Nemiri na ulicama Beograda

Да ли је 'ЛГБТ' парада 2010. године била успешна?

• ДА, парада је била потпун успех, сада је положај ЛГБТ особа бољи

• Делимично

• НЕ, парада је била тотални фијаско, сада их не воле још више

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, kako da ne....:hahaha:

Ovo je samo jedan dobar način da profesionalni ******, i profesionalne "patriote" zarade svoje platice kod svojih gazda...(a gazde su im iste...:roll:)

I da ona bagra koja džabalebari po Beogradu dođe do novih patika...

Nije morala policija ništa da snima, treba samo sledećih par dana da hapsi one sa novim "najkama"...:hahaha:

Прво ових 80% људи који су против геј параде, ваљда ће видети нашта су све спремни ови у власти, ова багра што шаље полицију на народ, због 100 педера који хоће да "парадирају градом"! Почеће још већа репресија режима, сад ће да хапсе, да суде, да кажњавају... а као што сви знамо што већа репресија према народу народ постаје милитантнији... Влада ће полако али сигурно да се распадне, а ако и следеће године одрже нешто слично мислим да им је одзвонило, поготову Дачићу! Ја очекујем и да се Палма огласи као једини који је јавно био против параде!

Дакле, ово не треба да буде последњи притисак на власт,

Прво ових 80% људи који су против геј параде, ваљда ће видети нашта су све спремни ови у власти, ова багра што шаље полицију на народ, због 100 педера који хоће да "парадирају градом"! Почеће још већа репресија режима, сад ће да хапсе, да суде, да кажњавају... а као што сви знамо што већа репресија према народу народ постаје милитантнији... Влада ће полако али сигурно да се распадне, а ако и следеће године одрже нешто слично мислим да им је одзвонило, поготову Дачићу! Ја очекујем и да се Палма огласи као једини који је јавно био против параде!

Дакле, ово не треба да буде последњи притисак на власт,

Ajd, mani se demagogije i srceparajućih priča.
Nije vlast poslala policiju na "narod", nego se taj nazovi narod sam zaletio na policiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back