Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glava...:mrgreen:

Onda je čista ludost ulaziti u takvu priču...:D

Misliš da muškarac može dugo da izdrži?..mislim u takvoj vezi....:lol:

- - - - - - - - - -

Mnoogo je....smanji cenu...:malav:
I mene zanima njegov odgovor. :) Muskarac koji ima vise paralelnih veza moze da izdrzi u toj prici, a ako je uslovno receno posvecen samo doticnoj partnerki i njemu preti opasnost od preterane bliskosti.

Od mene, nije mnogo.
Ma i kafu kuvam s ljubavlju. Samo posao radim bez emocija. Zato ga i mrzim jer moram da idem na posao. :(
Zato mi nisu jasne te vaše neobavezne veze. Al čitam, možda nešto i naučim. Forum je čudo, ima odgovor za sve. :lol:
.

a sta kao obavezne veze su ti jasne....:lol: ne postoji nista jasno u musko-zenskim odnosima....postoje samo trenuci slaganja i zadovoljstva i trenuci neslaganja i nezadovljstva....
pocni da volis da mrzis i bice ti lakse na poslu......:hahaha:

a sta kao obavezne veze su ti jasne....:lol: ne postoji nista jasno u musko-zenskim odnosima....postoje samo trenuci slaganja i zadovoljstva i trenuci neslaganja i nezadovljstva....
pocni da volis da mrzis i bice ti lakse na poslu......:hahaha:
U m-ž odnosima je važno da je meni jasno. I onda je lako.
Ja volim da volim. Kad ne volim odem.
Samo što ima raznih vidova ljubavi. To su čitave gradacije, varijacije i nijanse. :lol:
Ne mogu da mrzim. Od toga se dobije neka boles, može da se mre. :sad2:

pa obicno muskarac u takvu vezu udje svestan sta je ona...zena obicno ima mozda podsvesnu zelju da se iz toga izrodi nesto vise.....mada...ebem li ga nema tu pravila....medjuljudski odnosi su nepredvidljivi....zene kao emotivnija bica su sklonija tome....
zar ljubav ima cenu?:andjeo:

Mislim da niko od nas ne ulazi svestan u takvu kombinaciju (kažem kombinaciju jer to, koncipirano kao neobavezno, nije veza). Gde god da ulaziš, ulaziš sa nekim očekivanjem
i u oba slučaja ta očekivanja budu porušena vrlo brzo...ima izuzetaka naravno...

Koliko sam razumela forumaše, ljubav u takvoj vezi, nema šta da traži i čim se pojavi, put pod noge...pa reko, onda mora da je u pitanju neka trgovina emocijama, šta li...:lol:

U m-ž odnosima je važno da je meni jasno. I onda je lako.
Ja volim da volim. Kad ne volim odem.
Samo što ima raznih vidova ljubavi. To su čitave gradacije, varijacije i nijanse. :lol:
Ne mogu da mrzim. Od toga se dobije neka boles, može da se mre. :sad2:

i neobavezna veza je samo nijansa ljubavi....na prelazu izmedju strasne crvene.....i ljubavne roze boje.......:hahaha:

Da se razumemo, zvuči zaista primamljivo s tim što je to u startu pakt sa djavolom..
Jedna strana je uvek potčinjena drugoj, nebitno koja...isto kao i žena i muškarac može biti upecan u tu zamku...

to je pakt sa samim sobom, a nisu svi andjeli

ali, neobavezna veza savrseno funkcionise medju nekim ljudima, i veoma je prisutna ... i bez ikakvog potcinjavanja
neko ne vidi ni nepotcinjavajuci sex ... kao vezu sa drugim polom

Mislim da niko od nas ne ulazi svestan u takvu kombinaciju (kažem kombinaciju jer to, koncipirano kao neobavezno, nije veza). Gde god da ulaziš, ulaziš sa nekim očekivanjem
i u oba slučaja ta očekivanja budu porušena vrlo brzo...ima izuzetaka naravno...

