Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima, može samo ljubav da jača, a ne i druženje zasnovano primarno na seksu. Da smo aseksualni, ne bismo se ni spojili. Al ja mogu da volim i da se zaljubim, maštam, patim, u nekoga sa kim nisam spavao.
Mi smo se sve vreme poveravali u toj neobaveznoj vezi, baš kao najbolji drugovi, o našim ljubavima, kao i koga smo opalili usput, ali smo pričali i o raznoraznim temama, al to usput, kad se našlo vremena.
tako je -vi ste ovo, ili ono
a, ja sam (mi smo) ovo ili ono na drugaciji nacin
zasto je moje iskustvo -proseravanje, atvoja varijanta nije?

ja takodje mogu da se zaljubim u nekoga sa kim se nisam eksala -bila sam zaljubljena u mnogo vise muskaraca no sto sam ih opalila, razumljivo
takodje sam mogla i da se eksam sa nekime koga nisam volela od starta (ebiga, malo mi je tesko da nekog volim nakon treceg, ili desetog susreta, al mi ne smeta da ga eksam, ako postoji obostrana zelja)
samo ne vidim kakve to tacno ima veze sa onime sto sam napisala???

tako je -vi ste ovo, ili ono
a, ja sam (mi smo) ovo ili ono na drugaciji nacin
zasto je moje iskustvo -proseravanje, atvoja varijanta nije?

ja takodje mogu da se zaljubim u nekoga sa kim se nisam eksala -bila sam zaljubljena u mnogo vise muskaraca no sto sam ih opalila, razumljivo
takodje sam mogla i da se eksam sa nekime koga nisam volela od starta (ebiga, malo mi je tesko da nekog volim nakon treceg, ili desetog susreta, al mi ne smeta da ga eksam, ako postoji obostrana zelja)
samo ne vidim kakve to tacno ima veze sa onime sto sam napisala???

Zato što je onda to prava veza, sve po redu, neobavezne veze se završavaju kao što su i počele.
Tvoja priča je klasično jedno zaljubljivanje. Mi nismo imali šanse da se zaljubimo jer smo bili u neobaveznoj vezi.
Ima emocija, nije da nema, ali to nisu ljubavne emocije, super nam je vreme koje provodimo zajedno apsplutno svesni da će tome doći kraj kada budemo bili srećniji sa nekim 2.
To bi bila neobavezna veza, biću slobodan da je definišem.
Nije kres-šema, nije ni veza, taman posla da me vodi sa svojim društvom ili da je vodim u svoje, pa da upoznajemo roditelje na nedeljnom ručku i oltar potom.
Neobavezna veza podrazumeva slobodu.

- - - - - - - - - -

Nači, nismo se našli sa idejom: probaćemo, pa kako bude, možda preraste u svadbu.

Zato što je onda to prava veza, sve po redu, neobavezne veze se završavaju kao što su i počele.
Tvoja priča je klasično jedno zaljubljivanje. Mi nismo imali šanse da se zaljubimo jer smo bili u neobaveznoj vezi.
Ima emocija, nije da nema, ali to nisu ljubavne emocije, super nam je vreme koje provodimo zajedno apsplutno svesni da će tome doći kraj kada budemo bili srećniji sa nekim 2.
Nije kres-šema, nije ni veza, taman posla da me vodi sa svojim društvom ili da je vodim u svoje, pa da upoznajemo roditelje na nedeljnom ručku i oltar potom.

