Neobican problem..

sta faki cistokrvnim balkancima?

Ako češće budeš na ženama, shvatićeš da nam fali sve, i ono što zapravo ne fali. :D

A što se teme tiče, nemam predstavu šta bi to moglo biti, možda je i normalno... Postoji ona "narodna" izreka - "koliko god ga treseš, poslednja kap u gaćama završi"... To je normalno jednostavno... E, sad, nikada to nije bukvalno kap, za one koji bukvalno shvate...

Ali možeš i do doktora...

caos svima :D :D imam dugo jedan neobican problem, a to je da kad god piskim, uvek mi odredjena kolicina mokrace ostane u udu penisa i uvek mi se pokvase gace, a cesto mi se to prebaci i na pantalone farmerke i trenerke o.O o.O o.O koliko god da ga tresem i dalje mi se to ponavlj ai ponavlja o.O neki savet dali imate? :))))))))))

To je poznato kao Cetvrti Njutnov zakon prvi put formulisan u njegovom delu ''Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica''

i u originalu glasi

''utcumque rattled ipsum colem fluit post urinae saltem una stilla salvum urina obiecta cadere frustum braccae''

ili u prevodu

'' ma koliko tresli kitu nakon pisanja bar jedna kap mokrace mora pasti u gace''

z:)

jesu ti hladne noge? oce prostata da otekne od prehlade i bakterija cak iako su u malom broju, obuj vunene carape i nosi ih uvek ,pij cajeve ,ako i posle 7 dana i dalje ostane isto idi kod lekara.
ako si kresao neku cavu bez zastite idi kod lekara odma.

- - - - - - - - - -

:cistinaocare: da vidi baka sinko

bezi baba sto si kvarna prste k sebi :koto:

jesu ti hladne noge? oce prostata da otekne od prehlade i bakterija cak iako su u malom broju, obuj vunene carape i nosi ih uvek ,pij cajeve ,ako i posle 7 dana i dalje ostane isto idi kod lekara.

- - - - - - - - - -

Kako izgleda, i šta sve dobiješ u paketu, veruj mi da mu ne bi učinio uslugu da je oteraš. :)

- - - - - - - - - -

:cistinaocare:

- - - - - - - - - -

Kako izgleda, i šta sve dobiješ u paketu, veruj mi da mu ne bi učinio uslugu da je oteraš. :)

i sida mu je sa njom draga :lol:

caos svima :D :D imam dugo jedan neobican problem, a to je da kad god piskim, uvek mi odredjena kolicina mokrace ostane u udu penisa i uvek mi se pokvase gace, a cesto mi se to prebaci i na pantalone farmerke i trenerke o.O o.O o.O koliko god da ga tresem i dalje mi se to ponavlj ai ponavlja o.O neki savet dali imate? :))))))))))

nisma urolog
svakom muskarcu se to ponekad desava, dal se ne isprazni besika dovoljno dal prostata ne uradi svoj posao u tom trenutku, nekoncentracija ko zna
jedino je zasigurno ako je to staln slucaj da moras da ispitas zasto, idi kod doktora
a ako neces jos da ides kod doktora radi PC vezbe

Naš narod je davno rekao: Koliko god ga tresao, poslednja kap uvek ostane za gaće.

i obavezno prekini unosenje alkohola i masnoca,..
stavi mekinje na tabane i zamotaj u krpe kad legnes i gace natopi u sirce pa ih obuci da odstoji preko noci takodje visi naglavacke il dubi na glavi covek je dinamicko bice a dugo sedenje i stajanje spuste se organi i prignjece smanji se cirkulacija pa nateknu.

Back