Nemojte da gledate

the curious case of benjamin button. radnja filma je jednostavno prespora. prica je ok, ali ja sam se smorila.

american pie gluplji film u zivotu nisam gledala. ne znam zashto je svima tako super, meni je dno dna.

a da i drag me to hell xDDD cepala sam se pola filma. obicno se sva isprepadam kad gledam neki horor ali ovo je bilo presmeshno. ima neka scena kad ona veshtica strpa njoj ruku u usta il obrnito xDDD tad sam valjda trebala da se uplashim ali nekako je sve glupavo uradjeno i ja sam pocela da se cepam ko luda. i ne samo ja xDDD

daddy_day_care_ver2.jpg

hihihihihi

Mene je razočarao domaći film "Čekaj me, ja sigurno neću doći", tako je pesimističan i sav sive boje. I da, ljudi se u vezama ne ponašaju onako.

Jedva sam cekala da odgledam film, ali nije probudio nikakve emocije u meni, ocekivala sam da je pesimistican, i da su u pitanju tuzne ljubavne price, ali ono je previse, bas preteruju, sto rece, stvarno se ljudi ne ponasaju onako.

Ne gledajte Serloka Houmsa!!!
Nema potrebe. Ni jednu dobru kritiku nisam procitala i svi pricaju da je propast. Slazem se

Takodje ako ste i malo kao ja ( romantik) ne gledajte Dorijan Greja!!!
Taj film je ubio sve sto je dobro u meni...
Potpuno je izbacio iz moje glave sve sto sam ikada sanjala o Greju dok sam citala knjigu.

To je toz:poz:

ljudi, antihrist je film cija psihologija ide do nevidjenih dubina. Zalost/Bol/Ocaj/Tri prosjaka, vracanje na period zivota likova prije smrti djeteta je preeeeopsirno, daje nam sliku pomocu koje se o likovima moze razglabati deset dana bez prestanka. Ja ne volim film, najvise zbog bolesne, sumorne atmosfere a i zbog eksplicitnih scena izmedju ostalog. Nije lak za gledanje, ali ne mozete da ga ubacite u TRESH samo sto ga nijeste ili necete da razumijete

film je genijalan

Poslednja izmena:
ljudi, antihrist je film cija psihologija ide do nevidjenih dubina. Zalost/Bol/Ocaj/Tri prosjaka, vracanje na period zivota likova prije smrti djeteta je preeeeopsirno, daje nam sliku pomocu koje se o likovima moze razglabati deset dana bez prestanka. Ja ne volim film, najvise zbog bolesne, sumorne atmosfere a i zbog eksplicitnih scena izmedju ostalog. Nije lak za gledanje, ali ne mozete da ga ubacite u TRESH samo sto ga nijeste ili necete da razumijete

film je genijalan

jao boze..
ajmo opet...razumela sam ga al mi se ne svidja...jednostavno
nije mi ni malo genijalan

ne..problem je u tome sto ako ti se ne svidja film to mora obavezno da znaci da ga ne razumes i da nisi ukapirao(la) o cemu se radi..
nemoze da se desi da si u stvari ukapirao ali da ti se ne svidja...to nikako..

ne..problem je u tome sto ako ti se ne svidja film to mora obavezno da znaci da ga ne razumes i da nisi ukapirao(la) o cemu se radi..
nemoze da se desi da si u stvari ukapirao ali da ti se ne svidja...to nikako..
pazi sta sam ja napisao- "ne volim film" (treba li i ovo da ti objasnim, vidim kapiras kao buksovac) ali ne mogu da kazem da je bzvz, sranje, sta vec..
Ne umijes ni da sklopis dvije recenice, da napises sta ti se ne svidja, to dosta govori kako si ga svatila..vidim da taj tvoj mozak i nije za nesto vece od rezisera cije ti ime stoji iznad avatara(ponovo simbolika)

pazi sta sam ja napisao- "ne volim film" (treba li i ovo da ti objasnim, vidim kapiras kao buksovac) ali ne mogu da kazem da je bzvz, sranje, sta vec..
Ne umijes ni da sklopis dvije recenice, da napises sta ti se ne svidja, to dosta govori kako si ga svatila..vidim da taj tvoj mozak i nije za nesto vece od rezisera cije ti ime stoji iznad avatara(ponovo simbolika)

prvo..moj nik nema veze sa reziserom(ebem te u simboliku),ko da niko nema to ime nego samo on al ajd..
drugo...u kom delu sam ja tebe tacno uvredila?ti vredjas nekog(u ovom slucaju mene)zato sto mi se ne svidja film i ne slazem se sa tobom oko istog...to je cista glupost..ti mene ne poznajes i nemozes da donosis zakljucke o mojoj inteligenciji na osnovu jednog komentara o filmu...i jos jednom,ja tebe nisam uvredila bez obzira na tvoje ponasanje..

prvo..moj nik nema veze sa reziserom(ebem te u simboliku),ko da niko nema to ime nego samo on al ajd..
drugo...u kom delu sam ja tebe tacno uvredila?ti vredjas nekog(u ovom slucaju mene)zato sto mi se ne svidja film i ne slazem se sa tobom oko istog...to je cista glupost..ti mene ne poznajes i nemozes da donosis zakljucke o mojoj inteligenciji na osnovu jednog komentara o filmu...i jos jednom,ja tebe nisam uvredila bez obzira na tvoje ponasanje..

ono, svadjajte se vi ili sta vec, ali ovo mi stalno bode oci u tvojim postovima..
ono... osnovna skola...

Back