Nemci napravili plan za zimu: Siromašni i stari će se grejati kolektivno u velikim halama

a krajnji cilj posle svih ovih kriza, ratova, gladi, bolesti.......je da ono sto pretekne od covecanstva , izadje na izbore i glasa za svetsku vladu , svetsku banku, svetsku vojsku, svetsku valutu, svetski jezik, svetsku religiju,..............i svetskog cara.....ROTSCHILDA.
А онда ће он да их одведе на Марс. :mrgreen:

П.С. Ово је боље од оног - 'а онда је мрмот...' :lol:

sta bi od onog zlatnog bogatog zapada?............a Rusija jos nije ni pocela.
Путин сам треба да детонира једну средњу нуклеарну бомбу у међународним водама негде у Северном мору или Атлантику, да ЕМ импулс спржи сву електронику у УК, Француској, Бенелуксу и Скандинавији.Западна тржишта би полудела, ЕУ би запала у најгору могућу рецесију, и дошло би до економског краха.

Онда да сачека пар недеља да западњаци поправе енергетска постројења па онда опет детонација једне мегатонке, и тако док ЕУ не пропадне.

Друштва зановану на профиту и тржишту су врло осетљива на такве ствари.

Путин сам треба да детонира једну средњу нуклеарну бомбу у међународним водама негде у Северном мору или Атлантику, да ЕМ импулс спржи сву електронику у УК, Француској, Бенелуксу и Скандинавији.Западна тржишта би полудела, ЕУ би запала у најгору могућу рецесију, и дошло би до економског краха.

Онда да сачека пар недеља да западњаци поправе енергетска постројења па онда опет детонација једне мегатонке, и тако док ЕУ не пропадне.

Друштва зановану на профиту и тржишту су врло осетљива на такве ствари.
a zamisli kako se obracunavaju milijarde svetske elite.........? preko ovog sistema i dolara. A kada se ovaj sistem uzdrma, crkne finansijsko trziste, vrednost dolara desetkuje...................mr. Bil Gejts ce bude bogat tacno onolko kolko je i realno bogat..........3246 dolara na racunu.

kad vidite bedu onda se jos vise natovarite jel se u bedi svi novci potrose da se dobro jede....svakako da gastosi pustaju bedu da sve zivo placa...onda im proradi ego da su oni mocni situirani i samozadovoljni...ne sme niko da mi uzme moji 2 EUR kvavo zaradjenih na zapadu - ovde nama stotke padaju s neba
obrukase se ti tvoji gastosi, ja sam overeas; jes i nama dolar kao avala, ali ne bih se brukao ako samo karte kostaju $1000-2000, pa pomnozi sa clanovima porodice
to je samo metafora...ja bi se pre ubio ili obesio nego da se od takvih grebem za 2-3 jaja na dan jel su to oni krvavo zaradili i ne pada im na pamet da to dele ni sa najblizim rodjakom bez obzira u kakvim je on mukama i goomnima
ljudi su se odrodili, i samo gledaju kroz materjalno, to si u pravu, ali nisu svi takvi
@4 da sam kojom mukom u Zurichu,Malme.u,Frankfurtu ili Milanu...ako se naruci pizza za 4 osobe trazili bi mi da istresem 1.50 eur za svoju goozicu nikom ne bi palo na pamet da toliki kapital utuca na mene....e to vas je zapad naucio i neka vam je sa srecom + nemojte dolaziti u Srbiju...takvi inficirani nam samo prave stetu
ih... u svakom slucaju, ja nisam gastos, mi ameri smo naturalizovani, tako da se ne osecam prozvanim, a mislim da si ti eto imao takvu srecu da imas posla sa ... ma, kakvi, ne gledamo svi na zivot kroz pare.. mislim, zayebano kad ih nemas, ili samo grabis... mislim, imam i ja zmiju u dzepu, ali sigurno se ne bih brukao da me drugi cascava, valjda sam dosao da se ja malo isprsim, i da me cak i ustine poneko, kome dozvolim, kao baksis, i sl. ako sam zadovoljan uslugom

Poslednja izmena:
Ako kojim slucajem sto je malo verovatno ovde mora da se vrate 2 mil dijaspore ponasacu se prema njima isto onako kako su se oni odnosili prema meni kad sam bio blizu njih na neko vreme tamo po Eu i to sam vise puta u desetak godina osetio...u prevodu ako mi neko da tamo ili pozajmi 5 eur to je mnogo vrednije i dragocenije nego kad ja potrosim za prijatelja ili rodjaka 50 eur na brdovitom balkanu
ti ne bi ni znao da sam ja povratnik, srpski mi je odlican i dalje
uostalom par njih posle 30-40 god rmbanja tamo su penzionerske dane hteli da provedu u zavicaju pa su ih popljackali,prevalili,poubijali...zajebali..prve komsije,rodjena braca,deca,snajke i svekrve
pa mozda se zato stipsare, kao nemaju, da ne padnu u oko lopovima?
kao, sve na kredu, nema pas za sta da nas ujede

Poslednja izmena:
cekaj..................a zasto ne uvoze energiju iz Rusije ko pre? Rusija je prebogata energentima............imaju sve spremljeno, trase, cevi, lageri.........treba samo reci rusima da odvrnu slavine. Jel to tolko tesko?
Zato što "nisu svoji".
Vrh Nemačke i cele EU su pod kontrolom anglosaksonaca i Hazara a to su ti u stvari nacisti i eugeničari obučeni u plašt demokratije.
To bi sad trebali da krenemo od Hitlera i pre WWII (možda i pre 1917.) pa da razmatramo.

