gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?
ako je neobavezan, sve je u redu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?

totalno kapiram potrebu za ovakvim odnosom... pođi od sebe, žensko si. verovatno imaš onih dana, nadrkana si, nervozna, odeš da se vidiš sa nekim i sve to emituješ na njega... kome to treba? ne kažem da svi trebamo biti uvek nasmejani i raspoloženi, naročito je u braku to neizvodljivo... ali ni veza se ne razlikuje bitno.
umori se čovek od svega toga, od obaveza, očekivanja, jednosmernog davanja, od sopstvenih problema, pa još i tuđih... najlakše je imati nekoga za osnovno zadovoljenje potreba. lepo su to muškarci pojednostavili, kao uostalom i većinu stvari... i ja im zavidim što tako mogu i na duže staze. takvi odnosi ne donose ispunjenje, ali ni nezadovoljstvo.
ja mogu neko vreme, u nekom prelaznom periodu... mada, ako uzmemo u obzir rizik od vezivanja, radije bi ponekad drkala.
 Kad se posle svega povuce crta treba biti srecan ako se ne ostane u minusu, kad se covek ne oseca prazno i sludjeno...
 Kad se posle svega povuce crta treba biti srecan ako se ne ostane u minusu, kad se covek ne oseca prazno i sludjeno...a sta je sa prijateljskim keksom, koji dodje posle decenija druzenja i nastavi se istim prijateljstvom?
a el ima u neobaveznoj vezi vezivanja?

ma ja lazem sebe, da mi nekad samo sex bash godi..Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
A koliko umem da primetim ni ostalima to nije jača strana...
Ili sam ja demode dibidus...

Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
Ili sam ja demode dibidus...

Ti koto, samo nisi dovoljno iskrena prema sebi...prema ostalima i nije važno ali prema sebi definitivno nisi...
Ili sam ja van toka civilizacijskog napretka, dibidus...
jel to ono kad se on kasnije oženi, a drugarica se pojavi sa kašikarom na svadbi?
ces plazmu?

ne, to je ono kada su mnogo godina posle razvoda imali sex fazu, za koju su znali da nikada nece preci u nesto drugo ...
i dobri su prijatelji i pre i posle ... godinama
 )
)
možda to postoji... samo se ja na ***** sa prijateljima, pa ne kapiram.
svima treba ljubavna veza, da se ne lazemo.
neko koga cemo da volimo, mazimo p, pazimo i zovemo djordje)
e sad, ko to ima citavog zivota, bravo za njega
ko nema, pa ceka princa na belom konju sitan vezak vezuci, bravo i za njega
not me
svima treba ljubavna veza, da se ne lazemo.
neko koga cemo da volimo, mazimo p, pazimo i zovemo djordje)
e sad, ko to ima citavog zivota, bravo za njega
ko nema, pa ceka princa na belom konju sitan vezak vezuci, bravo i za njega
not me
 kao sto rekoh na pocetku teme....sve su to zenski eufemizmi za sex.....znas kao nismo se ebali vodili smo ljubav......
  kao sto rekoh na pocetku teme....sve su to zenski eufemizmi za sex.....znas kao nismo se ebali vodili smo ljubav......

ima li razlike izmedju prijateljskog sexa i neobavezne veze?isti q drugo pakovanje.....kao sto rekoh na pocetku teme....sve su to zenski eufemizmi za sex.....znas kao nismo se ebali vodili smo ljubav......

ne može biti isto... u neobaveznoj kombinaciji nema intime, nema priče, poveravanja... u prijateljskoj ima.
E to..znači neobavezna veza je manja, slabija kako god pa i od komšijske čak?
Svi mi ovde, kosimo se samo oko laži da je moguće da nijedna strana u takvom odnosu nema bilo kakva očekivanja,
konkretno vezana za emocije, potrebu da iz tog dobrog seksa, uslovno rečeno, nikne nešto više, stabilnije a ako je vama to više i stabilnije ustvari brak...onda, pa ne znam...
Mislim da niko od nas ne ulazi svestan u takvu kombinaciju (kažem kombinaciju jer to, koncipirano kao neobavezno, nije veza). Gde god da ulaziš, ulaziš sa nekim očekivanjem
i u oba slučaja ta očekivanja budu porušena vrlo brzo...ima izuzetaka naravno...
Koliko sam razumela forumaše, ljubav u takvoj vezi, nema šta da traži i čim se pojavi, put pod noge...pa reko, onda mora da je u pitanju neka trgovina emocijama, šta li...
u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemogucene može biti isto... u neobaveznoj kombinaciji nema intime, nema priče, poveravanja... u prijateljskoj ima.
 to je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....
to je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemoguceto je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....
u bre sta otrese te i noga u dupe?pa nije bas tako....postoji intima i u takvoj vrsti odnosa...nije valjda cutis samo rasisris noge on cuti izvadi ga i rke koke.....to je nemoguceto je kao da si iznajmila....zigola..ili on kurvu.....
Zasto mislis da mora biti ocekivanja? Rece vec Nevesta da se u takve sheme ulazi najcesce u prelaznim fazama, kad se vidaju rane i prave predasi izmedju ozbiljnijih veza, u tom nekom zasicenju, tuposti, umoru od svega i svacega, kad jedino nagoni funkcionisu i teraju nas ka suprotnom polu, a ne racio...