Nemanja Šarovic penicilin za AV i SNS⚠️

Studentski protesti traže lidera, vreme je da neko stane na čelo kolone. Ne kažem da to treba da bude Šarović, najviše bih voleo da to bude neko novo lice. Od ovih opozicionih prvaka nema vajde, sve su to Vučkovi igrači ili su jednostavno nesposobni, bez uticaja i harizme.
Ako tražiš mesiju nećeš ga naći jer je anti-režimska populacija jako heterogena, skoro nepomirljivo u nekim segmentima i nema takvog čoveka koji bi ih sve "namirio". Takođe kakvu harizmu može imati "novo lice" i iskustvo politički naturščik da u kratkom roku privuče recimo vučićeve interesne pristalice jer oni jesu preovlađujuće interesni podržavaoci režima?
Tako da isticanje takvog kandidata bi bio najbrži put u propast.
Ja smatram da treba da budu konkretniji i da koriste određene ljude za svoj cilj u operativnom smislu daleko više, ali to što ne dozvoljavaju neku personifikaciju pokreta kroz nekog "lidera" im je trenutno najbolja taktika i jedina moguća, jer sada i jeste borba da se zauvek oslobodimo kulta ličnosti. Prvo izborima a zatim zakonskim rešenjima koja bi sprečila nove Vučiće ikada više.
Inače sledeći izbori će svakako biti daleko više izbori za i protiv Vučića.

bez Zapada ne moze ili niko ne bi pristao ovoliko da izda..

мислим да долази нека етапа слична ДОС-у, али на другим принципима !

неколико људи који ће представљати неколико важних интереса великих сила, иностраних корпорација и домаћих !

рекао бих нека врста Корпоративне Републике са елементима неофеудализма - Српски интереси ће ту бити мањи од осталих - Вучићево наследство проблема ће остатти још годинама

И он игра за режим.

Сви играју за структуру - Шаровић не би да је мења, већ само експоненте, па да опет заседну други у ту исту структуру вршења моћи.

Никада није јасно рекао да је за корениту промену система и структуре !

I ja ne razumem...da li je cilj da jedni odu, da bi dosao bas Sarovic?

Kako je moguce da ljudi padaju na njegove "fore"?

Ni meni nije jasno.

Jeste u početku bilo navijački, e neka im je pokazao, neka vide ostali kakvi su ovi i to najviše od strane ostvarenih klinaca ali ako se uključi mozak to je mnogo drugačije.

Kako to da su samo njega puštali da udje u Ćacilend?
Ok, malo je dobio i po tamburi sve u svrhu da se Vlasi ne dosete što očigledno još uvek pali kod nekih ali budimo realni:
Vuk dlaku menja
ali ćud nikada.

Radikali su njega othranili do pre koju godinu, ne menja se ideolohija preko noći sem onoga:
- hoću moj deo, nećete me zaebati,
Koja strana, razlog je kod njega, to on zna.

Сви играју за структуру - Шаровић не би да је мења, већ само експоненте, па да опет заседну други у ту исту структуру вршења моћи.

Никада није јасно рекао да је за корениту промену система и структуре !
Па да, јасно ко дан. Једном крадикали, увек крадикали.

Ni meni nije jasno.

Jeste u početku bilo navijački, e neka im je pokazao, neka vide ostali kakvi su ovi i to najviše od strane ostvarenih klinaca ali ako se uključi mozak to je mnogo drugačije.

Kako to da su samo njega puštali da udje u Ćacilend?
Ok, malo je dobio i po tamburi sve u svrhu da se Vlasi ne dosete što očigledno još uvek pali kod nekih ali budimo realni:
Vuk dlaku menja
ali ćud nikada.

Radikali su njega othranili do pre koju godinu, ne menja se ideolohija preko noći sem onoga:
- hoću moj deo, nećete me zaebati,
Koja strana, razlog je kod njega, to on zna.

Шта причаш - који је то појам остварени клинци ? и шта значи ?

Радикале су отхранили и васпитали ДБ-овци и то је њихова франшиза - о чему ти тако магловито говориш ?

Па да, јасно ко дан. Једном крадикали, увек крадикали.

Структура је то из 1944. - четништво и војводство су само маскировка !

"Што УДБА створи то УДБА не остави" - рече Шешељ и остаде жив - Црвени војвода !!!

Шта причаш - који је то појам остварени клинци ? и шта значи ?

Радикале су отхранили и васпитали ДБ-овци и то је њихова франшиза - о чему ти тако магловито говориш ?

Ostrašćenih sam mislila ali autokorekt je zeznuo, a nemam opciju izmeni jer sam sa fona.