- - - - - - - - - -

Nači, nismo se našli sa idejom: probaćemo, pa kako bude, možda preraste u svadbu.
isto sam rekla i ja, zar ne?
ako je tebi klasicno zaljubljivanje da se sa nekim vidis/upoznas, kresnes, kreses bez obaveza izvesno vreme (par nedelje/meseci) (obaveza da se cujete, vidite, budete verni jedno drugome, etc, etc), onda ok, meni nije...znaci-razlicito definisemo zaljubljivanje, vezu, kres semu, te se i ne mozemo razumeti u daljoj diskusiji jer bi to bilo isto kao da ja sivu vidim kao crnu, a ti kao belu boju...
takodje, nisma se ni ja nasla sa doticnim sa idejom "probacemo, pa kako bude, mozda preraste u svadbu", vec smo se nasli sa idejom "uzasno me privlaci, ebacemo se do ludila, bas me briga sta ce biti dalje/posle"....to sto je posle bio brak i potomstvo je samo bonus te veze...a, svadbe nije bilo svakako :malav:

To ti je isto kao kod ***** ili zigola samo sto eto ne placas.

Naravno da je tako.
Žena, npr, nema drugu opciju nego da uđe u neobaveznu vezu (i to samo zbog seksa). Recimo da je ružna, neprivlačna, i nema para za žigola. Onda pronađe partnera koji se sažali, ili je isto tako bez para za prostitutku pa rezonuje po principu „daj šta daš“. Ponekad se desi da taj partner, u stvari, želi da zloupotrebi takvu ženu (da je sa njom samo kako bi se pohvalio svojim pajtosima zbog još jedne recke u nizu), ali on je svakako u boljoj poziciji jer je muško, a i muškarac u neobaveznoj vezi je uvek normalniji nego žena u istoj vezi ... jer on ima izbor – da drkka ili neobavezujuće kreše.
I tako se njih dvoje bezosećajno i ćutke seksaju (eventualno znaju kako se partner/ka zove, mada ih ni to naročito ne zanima; zanima ih samo broj mobilnog – radi lakšeg dogovaranja sastanka), i kada završe sa divljačkim, sirovim seksom, svako ode svojim putem. Zaborave sve što se desilo, i sete se tek kada osete fiziološku potrebu – ne za konkretnom osobom, već za seksom. Onda pogledaju imenik u mobilnom, i biraju između neobavezne veze br. 1, neobavezne veze br. 2, i neobavezne veze br.3 - zavisno od meseca, dana u nedelji i raspolozenja. Komunikacija im je ravnodušna i svedena na kratak dijalog: „Halo, sutra, na istom mestu, u isto vreme?“ „Da!“
Kada se nađu (najčešće u nekom štrokavom motelu - ako muškarac hoće da plati sobu; ako neće, onda na zadnjem sedištu njegovog automobila, ili u nekoj mračnoj uličici), odmah kidaju odeću jedno sa drugog, i sve bude gotovo za cca 10-15 min. Strastveno ali neemotivno. Takoreći bez ljudskosti. Ne ljube se u usta, ne šapuću nežnosti ... Dozvoljeno je da žena kaže: „Oh!“ ili „Ah!“ ili „Joooš! Dublje, jače, yebaču moj neobavezni ...“ a ukoliko se desi da neko od njih dvoje, ne daj bože, u naletu strasti prozbori „volim te“, partner/partnerka naglo i ljutito prekida koitus rečima: „Nismo se tako dogovorili!“ Dolazi do saglasnog raskida jer je veza postala intimna, tj. obavezujuća.
Obavezujuće veze su one gde se tačno zna šta ko hoće i misli u svakom trenutku, te postoji obaveza da mu se udovolji. Najčešće se već na početku takve veze zna da je obavezujuća, da će biti krunisana brakom, porodicom i imati tapiju na večnu ljubav. Naravno, ko nije imao neobaveznu vezu, ne zna ni šta je obavezujuća.

