Nemci napravili plan za zimu: Siromašni i stari će se grejati kolektivno u velikim halama

Netačno: sopstvene konstrukcije o “po prirodi nadmoćnim” Nemcima (i Zapadu) dokazuješ daljim konstrukcijama.
Znaci mozemo sve Nemce sa njihovim sistemom premestiti u Srbiju, a nas sa nasim sistemom u Nemacku i nece biti nikakvih promena u odnosu razvijenosti izmedju Nemacke i Srbije? Sve ce biti isto? :sad2:

Znaci mozemo sve Nemce sa njihovim sistemom premestiti u Srbiju, a nas sa nasim sistemom u Nemacku i nece biti nikakvih promena u odnosu razvijenosti izmedju Nemacke i Srbije? Sve ce biti isto? :sad2:
Dirljivo. Kolika je sada razlika u snazi između Nemačke i Mongolije? A šta recimo dokazuje (ili “dokazuje”) ovo ispod? Tj, ko bi tu bio “superioran već i po svojoj prirodi”?

Zašto je tada nemački car na najozbiljnije pretnje Mongola (priprećeno mu je da sam sebi unapred odredi položaj budući posao u svojstvu roba na Batu-kanovom dvoru!) odgovarao šalom? Zar Nemci nisu u stvari bili “oduvek superiorni” u odnosu na njih iz neke tamo Centralne Azije? Zašto oh prosto nisu ščepali za uši?
6478D2E8-58CE-44BC-BF7F-7F495AA4B781.jpeg

Znaci mozemo sve Nemce sa njihovim sistemom premestiti u Srbiju, a nas sa nasim sistemom u Nemacku i nece biti nikakvih promena u odnosu razvijenosti izmedju Nemacke i Srbije? Sve ce biti isto?
Hint: prosečni Srbi koji bi imali istu onoliku prednost u startu u odnosu na Nemce koliko je imaju Nemci u odnosu na Srbiju bi prosečnom Nemcu delovali isto tako nedostižno kao što tebi oni izgledaju sada.

Bilo bi zanimljivo kad bi u Srbiji proradili kolektivni centri za grejanje...da li bi bili blizi USA sistemima soc zastite za beskucnike...gde se u kolektivnim objektima ubija, krade, pa su beskucnici sigurniji na otvorenom na hladnom solo...

Nemci zacudo iako nisu mnogo komunikativni ovako , prihvataju kolektivno ali iskljucivo nemacko , sudeci po horovima...ne znam ovako , ali znam da horski pevaci prihvataju koelktivno na bas onaj nemacki nacin, ne na francuski...ili ne na spanski...

Sudeci po tim detaljima ispada da u Srbiji standard razvaljuje, jer nema tih kolektivnih centara, ali u Srbiji svake zime ljudi umiru od hladnoce i gladi, svake zime..
Dok nisam siguran da u nemackoj umiru cak i ovi koji dolaze ili oni koji ne dolaze u kolektivne centre, kojih nece biti u unutrasnjosti nemacke, ima mesta po 200 stanovnika, koji postuju tudju imovinu...znaci nema ulaska u tudji objekat, nek izgleda i malo zapusteno...nema ulaska...a ne svidelo mi se, niko ne koristi , ili svidelo mi se trebao mi futer, trebalo mi cigala, pa sam digo sve osim temelja...
Ali stara , puna cigla bila...iz 80tih....zadnja sarza punih cigala...

Hint: prosečni Srbi koji bi imali istu onoliku prednost u startu u odnosu na Nemce koliko je imaju Nemci u odnosu na Srbiju bi prosečnom Nemcu delovali isto tako nedostižno kao što tebi oni izgledaju sada.
Nemačka ima IQ 105 u proseku, a ne treba da ti pričam kako stoji ona tvoja sunarodnica iz SNS koja viče: "Srećni smo, nego šta smo Soroševci jedni, Vučić nam je dao prašak za pecivo."

