tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
Mene je razočarao domaći film "Čekaj me, ja sigurno neću doći", tako je pesimističan i sav sive boje. I da, ljudi se u vezama ne ponašaju onako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je razočarao domaći film "Čekaj me, ja sigurno neću doći", tako je pesimističan i sav sive boje. I da, ljudi se u vezama ne ponašaju onako.
Miss March iz 2009 godine je totalna shitina.
ljudi, antihrist je film cija psihologija ide do nevidjenih dubina. Zalost/Bol/Ocaj/Tri prosjaka, vracanje na period zivota likova prije smrti djeteta je preeeeopsirno, daje nam sliku pomocu koje se o likovima moze razglabati deset dana bez prestanka. Ja ne volim film, najvise zbog bolesne, sumorne atmosfere a i zbog eksplicitnih scena izmedju ostalog. Nije lak za gledanje, ali ne mozete da ga ubacite u TRESH samo sto ga nijeste ili necete da razumijete
film je genijalan
pazi sta sam ja napisao- "ne volim film" (treba li i ovo da ti objasnim, vidim kapiras kao buksovac) ali ne mogu da kazem da je bzvz, sranje, sta vec..ne..problem je u tome sto ako ti se ne svidja film to mora obavezno da znaci da ga ne razumes i da nisi ukapirao(la) o cemu se radi..
nemoze da se desi da si u stvari ukapirao ali da ti se ne svidja...to nikako..
pazi sta sam ja napisao- "ne volim film" (treba li i ovo da ti objasnim, vidim kapiras kao buksovac) ali ne mogu da kazem da je bzvz, sranje, sta vec..
Ne umijes ni da sklopis dvije recenice, da napises sta ti se ne svidja, to dosta govori kako si ga svatila..vidim da taj tvoj mozak i nije za nesto vece od rezisera cije ti ime stoji iznad avatara(ponovo simbolika)
prvo..moj nik nema veze sa reziserom(ebem te u simboliku),ko da niko nema to ime nego samo on al ajd..
drugo...u kom delu sam ja tebe tacno uvredila?ti vredjas nekog(u ovom slucaju mene)zato sto mi se ne svidja film i ne slazem se sa tobom oko istog...to je cista glupost..ti mene ne poznajes i nemozes da donosis zakljucke o mojoj inteligenciji na osnovu jednog komentara o filmu...i jos jednom,ja tebe nisam uvredila bez obzira na tvoje ponasanje..
jao boze..
ajmo opet...razumela sam ga al mi se ne svidja...jednostavno
nije mi ni malo genijalan