SURbel
Buduća legenda
- Poruka
 - 36.560

ma sta ste znali, ko vam je rekao?
Depeche Mode - John the Revelator (Bush Apocolypse Video)
 Па, не мислиш, ваљда, да смо чекали 20 година тебе, да нам ти кажеш?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sta ste znali, ko vam je rekao?
Depeche Mode - John the Revelator (Bush Apocolypse Video)

pa ni ja nisam znao ni pre 10 godina
Па, не мислиш, ваљда, да смо чекали 20 година тебе, да нам ти кажеш?![]()
Dobro, ti si merikanac ...pa ni ja nisam znao ni pre 10 godina
Mi smo znali odmah.Dobro, ti si merikanac ...

Ne verujem.
Imam problem da ga ubedim da je Srbin ... uzalud ... JA merikanac pa JA merikanac ...
	Pa kad je cova steko papire.Imam problem da ga ubedim da je Srbin ... uzalud ... JA merikanac pa JA merikanac ...
I to valjda nešto govori ...
SFREUMedvedev ih nazvao pravim imenom ... „'Korisni evropski idioti'![]()
https://www.rts.rs/page/stories/sr/...ala-kolektivno-grejanje-rasveta-semafori.html
Уместо да слушају своје интересе и сарађују са Русијом они извршују наредбе САД. Који идиоти...никакве економске користи од санкција Русији. Само себи пуцају у ногу. Немачки идиоти. Не сече се грана на којој се седи.
ma, pusti ih, samo slusaju narodnjake, "slazi me", ne secam se sad pevaljke, njima bre ni patrijarh ne valja:Pa kad je cova steko papire.
e, tako i ja, isto kao patrijarh, pa necemo valjda da se lazemo? slabo to sve ima na srpskom, pa sam ja zato a...Ја слушам рок, последњих година поред православне духовне музике највише слушам џез, блуз, соул и рок, некад и класичну музику, никад не слушам турбо-фолк, забавну или поп музику (фанк ми је увек бољи од попа), а од панк, реге, реп и хип хоп песама волим само пар песама од пар извођача
Патријарх и рокенрол
Nije "ukoliko", nego "kada".Ukoliko bi Rusija obustavila dotok gasa Švabovima, procena je:
- pad privrede 15%
- 5,5 miliona izgubljenih radnih mesta
- socijalni nemiri i glad kod najugroženije populacije
To nema veze.ma, pusti ih, samo slusaju narodnjake, "slazi me", ne secam se sad pevaljke, njima bre ni patrijarh ne valja:
e, tako i ja, isto kao patrijarh, pa necemo valjda da se lazemo? slabo to sve ima na srpskom, pa sam ja zato a...
ma znam, nego zezam ovu sigurni viver, nije nasla neku domacu glumicu da staviSve sam izgustiro.
Ma i to nema veze.ma znam, nego zezam ovu sigurni viver, nije nasla neku domacu glumicu da stavi