Ako imaš vremena pogledaj Kalabića ... odličan intervju na HelmCast od 10.7.

Да их не пошаљу на туширање гасом? Немац је то.

Vic.
Zatvorili cigane u gasnu komoru. Zamandale vrata i puste gas.
Nakon 30min cuje se kako neko kuca iznutra. Strazari u cudu. Sta je ovo sad? Cuje se glas : "otvaraj vrata napunili smo upaljace".

Germans have also been told to take fewer showers, wear more layers of clothing and avoid washing their clothes and driving their cars as often.​

dakle, svabe, smanjite tusiranja, nosite viseslojnu odecu, manje perite ves, i manje arcite auto

Germany Plans "Warm Up Spaces" In Response To Gas Shortages

Sports arenas to be used to help people who can’t pay skyrocketing energy bills...

ko nema pare za grejanje neka ide u sportske arene

Све је то мала цена, кад се узме у обзир шта је све Запад урадио 'остатку' света, рачунајући ту и нас.
За све шта су урадили требало би вечно да горе у паклу. Не могу да опишем количину презира коју осећам према њима.

Синоћ се расплаках на овај видео од 2:09:06-2:11:16

Poslednja izmena:
Синоћ се расплаках на овај видео од 2:09:00-2:11:00
2:18 rezultat arapskih proleca je da su se okrenuli rusima, i to ne samo neki tamo klijenti sssr-a, kako nesto slicno rece ranije, vec i saudi arabija, sto ce ubrzo postati ocigledno, te onda posledicno nastupa zaokret u usa politici ja bar mislim jer su dani petrodolaru odbrojani, tj tada krece posl. odbrojavanje, podizu se ulozi i ide na sve ili nista, a to znaci novi rat [ sa irannom najverovatnije] - sve je ro ranije isplanirano, upravo ovako da se zavri, a evropljani veruju da se rusi samo spremaju pa zato rade ovo sto rade, pa zato misle da bezbedno mogu da cackaju mecku... mozda se i spremaju *** ovde nastavljam

velike pare se vrte u vojno-ind. kompleksu, lobira se da crno bude belo, a ne da postoji veza izmedju 911 i sadama, kako rece gadafi - sve je jasno, samo ima jos da se gilja do krajnjeg rezultata

Poslednja izmena:
2:18 rezultat arapskih proleca je da su se okrenuli rusima, i to ne samo neki tamo klijenti sssr-a, kako nesto slicno rece ranije, vec i saudi arabija, sto ce ubrzo postati ocigledno, te onda posledicno nastupa zaokret u usa politici ja bar mislim jer su dani petrodolaru odbrojani, tj tada krece posl. odbrojavanje, podizu se ulozi i ide na sve ili nista, a to znaci novi rat [ sa irannom najverovatnije] - sve je ro ranije isplanirano, upravo ovako

velike pare se vrte u vojno-ind. kompleksu, lobira se da crno bude belo, a ne da postoji veza izmedju 911 i sadama, kako rece gadafi - sve je jasno, samo ima jos da se gilja do krajnjeg rezultata
Тачно, и тако и треба, али цена тога је огромна!
500.000 деце у Ираку - "вредело је" (кучка Олбрајт)!!!
Пљачке и понижења, уништили су толике државе, а њихове председнике вешали и повлачили по улицама. Гадови!
Дабогда им дошли СВИ становници тих уништених држава у домове!

Тачно, и тако и треба, али цена тога је огромна!
500.000 деце у Ираку - "вредело је" (кучка Олбрајт)!!!
Пљачке и понижења, уништили су толике државе, а њихове председнике вешали и повлачили по улицама. Гадови!
Дабогда им дошли СВИ становници тих уништених држава у домове!
olbrajt JE TO NAMERNO REKLA DA NAPRAVI DIMNU ZAVESU, ZGRAZAVANJE I ODVUCE PAZNJU, da se vi ne pitate ko stoji iza napada koji je posluzio kao povod napada na irak, da se vi bavite posledicom, a ne uzrokom
https://knowyourmeme.com/memes/bush-did-911

olbrajt JE TO NAMERNO REKLA DA NAPRAVI DIMNU ZAVESU, ZGRAZAVANJE I ODVUCE PAZNJU, da se vi ne pitate ko stoji iza napada koji je posluzio kao povod napada na irak, da se vi bavite posledicom, a ne uzrokom
https://knowyourmeme.com/memes/bush-did-911

Још горе. Људи се држе за реч а волови за рогове. Остаће упамћена по тим речима.

А јел' стварно мислиш да се нисмо запитали? И нисмо, ми смо исте секунде ЗНАЛИ.

Још горе. Људи се држе за реч а волови за рогове. Остаће упамћена по тим речима.

А јел' стварно мислиш да се нисмо запитали? И нисмо, ми смо исте секунде ЗНАЛИ.
ma sta ste znali, ko vam je rekao?

Depeche Mode - John the Revelator (Bush Apocolypse Video)​

Back