Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
totalno kapiram potrebu za ovakvim odnosom... pođi od sebe, žensko si. verovatno imaš onih dana, nadrkana si, nervozna, odeš da se vidiš sa nekim i sve to emituješ na njega... kome to treba? ne kažem da svi trebamo biti uvek nasmejani i raspoloženi, naročito je u braku to neizvodljivo... ali ni veza se ne razlikuje bitno.
umori se čovek od svega toga, od obaveza, očekivanja, jednosmernog davanja, od sopstvenih problema, pa još i tuđih... najlakše je imati nekoga za osnovno zadovoljenje potreba. lepo su to muškarci pojednostavili, kao uostalom i većinu stvari... i ja im zavidim što tako mogu i na duže staze. takvi odnosi ne donose ispunjenje, ali ni nezadovoljstvo.
ja mogu neko vreme, u nekom prelaznom periodu... mada, ako uzmemo u obzir rizik od vezivanja, radije bi ponekad drkala.

Potpuno se slazem. :ok: Kad se posle svega povuce crta treba biti srecan ako se ne ostane u minusu, kad se covek ne oseca prazno i sludjeno...

Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
A koliko umem da primetim ni ostalima to nije jača strana...:mrgreen:

Ili sam ja demode dibidus...:malav:
ma ja lazem sebe, da mi nekad samo sex bash godi..
u stavri, ceznem za belim velom..:mrgreen:
u redu je barbi, nije do tebe..do nas je:cmok2:

svima treba ljubavna veza, da se ne lazemo.
neko koga cemo da volimo, mazimo p, pazimo i zovemo djordje:))
e sad, ko to ima citavog zivota, bravo za njega
ko nema, pa ceka princa na belom konju sitan vezak vezuci, bravo i za njega
not me:)

možda to postoji... samo se ja na ***** sa prijateljima, pa ne kapiram.

ima svega, i funkcionise ....

- - - - - - - - - -

a nekima treba i intermeco

kako osetiti/prepoznati sreću ako je imaš kroz ovo čitav život?
i kome to treba... taj odnos mora biti konstanta, mlak.

Svi mi ovde, kosimo se samo oko laži da je moguće da nijedna strana u takvom odnosu nema bilo kakva očekivanja,
konkretno vezana za emocije, potrebu da iz tog dobrog seksa, uslovno rečeno, nikne nešto više, stabilnije a ako je vama to više i stabilnije ustvari brak...onda, pa ne znam...:lol:

a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?

То се деси људима код којих не постоји јасна граница између пријатељства и привлачности.
Неко се ту, гарант, ложио неко на неког у почетку дружења.

Svi mi ovde, kosimo se samo oko laži da je moguće da nijedna strana u takvom odnosu nema bilo kakva očekivanja,
konkretno vezana za emocije, potrebu da iz tog dobrog seksa, uslovno rečeno, nikne nešto više, stabilnije a ako je vama to više i stabilnije ustvari brak...onda, pa ne znam...:lol:

Zasto mislis da mora biti ocekivanja? Rece vec Nevesta da se u takve sheme ulazi najcesce u prelaznim fazama, kad se vidaju rane i prave predasi izmedju ozbiljnijih veza, u tom nekom zasicenju, tuposti, umoru od svega i svacega, kad jedino nagoni funkcionisu i teraju nas ka suprotnom polu, a ne racio...

Mislim da niko od nas ne ulazi svestan u takvu kombinaciju (kažem kombinaciju jer to, koncipirano kao neobavezno, nije veza). Gde god da ulaziš, ulaziš sa nekim očekivanjem
i u oba slučaja ta očekivanja budu porušena vrlo brzo...ima izuzetaka naravno...

Koliko sam razumela forumaše, ljubav u takvoj vezi, nema šta da traži i čim se pojavi, put pod noge...pa reko, onda mora da je u pitanju neka trgovina emocijama, šta li...:lol:

Svesno ulaze oni koji su nacisto sa sobom i hoce takvu vezu
pri tom postoje i ocekivanja..da ce biti dobar sex..a i za tih
par sati kada su zajedno..dobra prica,savet ili slicno..razgovor
dvoje odraslih osoba..to je cak i intima..

ne može biti isto... u neobaveznoj kombinaciji nema intime, nema priče, poveravanja... u prijateljskoj ima.
u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemoguce :cool:to je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....

Zasto mislis da mora biti ocekivanja? Rece vec Nevesta da se u takve sheme ulazi najcesce u prelaznim fazama, kad se vidaju rane i prave predasi izmedju ozbiljnijih veza, u tom nekom zasicenju, tuposti, umoru od svega i svacega, kad jedino nagoni funkcionisu i teraju nas ka suprotnom polu, a ne racio...

Ček, a kako to misliš, racio te dakle tera ka suprotnom polu kad izadješ iz takve neke prelazne faze?

Back