Nemojte da gledate

The Wizard of Gore

wizard.jpg

Toliko je los da mora da se pogleda. Poremecen reziser, ocajni glumci i urnebesan scenario... Cak ni ogromna kolicina kvazi-intelektualnog babrljanja o nekrofilnom karakteru medija i medijskoj manipulaciji (CRONCENTRATE!) i parafraziranja taoistickih mudraca (cung-ce i leptiri type-of mrsenje muda) nije dovoljno da ga iskupi. Nikako. Nikakvo cudo sto je kultni... Herschell Gordon Lewis.. ma ja...

10000-bc-01.jpg

"10.000 godina pre hrista" , znaci FILM je ubedljivo nesto najgore sto sam gledao. Efekti su sjajno odradjenu,ali zato prica je ubi-boze,mislim Sabljozubi tigar koji spasava coveka :dash: (mozda je tako nastala "Knjiga o Dzungli"?) , zatim na pocetku filma,covek ladno udje u krdo mamuta i oni pocnu da beze a fora je sto ga nijedan mamut ne pregazi ( a covek bukvalno stoji na jednom mestu). Neznam bas najbolje,ali zar nisu u to vreme koriscena samo Koplja za lov i borbu ? U pojedinim trenucima Moze se videti macevi :dash: .

njesra tesko....:thumbdown:

Potpuno se slazem... Tokom celog filma sam bio smoren, sve vreme cekam te toliko strasne scene koje su "mnogim gledaocima izazvale zdravstvene probleme" :roll: i nista...
Da nema jedna jedina zanimljiva i strasna scena! :dash:
I kad sam zavrsio faca je izgledala otprilike ovako :eek:
A misli su bile> Na sta sam ja protracio sat i po vremena zivota!!! :evil:

Verovantno vec receno, samo da podsetim.

Gledao sam filmova ne zna im se broj. I lose i dobre, i odvratno lose i izvanredne. Cak sam gledao i filmove sa Britni Sperms i Paris iz Hiltona.
Samo sam jednom izasao iz bioskopske sale pre kraja filma i trazio da mi vrate pare. I mozda bih uspeo da dbijem povracaj da nisam izasao "tek" nakon 50 minuta a film je trajao celih 75.

Vestica iz Blera (Blair witch project)

Uzalud potrosen celuloid, srebro-halid i hemija na razvijanje filma, struja i voda.

Sinoc sam gledala Back up plan sa J.Lopez, najgori romkom ikada! Nije ni romanticno ni smesno, losa gluma, sve bezveze! Sta mi je to trebalo u zivotu?!
Ona zatrudni, pa upozna tog lika pa se sastave, rastave, sastave i izrode copor dece. Cak je i moja drugarica koja obozava i najtugaljivije komedijice rekla da je ovo sr.nje.
Jedina dobra stvar u filmu je haljina koju nosi na dejtu.:manikir:

alternativno..a gde je tvoje vidjenje..?

ako si gledao....zar ona scena..sa onolickom malo strelom..raspori coveka i povadi mu creva.....:hahaha: sta li su oni tu videli dobro....smo oni znaju.....:)

stvar ukusa..naravno......moja preporuka ..izbegavati ga..gubljenej vremena...

10000-bc-01.jpg

"10.000 godina pre hrista" , znaci FILM je ubedljivo nesto najgore sto sam gledao. Efekti su sjajno odradjenu,ali zato prica je ubi-boze,mislim Sabljozubi tigar koji spasava coveka :dash: (mozda je tako nastala "Knjiga o Dzungli"?) , zatim na pocetku filma,covek ladno udje u krdo mamuta i oni pocnu da beze a fora je sto ga nijedan mamut ne pregazi ( a covek bukvalno stoji na jednom mestu). Neznam bas najbolje,ali zar nisu u to vreme koriscena samo Koplja za lov i borbu ? U pojedinim trenucima Moze se videti macevi :dash: .

Ne slažem se da ga nije vredno pogledati, ima nekih propusta, ali ipak ne toliko da bih nekom preporučio da ne pogleda.

Inače, već su pisali o Paranormal activity, slažem se, protraćenih sat i po :S

Back