Koliko sam razumela forumaše, ljubav u takvoj vezi, nema šta da traži i čim se pojavi, put pod noge...pa reko, onda mora da je u pitanju neka trgovina emocijama, šta li...:lol:

ja bi ti savetovao da citas koto....:mrgreen:
sve je objasnila....:eek:

joj barbi kako lupash, izvini na izrazu...:mrgreen:
u neobaveznim vezama nema mesta emocijama..ako nema emocija, nema ni trpljenja..mism moze da bude mnogo raznih emocija> neznost, strast, prijateljstvo, pobverenje..sve je to moguce, sasvim
jedino fali onaj deo sa potpunim vezivanjem, i naravno, ljubavlju
toga nema
ako se zaljubis u nekog sa kim imas neobaveznu vezu, onda lepo sednes za sto pa to kazes
pa ili veza preraste u nesto drugo, ili se prekine..
ali reci da je "uvek" neko potcinjen, naprosto nije istina
ljudi imaju potrebu za sexom. i zasto bi svakog petka isli lov na nove zverke, u periodima kad nemamo stalnog partnera, kad mozemo imati jednog(eventualno dva:whistling:) muskarca sa kojima znamo da je dobar sex, da su normalni, da nece praviti probleme, smarati i td
to je bre zeno samo sex..kakvo crno potcicnjavanje, ako boga znas:))
a ljubav..nema nista s tim.:)

Retko prolupam al kad prolupam onda je to strašno...:rotf:

Al, ko priznaje pola mu se prašta, el da?..:flert:

ps..ljubav sa tim ima jako velike veze...

A kad proradi moj ž.šovinistički stav onda ja lepo kažem...fino ste vi to muškarci smislili, svaka vam dala...:mrgreen:
Nekako ne mogu celu ovu priču da povežem sa ženskim potrebama i željama što znači da sam u pravu i da ste vi muški svemu krivi
pa i ovakvim izvrtanjima nečeg što bi trebalo da bude ili lepo, obostrano ili ga ne treba ni biti (mislim na vezu)...
Imate sa strane nekog ko ćuti, ne zahteva, ne traži, ne očekuje, ne živi, nema ga, nekog ko je tu kad vam se digne a mož da vam se digne jednom u mesec dana
a i ne mora...pa eto čisto da vam osveži dan pa umesto da ga jel, bacite u nesvest, vi lepo odete da vam se pruži pomoć prilikom te aktivnosti tj. fiziološke potrebe...
.:lol:

totalno kapiram potrebu za ovakvim odnosom... pođi od sebe, žensko si. verovatno imaš onih dana, nadrkana si, nervozna, odeš da se vidiš sa nekim i sve to emituješ na njega... kome to treba? ne kažem da svi trebamo biti uvek nasmejani i raspoloženi, naročito je u braku to neizvodljivo... ali ni veza se ne razlikuje bitno.
umori se čovek od svega toga, od obaveza, očekivanja, jednosmernog davanja, od sopstvenih problema, pa još i tuđih... najlakše je imati nekoga za osnovno zadovoljenje potreba. lepo su to muškarci pojednostavili, kao uostalom i većinu stvari... i ja im zavidim što tako mogu i na duže staze. takvi odnosi ne donose ispunjenje, ali ni nezadovoljstvo.
ja mogu neko vreme, u nekom prelaznom periodu... mada, ako uzmemo u obzir rizik od vezivanja, radije bi ponekad drkala.

Ma kakvi bre. Probala ja to, mnogo je bljutavo.
Ja sam hedonista, volim da uživam. A ako nema emocija, bar u nijansama, ne mere....
A za vezu mora da bude više crveno nego roze. A za obaveznu vezu treba da bude...paaa...debo novčanik. :zcepanje:

a.....znaci ipak crvena..strast....sex...pozuda......:per: dzaba i pare ako ti je taj tvoj u vezi idiot....seljak ostaje seljak i u jugu i meci c klase......;)

Back