Nemojte da gledate

Tesko je naci osobu koja ovo nije pogledala,ali ako kojim slucajem ima takvih moj dobronameran savet je NEMOJTE...
godfather9.jpg

Не гледајте The Beaver (2011), drama
A troubled husband and executive adopts a beaver hand-puppet as his sole means of communicating.
Ratings: 6.6/10
По мени би оцена могла да буде највише 1,6 и то једва. Никада нећу моћи да прежалим што то време нисам ако ништа друго употребила за бар неки добар филм.

48180710100544804827.jpg

The Great Silence (1968)
Ratings: 7.7

Kao neki pokušaj vesterna, ali užasan. Atmosfera mračna, čitav film snježna oluja, likovi koji nimalo ne liče na likove sa Zapada...Svi likovi su gadni, uključujući i glavne likove! Odvratan film! Dao sam mu ocjenu 2/10.

The Great Silence (1968)
Ratings: 7.7

Kao neki pokušaj vesterna, ali užasan. Atmosfera mračna, čitav film snježna oluja, likovi koji nimalo ne liče na likove sa Zapada...Svi likovi su gadni, uključujući i glavne likove! Odvratan film! Dao sam mu ocjenu 2/10.

Kao i vecina spageti vesterna, sem onih Leoneovih.

Evo jos jedog za izbegavanje

http://www.imdb.com/title/tt1549920/
Last_Stand_2013.jpg

Dokaz da za dobru akciju nije dovoljno mnogo besmislene pucnjave i loseg humora, uprkos uvrezenom misljenju.

Prilozi

• Last_Stand_2013.jpg
    Last_Stand_2013.jpg
    68,5 KB · Pregleda: 2
Ja bih apelovao na organizatora da se konačno promeni naziv ove teme, jer svaki put bode oči.

Može se reći samo i isključivo NEMOJTE da gledate, nikako NEMOJ da gledate.

Mislim da jezička higijena nikad nije na odmet, posebno ne kad je naš jezik u pitanju.

Ne, nikako. Milance je ziva legenda foruma ciji narodski stil izrazavanja odise nenamernom i nesvesnom duhovitoscu koja prevladava svaku jezicku i drugu higijenu.

Naravno da je duhovitost namerna i svesna, očigledno je :) U svakom slučaju, poznati su mi njegovi postovi, ali naslov teme bi po nekom mom osećaju za red trebalo da bude ispravno napisan. Što nikako ne znači da će i biti, ali sam pokušao ;)

Naravno da je duhovitost namerna i svesna, očigledno je :) U svakom slučaju, poznati su mi njegovi postovi, ali naslov teme bi po nekom mom osećaju za red trebalo da bude ispravno napisan. Što nikako ne znači da će i biti, ali sam pokušao ;)

Ne, ne i ne. Ne znam da li si jednom davno video njegov utisak o Inceptionu. Ja se i dan danas smejem kad se setim. Cist, sirov, intelektualno nezatrovan narodski dozivljaj.

Back