- Poruka
- 42.590
Pa muskarci su ti koji zbunjuju zene zato sto ne umeju da reprodukuju svoje misli ko zene![]()
ama zeno..oni ne zbunjuju, oni samo postoje..sa tri mala dugmeta: za sex, za klopu, i za fudbal

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa muskarci su ti koji zbunjuju zene zato sto ne umeju da reprodukuju svoje misli ko zene![]()

ma poznajete vi doope svoje
nego vas bre zabole..
muskarci su u sustini jednostavni, oni su totalno neskloni razvijanju scenarija, sto zene obozavaju..
i vecina muskaraca koje ja poznajem funcionise po principu problom ne postoji dok se ne izgovori, a kad se izgovori ili ce biti resen , ili nece..ili dza ili bu..
a zene....
a sta on sad misli, a jel me pogledao tako zato ili zato, a pslednji put nije bio dovolljno nezan, sigurno me ne voli, i tako dalje, i tako dalje..
pa bravo..zato sto ste nesigurne..i posto nas stavite u isti kosh sa svakim zato nas ne umete upoznati na pravi nacin i da vam se crta..jednom vas 1 zahebe treba vam 5 god da se povratite i umesto da naucite bar na greskama..vi opet sve isto..ne daj boze da promenite pristup i uzmete nesto u svoje ruke
Boga mi pametni![]()
Tako cu i ja od danas![]()
!ama zeno..oni ne zbunjuju, oni samo postoje..sa tri mala dugmeta: za sex, za klopu, i za fudbal![]()

pa bravo..zato sto ste nesigurne..i posto nas stavite u isti kosh sa svakim zato nas ne umete upoznati na pravi nacin i da vam se crta..jednom vas 1 zahebe treba vam 5 god da se povratite i umesto da naucite bar na greskama..vi opet sve isto..ne daj boze da promenite pristup i uzmete nesto u svoje ruke
![]()

Paa, je l` se snadjete koje kada treba pritisnuti?![]()

naravno, samo sto citav zivot tragamo za ostalim dugmicima, sve ne verujuci, sirote![]()

Не притискамо ми дугмиће.Paa, je l` se snadjete koje kada treba pritisnuti?![]()

Не притискамо ми дугмиће.![]()

koga je zmija ujela, i gustera se boji
ma jok, bwe, sa tim se radja
nisu sve zene takve, samo nenormalne, ko ja i godes![]()

Не, него ви.Nego? Vi biste samo glavni prekidac?![]()

koga je zmija ujela, i gustera se boji
ma jok, bwe, sa tim se radja
nisu sve zene takve, samo nenormalne, ko ja i godes![]()

A pa to sto trazite uvek potporu i savete drugih zena je posebna prica i novi -![]()

Не, него ви.
Сад је утакмица, сад сам гладан, сад...
Него, ја немам ништа против та три дугмета.![]()

Потпуно. Ништа мени ту не смета. Али баш.Utakmice, znaci? Si sigurna?![]()

ma da, dok ste vi dovoljni sami sebi
verujem da vas strahovito zivciraju ta zenska prijateljstva?
joj ko zna sta one tamo pricaju?
vidis, mozda i vi imate po koji ..strahic![]()
''prijateljstva'' jao bar da to mozete proceniti koja vam radi o muzu ili decku
''prijateljstva'' jao bar da to mozete proceniti koja vam radi o muzu ili decku
![]()

Uh pa ja znam neke koje maznjavaju..al da su beogradjanke najgore priznavam..narocito one koje su to od juce![]()
ne možeš da mazneš onoga ko ne želi biti maznut...![]()

Ja jesam al zamaloe pa ja nemam takih iskustava..niti sam kad nekoj maznula tipa, niti mi se desilo slicno..

ne možeš da mazneš onoga ko ne želi biti maznut...![]()
nije bitno dal mozes ili ne mozes..bitna je namera.