Naravno da je tako.
Žena, npr, nema drugu opciju nego da uđe u neobaveznu vezu (i to samo zbog seksa). Recimo da je ružna, neprivlačna, i nema para za žigola. Onda pronađe partnera koji se sažali, ili je isto tako bez para za prostitutku pa rezonuje po principu „daj šta daš“. Ponekad se desi da taj partner, u stvari, želi da zloupotrebi takvu ženu (da je sa njom samo kako bi se pohvalio svojim pajtosima zbog još jedne recke u nizu), ali on je svakako u boljoj poziciji jer je muško, a i muškarac u neobaveznoj vezi je uvek normalniji nego žena u istoj vezi ... jer on ima izbor – da drkka ili neobavezujuće kreše.
I tako se njih dvoje bezosećajno i ćutke seksaju (eventualno znaju kako se partner/ka zove, mada ih ni to naročito ne zanima; zanima ih samo broj mobilnog – radi lakšeg dogovaranja sastanka), i kada završe sa divljačkim, sirovim seksom, svako ode svojim putem. Zaborave sve što se desilo, i sete se tek kada osete fiziološku potrebu – ne za konkretnom osobom, već za seksom. Onda pogledaju imenik u mobilnom, i biraju između neobavezne veze br. 1, neobavezne veze br. 2, i neobavezne veze br.3 - zavisno od meseca, dana u nedelji i raspolozenja. Komunikacija im je ravnodušna i svedena na kratak dijalog: „Halo, sutra, na istom mestu, u isto vreme?“ „Da!“
Kada se nađu (najčešće u nekom štrokavom motelu - ako muškarac hoće da plati sobu; ako neće, onda na zadnjem sedištu njegovog automobila, ili u nekoj mračnoj uličici), odmah kidaju odeću jedno sa drugog, i sve bude gotovo za cca 10-15 min. Strastveno ali neemotivno. Takoreći bez ljudskosti. Ne ljube se u usta, ne šapuću nežnosti ... Dozvoljeno je da žena kaže: „Oh!“ ili „Ah!“ ili „Joooš! Dublje, jače, yebaču moj neobavezni ...“ a ukoliko se desi da neko od njih dvoje, ne daj bože, u naletu strasti prozbori „volim te“, partner/partnerka naglo i ljutito prekida koitus rečima: „Nismo se tako dogovorili!“ Dolazi do saglasnog raskida jer je veza postala intimna, tj. obavezujuća.
Obavezujuće veze su one gde se tačno zna šta ko hoće i misli u svakom trenutku, te postoji obaveza da mu se udovolji. Najčešće se već na početku takve veze zna da je obavezujuća, da će biti krunisana brakom, porodicom i imati tapiju na večnu ljubav. Naravno, ko nije imao neobaveznu vezu, ne zna ni šta je obavezujuća.

da, upravo tako..nemali broj puta, kada sam na prosidbu odgovorila sa "ne", bila sam suocena sa pretnajma sudskog razresenja problema, uz propratnu jadikovku da sam duzi period vremena zavlacila doticnog bitisuci sa njim u obavezujucoj vezi koja zna se kako mora i treba da se zavrsi...da ne kazem koliko sam para dala za vansudsko poravnjanje emotivnog bola i patnje ...

- - - - - - - - - -

Zar ti nisi oženjen?:think:

Izvinjavam se na indiskretnosti nego sam bila ubeđena da si negde pisao o braku, sitnoj deci i sl. pa čitah tvoje postove na ovoj temi sa aspekta "švalerejšn&co" kad ono-međutim ti pomenu neko upoznavanje sa roditeljima pa sam :eek:

Poslednja izmena:
Zar ti nisi oženjen?:think:

Izvinjavam se na indiskretnosti nego sam bila ubeđena da si negde pisao o braku, sitnoj deci i sl. pa čitah tvoje postove na temi sa aspekta "švalerejšn&co" kad ono-međutim ti pomenu neko upoznavanje sa roditeljima pa sam :eek:

Jesam, ali nisam rođen oženjen :))) U tom smislu sam promenio i bračni status, od neoženjen u oženjen.
Da, imam dwoje sitne muške dece, pišem često i o mž, a takođe često citiram i pok. babu.

Neobavezna veza ne postoji ako je neguje neko ko je braku, to je čist kurvarluk, lečenje kompleksa, to rade ovi nedojebeni da se dojebu, što muški što ženski.,

Back