Bili smo ponovo u setnji. Opet kod hotela "Jugoslavija". Bilo je toplo i sveze. Lepo smo caskali. Isli smo i do Zemuna. Dok smo setali pozdravio se sa jednim deckom. Upoznala sam se sa jednom osobom iz njegovog zivota. Opisacu vam situaciju, pa da mi kazete sta mislite. Mada razmisljam, da li da otvorim novu temu. Opisacu je ovde, pa, ako bude bilo potrebno razradicemo dalje. Nadam se da vam to odgovara.
Dakle, dok smo setali u tamo na prelazu u Zemun, gde je onaj restoran, sto smrdi riba. Javio mu se neki decko. Rukovali su se. Delovalo mi je veoma srdacno. Prvo je njega predstavio meni: "Ovo je Mladen, a ovo je moja devojka Moderna Pevacica." Ja sam se rukovala. On je sa tim Mladenom razmenio par reci. Zakljucila sam da se znaju iz teretane. Pitala sam ga, kada je otisao: "Fin ti je ovaj drug Mladen iz teretane?" "On je rekao, nije mi drug, nego se samo znamo." Ja sam morala da primetim: "Ipak, mi deluje vas susret malo blize od nekog kog "samo znas"." On je rekao: "Neko ti je drug, dok ga ne upoznas bolje, a kada ga upoznas, prestane da ti bude drug i bolje je da ti postane poznanik." Nisam htela dalje i dublje da se smaram sa tim odnosima, posto je on rekao da nema "prijatelje i drugove", jer se "veoma opekao na prijateljstva i svaki najbolji drug ili drugarica su me u zivotu zestoko zaj...li". Bilo mi je cudno sto je opsovao, posto on to nikada ne radi (bar koliko se znamo).
Sta biste vi rekli o tome?