Nemojte da gledate

imgSizer.aspx

tezak smor

onaj novi sa sandrom bulok, veridba ili tako nesto..instatn americki ljubic-komedija

eto vidis
u tom zanru (romanticna komedija, ljubic) za mene jedan od boljih koji se pojavio u poslednje vreme, lepa komedijica
moram da prokomentarisem jos par stvari koje sam procitala na prethodnim stranama

Americki psiho- na stranu to sto gotivim Bejla (mada bih "Surova vremena" preporucila za NE pogledati) film je super.
Sumnja-odlican film.

Horore ne gledam, ne nikako.

I sad SUPLAJS z:lol:
NIKADA nisam gledala KUMa, nijedan deo, znam, znam, kultni film sve to
ali je meni dosadan do bola, probala par puta i nije mi uspelo

i sta sam jos gledala da je bzv...hmmm
Hotel od milion dolara.

no, kao sto je neko ovde vise puta ponovio- ukusi su razliciti

ja nisam rekla da ona nije dobra glumica vec da mi se nesvidja film...nikako..
a sta se tebi tacno svidja u tom filmu?
jako me zanima

Najpre da kazem da sam mozda preozbiljno shvatio ovu temu.
Misleo sam da u ovoj temi raspravljamo o stvarno losim filmovima (KOJIH IMA I PREVISE) a ne o tome da li se nekom neki film svidja ili ne.
Svako ima svoj ukus …
Glavni element u ovom filmu Lars von Trier-a (inace fantasticnog reditelja)
nije bio da napravi film koji bi se tek tako lagano odgledao i kao i mnogi ostali posle par dana potpuno zaboravio i koji bi se dopao sirokim i raznolikim ukusima gledaoca, vec da gledaocima ostavi jedno duboko psiholosko razmisljanje, koje ostaje danima nakon gledanja ovog filma.
Apsolutno svaka scena u ovom filmu ima jednu duboku simboliku, upotpunjenu sa sjajnim kadrovima i izuzetnim crno belim fotografijama.
Nebih previse komentarisao ovaj film to ipak ostavljam filmskim kriticarima.
A svima koji su ovde napisali da je ovaj film los preporucujem da procitaju na netu neki od mnogobrojnih review-a za ovaj film (koji su napisali pravi strucnjaci filmske umetnosti), kao i objasnjenja simbola u ovom filmu i da ga nakon toga ponovo pazljivo odgledaju, jer mislim da svoje misljenje o ovom filmu, ukoliko filmove ne gledaju samo iz zabave i da bih upotpunili slobodno vreme, promeneniti.

Poslednja izmena:
Misleo sam da u ovoj temi raspravljamo o stvarno losim filmovima (KOJIH IMA I PREVISE) a ne o tome da li se nekom neki film svidja ili ne.
Svako ima svoj ukus …
nije bio da napravi film koji bi se tek tako lagano odgledao i kao i mnogi ostali posle par dana potpuno zaboravio i koji bi se dopao sirokim i raznolikim ukusima gledaoca, vec da gledaocima ostavi jedno duboko psiholosko razmisljanje, koje ostaje danima nakon gledanja ovog filma.
Apsolutno svaka scena u ovom filmu ima jednu duboku simboliku, upotpunjenu sa sjajnim kadrovima i izuzetnim crno belim fotografijama.
A svima koji su ovde napisali da je ovaj film los preporucujem da procitaju na netu neki od mnogobrojnih review-a za ovaj film (koji su napisali pravi strucnjaci filmske umetnosti), kao i objasnjenja simbola u ovom filmu i da ga nakon toga ponovo pazljivo odgledaju, jer mislim da svoje misljenje o ovom filmu, ukoliko filmove ne gledaju samo iz zabave i da bih upotpunili slobodno vreme, promeneniti.

nemogu da ga promenim,ne gledam filmove samo iz zabave...a film nemogu opet da gledam jer mi je mucno,i prvi put kad sam gledala nije mi jasno kako ga nisam iskljucila..ono dete na pocetku filma kako pada kroz prozor..

Svako ima svoj ukus …

Od kad simbolican znaci nuzno dobar film?
Ja se slazem da je film odlicno snimljen, ali bas simbolika meni i predstavlja problem.
Ako hoces dobar simbolican film pogledaj The Sacrifice Tarkovskog,
kome je Lars Veliki besramno posvetio svoj bedni film iako se covek nije ni ohladio u grobu jos uvek.

Дефинитивно је само то ,да су укуси различити и ту нема спора ...вероватно ће и мене ,тј. моје мишљење оспорити али ја тврдим да британски Eden Lake треба свакако прескочити јер постоји небројено много начина да искористите сат ипо свог живота ,него да их протраћите на овај "хорор у покушају" !!!

Back