VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
tezak smor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onaj novi sa sandrom bulok, veridba ili tako nesto..instatn americki ljubic-komedija
potpisujem.
"The Unborn" moz' slobodno na ovu temu.
Da li sam ja jedini koji nije video ni minuta Saw-a, Hostel-a etc.? Moraću da pogledam prve delove, bar da bih mogao reći kako mi se ne sviđaju.
edit: Samo što ovo izrekoh, pronađoh na jednom od računara u lokalnoj mreži svih 5 (!?) delova Saw-a. Da vidimo....
po mom misljenju nisi
jeste, slazem se da je filmu mesto na ovoj temi, ali kad odgledas ceo film sa punom paznjom onda mozes da kazes da je los. Odnosno da ti se nije svideo.![]()
ja nisam rekla da ona nije dobra glumica vec da mi se nesvidja film...nikako..
a sta se tebi tacno svidja u tom filmu?
jako me zanima
Najpre da kazem da sam mozda preozbiljno shvatio ovu temu.
Misleo sam da u ovoj temi raspravljamo o stvarno losim filmovima (KOJIH IMA I PREVISE) a ne o tome da li se nekom neki film svidja ili ne.
Svako ima svoj ukus …
Glavni element u ovom filmu Lars von Trier-a (inace fantasticnog reditelja)
nije bio da napravi film koji bi se tek tako lagano odgledao i kao i mnogi ostali posle par dana potpuno zaboravio i koji bi se dopao sirokim i raznolikim ukusima gledaoca, vec da gledaocima ostavi jedno duboko psiholosko razmisljanje, koje ostaje danima nakon gledanja ovog filma.
Apsolutno svaka scena u ovom filmu ima jednu duboku simboliku, upotpunjenu sa sjajnim kadrovima i izuzetnim crno belim fotografijama.
Nebih previse komentarisao ovaj film to ipak ostavljam filmskim kriticarima.
A svima koji su ovde napisali da je ovaj film los preporucujem da procitaju na netu neki od mnogobrojnih review-a za ovaj film (koji su napisali pravi strucnjaci filmske umetnosti), kao i objasnjenja simbola u ovom filmu i da ga nakon toga ponovo pazljivo odgledaju, jer mislim da svoje misljenje o ovom filmu, ukoliko filmove ne gledaju samo iz zabave i da bih upotpunili slobodno vreme, promeneniti.
Najpre da kazem da sam mozda preozbiljno shvatio ovu temu.
Misleo sam da u ovoj temi raspravljamo o stvarno losim filmovima (KOJIH IMA I PREVISE) a ne o tome da li se nekom neki film svidja ili ne.
Svako ima svoj ukus …
Glavni element u ovom filmu Lars von Trier-a (inace fantasticnog reditelja)
nije bio da napravi film koji bi se tek tako lagano odgledao i kao i mnogi ostali posle par dana potpuno zaboravio i koji bi se dopao sirokim i raznolikim ukusima gledaoca, vec da gledaocima ostavi jedno duboko psiholosko razmisljanje, koje ostaje danima nakon gledanja ovog filma.
Apsolutno svaka scena u ovom filmu ima jednu duboku simboliku, upotpunjenu sa sjajnim kadrovima i izuzetnim crno belim fotografijama.
Nebih previse komentarisao ovaj film to ipak ostavljam filmskim kriticarima.
A svima koji su ovde napisali da je ovaj film los preporucujem da procitaju na netu neki od mnogobrojnih review-a za ovaj film (koji su napisali pravi strucnjaci filmske umetnosti), kao i objasnjenja simbola u ovom filmu i da ga nakon toga ponovo pazljivo odgledaju, jer mislim da svoje misljenje o ovom filmu, ukoliko filmove ne gledaju samo iz zabave i da bih upotpunili slobodno vreme, promeneniti.
![]()
tezak smor
hahaha
OO My GOD... samo me zanima na kom pdfu si ti moderator
![]()
hahaha![]()
ne mogu da vjerujem.. ooo my goood ponovo... 2 vrhunska filma bacishe u kantu.. u sta se pretvorilo ovo
Lars von Trier je genije