Mrs.Nero
Aktivan član
- Poruka
- 1.594
Womb 2010 - svašta sam gledala , ali ovo je ubedljivo najveća boleština od filma.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko je naci osobu koja ovo nije pogledala,ali ako kojim slucajem ima takvih moj dobronameran savet je NEMOJTE...
![]()
Teme ovog tipa su i onako glupe... Na kraju se završe tako što neko kaže ''Paklena pomorandža'' i onda ga svi napadnu i moderator dođe i zaključa...
Womb 2010 - svašta sam gledala , ali ovo je ubedljivo najveća boleština od filma.....![]()
Tesko je naci osobu koja ovo nije pogledala,ali ako kojim slucajem ima takvih moj dobronameran savet je NEMOJTE...
![]()
Pametnonisam i necu
The Great Silence (1968)
Ratings: 7.7
Kao neki pokušaj vesterna, ali užasan. Atmosfera mračna, čitav film snježna oluja, likovi koji nimalo ne liče na likove sa Zapada...Svi likovi su gadni, uključujući i glavne likove! Odvratan film! Dao sam mu ocjenu 2/10.
Ne, nikako. Milance je ziva legenda foruma ciji narodski stil izrazavanja odise nenamernom i nesvesnom duhovitoscu koja prevladava svaku jezicku i drugu higijenu.
Ja bih apelovao na organizatora da se konačno promeni naziv ove teme, jer svaki put bode oči.
Može se reći samo i isključivo NEMOJTE da gledate, nikako NEMOJ da gledate.
Mislim da jezička higijena nikad nije na odmet, posebno ne kad je naš jezik u pitanju.
Naravno da je duhovitost namerna i svesna, očigledno jeU svakom slučaju, poznati su mi njegovi postovi, ali naslov teme bi po nekom mom osećaju za red trebalo da bude ispravno napisan. Što nikako ne znači da će i biti, ali sam pokušao
![]()