Ostrašćenih sam mislila ali autokorekt je zeznuo, a nemam opciju izmeni jer sam sa fona.

Острашћених има само у анархо левичарима око 2-3% студентарије на филозофском и сличним факулт. - расадник радикалног левичарења - тамо је и Проф.др.Бакић

Структура је то из 1944. - четништво и војводство су само маскировка !

"Што УДБА створи то УДБА не остави" - рече Шешељ и остаде жив - Црвени војвода !!!

Tebi se udba prividja svuda.

Šeselj je zajahao narativom o četništvu i nekakvim vojvodstvom što se primilo i u pokojnom DOS-u sa par izuzetaka i tako je i danas što je jasno svakom iole pismenom i sa gramom mozga.

Uzalud to pokušavate da prebacite na ovu drugu stranu, nekakvim nepostojećim komunistima.

Острашћених има само у анархо левичарима око 2-3% студентарије на филозофском и сличним факулт. - расадник радикалног левичарења - тамо је и Проф.др.Бакић

Ma nije samo tamo i najmanje su levičari ostrašćeni bar iz mog ugla jer se i sama svrstavam među njih.

Ni meni se Bakić nešto ne dopada.

Šeselj je zajahao narativom o četništvu i nekakvim vojvodstvom što se primilo i u pokojnom DOS-u sa par izuzetaka i tako je i danas što je jasno svakom iole pismenom i sa gramom mozga.

Uzalud to pokušavate da prebacite na ovu drugu stranu, nekakvim nepostojećim komunistima.

Ти не знаш историју.

Шешељуга је обрађен још 70-тих година у Сарајевском затвору од ОЗНА-е

Шешељ је радио за УДБУ од малена што би се рекло, још од Сарајевских дана на факултету.
Неко постави овде, недавно слике Броза са Дачићевим оцем и оцем Куртија.
Дачић, Додик, Вучић и велики број политичара долазе из комунистичких кућа, или социјалистичких партија, и користе четништво, национализам и слично у своје сврхе. Значи фасада иза које се крије УДБАшки менталитет и циљеви.
Деведесетих су највећи националисти били баш ти комунисти, који су водили Србе на клање и самоубиство.

Шешељ је радио за УДБУ од малена што би се рекло, још од Сарајевских дана на факултету.
Неко постави овде, недавно слике Броза са Дачићевим оцем и оцем Куртија.
Дачић, Додик, Вучић и велики број политичара долазе из комунистичких кућа, или социјалистичких партија, и користе четништво, национализам и слично у своје сврхе. Значи фасада иза које се крије УДБАшки менталитет и циљеви.
Деведесетих су највећи националисти били баш ти комунисти, који су водили Србе на клање и самоубиство.

Каже се деца комунизма, сада са каже унуци комунизма.

Све је то структура ОЗНА-е

Уствари то су прави вршиоци моћи над окупираним Шумадијсцима 1944.г.

borba da se zauvek oslobodimo kulta ličnosti.

Не слажем се са твојом тезом; не зато што јесам за култ личности, већ зато што је он овде и данас изнуђен, као мало где у свету.
Имали смо такве, који су били антипод поменутом концепту, од 2'000- те, буљук таквих је прошао кроз ДОС; резултат је врло мерљив, и ствар је личног поштења да ли ћемо то и признати.
Ова држава и народ су под страховитим притиском запада, истока, севера, а однедавно и југа (мигранти), и за тзв. демократска технологија није успела да сачува ни себе ни државу од убрзаног пропадања, корупције и нарушавања елементарних националних интереса.
То, о чему ти говориш- привилегија је моћних и великих, богатих; а то је оно што ми нисмо.
И Британија је Черчила склонила тек после победе над нацизмом.

Ти не знаш историју.

Шешељуга је обрађен још 70-тих година у Сарајевском затвору од ОЗНА-е

To već, takve pojedinosti ne znam niti me interesovalo, neka ostane da si ti u pravu.

Što se tiče istorije, vrlo dobro je znam ali onu pravu, ne isfriziranu što neki godinama unazad pokušavaju poput onog kvaziistoričara Milosava kragujevačkog ali da ne skrećemo sa teme.

Колико сам ја чуо, он је самоиницијативно то одрадио, нису морали да га обрађују превише.

Хтео је да уђе неморално у структуру и ушао је !

Ови остали су деришта ОЗНАЕ

Тадићи, Ђиласи, Воолини, Аркани, Вучићи, итд... све деришта комунизма и структуре номенклатуре !

Е то треба мењати, експоненти су небитни звали се тадићи или вучићи

Back