Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pfff, zenski Playboy :lol:

Pa ne smem da čitam Vogue ili Elle, to je za ove modno osvešćene i zgodne što nisu u klimaksu, imaju manekensku figuru i pristaje im mini suknja. Za nas brkate, debele i matore je Bazar i Blic žena da prepisujemo recepte i skidamo mustre za heklanje. A tu i tamo pročitamo i nešto o muškarcima, o kojima potajno maštamo ali ih, iz razumljivih i očiglednih razloga, ne možemo imati jer smo im krajnje neprivlačne:sad2:

Pa ne smem da čitam Vogue ili Elle, to je za ove modno osvešćene i zgodne što nisu u klimaksu, imaju manekensku figuru i pristaje im mini suknja. Za nas brkate, debele i matore je Bazar i Blic žena da prepisujemo recepte i skidamo mustre za heklanje. A tu i tamo pročitamo i nešto o muškarcima, o kojima potajno maštamo ali ih, iz razumljivih i očiglednih razloga, ne možemo imati jer smo im krajnje neprivlačne:sad2:

:lol::heart:

Hm, velike su ali vise. I mislim da su tvoje ipak veće. Je l to sa kesama onaj fetiš da gušiš cicu tokom sexa ne bi li joj orgazam bio kosmički ili ti "bleskaju joj zvezde pred očima"? Pisali su o tome u poslednjem broju Blic žene ali nisu precizirali kako i šta pa ostadoh u neznanju:(

Neam pojma, jos ni jednu nisam davio :rumenko: A i Di se mota po forumu, jos ce prijaviti nadleznima :lol:

Cico, ako oš pošalješ taj inkriminušući materijal, ti prosledi; nisam u odnosima ovde lol
Ali, molim te, diskretno, da me ne proziva piwe jer sam oženjen.

Tz, tz, blud i nemoral.:tiganj:

- - - - - - - - - -

Neam pojma, jos ni jednu nisam davio :rumenko: A i Di se mota po forumu, jos ce prijaviti nadleznima :lol:

Ja mislila hoćeš od njega da pozajmiš lisice:lol:

Pfff, zenski Playboy :lol:

- - - - - - - - - -

Moze al da vratis nik i promenis avatar :rumenko:
za nik sam vec poslala tabu dopis, al me ne postuje ko nekada, jer sam napunila 40, a on voli mladje cice...mada duboko verujem da ce mi uslisiti molbu cim bidne mogao
a, na avataru sam ja, zasto bih ga menjala, zar ti se ne dopadam? :(

Samo gwubo sa mnom lol...
Jesam pisao i ilustrovao kako izgleda nv i sada ću, naravno, da mislim da me zavitlavaš.
Sa Cicom se sve slažem, osim sa jačanjem emocija, tu sewe ko foka, ali to je zato što je žensko.
dobro, ako priznam da nisu jacale emocije, no da je sex bio sve bolji, da je orgazam bio sve jaci i duzi, ma kakvi multipli, imala sam kontinirane orgazme, da je baji tuki rastao za pola centima svake nedelje dok smo bili u nv, da je mogao svaki put po sat duze, itd, itd, jel onda ok sto su moja vaginalna osjecanja postala takva da sam pozelela da postanem gospodja neobavezna veza i da sam ga konacno upecala? doduse ne na bebu, no na kuvanje, al dobro...

Hm, velike su ali vise. I mislim da su tvoje ipak veće. Je l to sa kesama onaj fetiš da gušiš cicu tokom sexa ne bi li joj orgazam bio kosmički ili ti "bleskaju joj zvezde pred očima"? Pisali su o tome u poslednjem broju Blic žene ali nisu precizirali kako i šta pa ostadoh u neznanju:(

molim da se bude oprezan sa recima koje su sadrzane u mom nazivu
ne bih da se pomisli da me ovaj ovde es eksa

de de tu je I pdf zene za grupnu podrshku

- - - - - - - - - -

vec sam rekla, al su izbrisali:
dajem linak ko mi deset puta posalje repku sledece sadrzine:
"malavelika ti si carica, najbolja si riba ovde, najbolje kuvas, citas najteze knjige, cvece ti je najbolje odnegovano, mnogo si pametna i dobra, a cesto dajes i u humanitarne svrhe, jednom recju ti si kraljica foruma"

Pa, neće da mi prosledi.
Samo ako budem pristao na neobaweznu wezu, a ti dobro znaš da ja to sada ne mogu :))))

molim pogledati lepo sta pise gore :malav:

Back