gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?
ako je neobavezan, sve je u redu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?

totalno kapiram potrebu za ovakvim odnosom... pođi od sebe, žensko si. verovatno imaš onih dana, nadrkana si, nervozna, odeš da se vidiš sa nekim i sve to emituješ na njega... kome to treba? ne kažem da svi trebamo biti uvek nasmejani i raspoloženi, naročito je u braku to neizvodljivo... ali ni veza se ne razlikuje bitno.
umori se čovek od svega toga, od obaveza, očekivanja, jednosmernog davanja, od sopstvenih problema, pa još i tuđih... najlakše je imati nekoga za osnovno zadovoljenje potreba. lepo su to muškarci pojednostavili, kao uostalom i većinu stvari... i ja im zavidim što tako mogu i na duže staze. takvi odnosi ne donose ispunjenje, ali ni nezadovoljstvo.
ja mogu neko vreme, u nekom prelaznom periodu... mada, ako uzmemo u obzir rizik od vezivanja, radije bi ponekad drkala.
Kad se posle svega povuce crta treba biti srecan ako se ne ostane u minusu, kad se covek ne oseca prazno i sludjeno...a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?
a el ima u neobaveznoj vezi vezivanja?![]()

ma ja lazem sebe, da mi nekad samo sex bash godi..Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
A koliko umem da primetim ni ostalima to nije jača strana...
Ili sam ja demode dibidus...![]()

Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
Ili sam ja demode dibidus...![]()

Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
Ili sam ja van toka civilizacijskog napretka, dibidus...![]()
jel to ono kad se on kasnije oženi, a drugarica se pojavi sa kašikarom na svadbi?
ces plazmu?![]()

ne, to je ono kada su mnogo godina posle razvoda imali sex fazu, za koju su znali da nikada nece preci u nesto drugo ...
i dobri su prijatelji i pre i posle ... godinama
)
možda to postoji... samo se ja na ***** sa prijateljima, pa ne kapiram.
svima treba ljubavna veza, da se ne lazemo.
neko koga cemo da volimo, mazimo p, pazimo i zovemo djordje)
e sad, ko to ima citavog zivota, bravo za njega
ko nema, pa ceka princa na belom konju sitan vezak vezuci, bravo i za njega
not me![]()
svima treba ljubavna veza, da se ne lazemo.
neko koga cemo da volimo, mazimo p, pazimo i zovemo djordje)
e sad, ko to ima citavog zivota, bravo za njega
ko nema, pa ceka princa na belom konju sitan vezak vezuci, bravo i za njega
not me![]()

ima li razlike izmedju prijateljskog sexa i neobavezne veze?isti q drugo pakovanje.....kao sto rekoh na pocetku teme....sve su to zenski eufemizmi za sex.....znas kao nismo se ebali vodili smo ljubav......
![]()
ne može biti isto... u neobaveznoj kombinaciji nema intime, nema priče, poveravanja... u prijateljskoj ima.
E to..znači neobavezna veza je manja, slabija kako god pa i od komšijske čak?
Svi mi ovde, kosimo se samo oko laži da je moguće da nijedna strana u takvom odnosu nema bilo kakva očekivanja,
konkretno vezana za emocije, potrebu da iz tog dobrog seksa, uslovno rečeno, nikne nešto više, stabilnije a ako je vama to više i stabilnije ustvari brak...onda, pa ne znam...![]()
Mislim da niko od nas ne ulazi svestan u takvu kombinaciju (kažem kombinaciju jer to, koncipirano kao neobavezno, nije veza). Gde god da ulaziš, ulaziš sa nekim očekivanjem
i u oba slučaja ta očekivanja budu porušena vrlo brzo...ima izuzetaka naravno...
Koliko sam razumela forumaše, ljubav u takvoj vezi, nema šta da traži i čim se pojavi, put pod noge...pa reko, onda mora da je u pitanju neka trgovina emocijama, šta li...![]()
u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemogucene može biti isto... u neobaveznoj kombinaciji nema intime, nema priče, poveravanja... u prijateljskoj ima.
to je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemoguceto je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....
u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemoguceto je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....
Zasto mislis da mora biti ocekivanja? Rece vec Nevesta da se u takve sheme ulazi najcesce u prelaznim fazama, kad se vidaju rane i prave predasi izmedju ozbiljnijih veza, u tom nekom zasicenju, tuposti, umoru od svega i svacega, kad jedino nagoni funkcionisu i teraju nas ka suprotnom polu, a ne racio...