Nemci napravili plan za zimu: Siromašni i stari će se grejati kolektivno u velikim halama​

Nemački gradovi planiraju štednju energije isključenjem osvetljenja u javnim zgradama ili noću, čak i semafora. U Dizeldrofu vlasti su najavile da će na jesen i zimu smanjiti grejanje
677z381_grejanje-kuvanje-zima-epa-efe-s.i.-nn.jpg

(ЕПА ЕФЕ - С.И.С)
BERLIN - U Nemačkoj raste strah od zime zbog izostanka isporuka ruskog gasa, posebno zbog neizvesnosti da li će, nakon obustave isporuka zbog remonta preko gasovoda Severni tok 1, Rusija ponovo izvoziti gas. Sve više nemačkih gradova je uspostavilo krizne štabove i razvija planove za vanrednu situaciju.
Ti planovi predviđaju i uspostavljanje hala u kojima bi građani, koji sebi ne mogu više da priušte plaćanje grejanja, mogli da se greju. „Pripremamo se za jesen i zimu na sva moguća scenarija”, istakla je gradonačelnica Ludvigshafena Juta Štajnruk. Taj grad je za centralnu halu za grejanje građana planirao dvoranu „Fridrih Ebert”.
Ta dvorana, koja je korišćena za izložbe, sportska takmičenja i slično, tokom pandemije bila je preuređena u centar za vakcinaciju, a ako bude potrebno, biće hala za grejenja svima koji nemaju pare da plaćaju grejanje svojih domova.
I gradovi Nojštat, Frankental i Landau planiraju takva „kolektivna grejanja”, prenosi Tanjug.
Pored toga, ti gradovi planiraju štednju energije isključenjem osvetljenja u javnim zgradama ili noću, čak i semafora. U Diseldrofu vlasti su najavile da će na jesen i zimu smanjiti grejanje, a tokom leta će apelovati na stanovništvo da koriste manje klima uređaje.
U Rendsburgu već su otkazali, zbog mogućeg problema sa strujom, klizalište na božićnoj pijaci.

https://www.politika.rs/sr/clanak/5...ari-ce-se-grejati-kolektivno-u-velikim-halama
----------------------------------------------------------------

Švabovi su odlučili da čuvaju planetu :super:

Zar to nije fantastično :bravo::bravo::bravo:
Šta bi sa smrzavanjem Nemačke? :lol:
Puni im rezervoari a gas koliko je sad?
Let me check it.

Pa nije dobro za Ruse

1729238167069.png

Nemci napravili plan za zimu: Siromašni i stari će se grejati kolektivno u velikim halama​

Nemački gradovi planiraju štednju energije isključenjem osvetljenja u javnim zgradama ili noću, čak i semafora. U Dizeldrofu vlasti su najavile da će na jesen i zimu smanjiti grejanje
677z381_grejanje-kuvanje-zima-epa-efe-s.i.-nn.jpg

(ЕПА ЕФЕ - С.И.С)
BERLIN - U Nemačkoj raste strah od zime zbog izostanka isporuka ruskog gasa, posebno zbog neizvesnosti da li će, nakon obustave isporuka zbog remonta preko gasovoda Severni tok 1, Rusija ponovo izvoziti gas. Sve više nemačkih gradova je uspostavilo krizne štabove i razvija planove za vanrednu situaciju.
Ti planovi predviđaju i uspostavljanje hala u kojima bi građani, koji sebi ne mogu više da priušte plaćanje grejanja, mogli da se greju. „Pripremamo se za jesen i zimu na sva moguća scenarija”, istakla je gradonačelnica Ludvigshafena Juta Štajnruk. Taj grad je za centralnu halu za grejanje građana planirao dvoranu „Fridrih Ebert”.
Ta dvorana, koja je korišćena za izložbe, sportska takmičenja i slično, tokom pandemije bila je preuređena u centar za vakcinaciju, a ako bude potrebno, biće hala za grejenja svima koji nemaju pare da plaćaju grejanje svojih domova.
I gradovi Nojštat, Frankental i Landau planiraju takva „kolektivna grejanja”, prenosi Tanjug.
Pored toga, ti gradovi planiraju štednju energije isključenjem osvetljenja u javnim zgradama ili noću, čak i semafora. U Diseldrofu vlasti su najavile da će na jesen i zimu smanjiti grejanje, a tokom leta će apelovati na stanovništvo da koriste manje klima uređaje.
U Rendsburgu već su otkazali, zbog mogućeg problema sa strujom, klizalište na božićnoj pijaci.

https://www.politika.rs/sr/clanak/5...ari-ce-se-grejati-kolektivno-u-velikim-halama
----------------------------------------------------------------

Švabovi su odlučili da čuvaju planetu :super:

Zar to nije fantastično :bravo::bravo::bravo:
:D :D
i tako vec 4 godine se europa smrzava a njemci jedu hranu za macke podgrejanu na sveci :D :D :D

Back