
caos svima![]()
imam dugo jedan neobican problem, a to je da kad god piskim, uvek mi odredjena kolicina mokrace ostane u udu penisa i uvek mi se pokvase gace, a cesto mi se to prebaci i na pantalone farmerke i trenerke o.O o.O o.O koliko god da ga tresem i dalje mi se to ponavlj ai ponavlja o.O neki savet dali imate?
)))))))))
da vidi baka sinko
jesu ti hladne noge? oce prostata da otekne od prehlade i bakterija cak iako su u malom broju, obuj vunene carape i nosi ih uvek ,pij cajeve ,ako i posle 7 dana i dalje ostane isto idi kod lekara.
ako si kresao neku cavu bez zastite idi kod lekara odma.
- - - - - - - - - -
bezi baba sto si kvarna prste k sebi![]()
jesu ti hladne noge? oce prostata da otekne od prehlade i bakterija cak iako su u malom broju, obuj vunene carape i nosi ih uvek ,pij cajeve ,ako i posle 7 dana i dalje ostane isto idi kod lekara.
ako si kresao neku cavu bez zastite idi kod lekara odma.
- - - - - - - - - -
bezi baba sto si kvarna prste k sebi![]()
Kako izgleda, i šta sve dobiješ u paketu, veruj mi da mu ne bi učinio uslugu da je oteraš.![]()
caos svima![]()
imam dugo jedan neobican problem, a to je da kad god piskim, uvek mi odredjena kolicina mokrace ostane u udu penisa i uvek mi se pokvase gace, a cesto mi se to prebaci i na pantalone farmerke i trenerke o.O o.O o.O koliko god da ga tresem i dalje mi se to ponavlj ai ponavlja o.O neki savet dali imate?
)))))))))
i ja imam neki problem ne znam koj, al pogledaj
Naš narod je davno rekao: Koliko god ga tresao, poslednja kap uvek ostane za gaće.caos svima![]()
)))))))))
- - - - - - - - - -