Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije pitanje zašto popovi drže alatke kad rade radnju na stolu ispred sebe. Kao što ne pitamo automehaničara što name penje auto na dizalicu, kad bi lepo mogao da se podvuče ispod i legne na neke kartone.
Subotari nemaju popove i to menja stvar. Imamo pravo da pitamo zašto odrasli subotari u odelu kleče sklopljenih ruku pred maketom one nedovršene građevine.

licimer,ma hajde Hordak,šta se bacaš toliko,pročitaj svoje postove,pa ti umireš,umesto da si srećan čovek i da kažeš Bog mi pomogao.

Сам Бог ме је отерао од самога себе и лепо сам се вратио боговима својих предака и на томе сам му стварно захвалан, али ти ћеш и даље да лажеш себе и друге.

Gosn jarihonac ja sma postavio mnostvo stolova. Koristio sam samo vasu metodu da bih vam pokzao sta znaci kada zloupotrebljavate sve sto zatelite . Nigde nsiam pomenuo jasenovac. A od tog mnostva stolova vi ste izabralis amo ovaj?

Gosn Jarihonac.
Ti svetenici po vasem objasnjenju obozavaju stolove.
Slika to govori.
Nije uoste bitno gde i za sta sluze i kome, oni pored svega obozavaju stolove, po vasoj logici.

U slikama koje vi postavite nema pravila ali sada bi ste meni htelid a psotavite pravila?

Kao i vi sto ste vtrazili samo slike na neti da dokazete vase bneistine.
Taakos am ja trazio samo slike, a ispod slika ne pise u kom emstu sluze i za koga.

Tako vase prevare i blacenjua prevazilaze i vas samog.

Ovo sto radite je zaista bezobrazluk prve klase.

EVO JOS JEDNOM DA SE VIDI KAKO STE SLIKU IZVADILI VAN KONETSTA I GOVORITE NESITINE GOSN JARIHONAC:

Nije pitanje zašto popovi drže alatke kad rade radnju na stolu ispred sebe. Kao što ne pitamo automehaničara što name penje auto na dizalicu, kad bi lepo mogao da se podvuče ispod i legne na neke kartone.
Subotari nemaju popove i to menja stvar. Imamo pravo da pitamo zašto odrasli subotari u odelu kleče sklopljenih ruku pred maketom one nedovršene građevine.

Vec obajsnjeno unazad.

Posto si drugi koji to vec pita a nece da cita vec date odgvore unzad, prinudjen sam da sve to ponovo postavim?

ljudi zasto ste lenji?

Ti govoriš o ljudima,a ne o Bogu,ti si u zabludi!

Очегледно је да се не разумемо, а не верујем ти да си прочитао библију јер би другачије причао. Прочитао си неке делове који хране твоју машту, а остало си закопао као пас или их ниси ни прочитао.

Poslednja izmena:
Ima samo jedna sitnica u vezi sa osmokrakom zvezdom na podu...Da li znate o čemu se radi...To je malo komplikovano za Vas...zar ne...

Za tu sitnicu si ti dao vec objasnjenje:

Citat Original postavio jerohinac Pogledaj poruku
Da li znaš poreklo i simboliku osmokraka osmokrake zvezde...U nekoj drevnoj mitologiji bejaše simbol sunca...kojoj li...a sunce bejaše u nekim drevnim mitologijama simbol bogova...kojih li...

Prilog 307787

pa se malo prisetiš da i u bibliji u vezi sa jednim da kažem ženskim likom ima njen simbol osmokrake zvezde:::

A predmeti su hleb i vino...a šta no simbolično označavaju....šta no bi tajna večera...A molitva u vezi sa tim nema blage veze sa klečanjem i obožavanjem vavilonske kule sačinjene od knjiga Eelene Vajt...

]

Vidite gosn Jarihonac kako vi umete lepod a citate slike akda vam to treba a da iskrivljujete cinjenice sa slike kada vam to odgovara?

Gosn jarihonac, sluzba je sluzba.
Po vasoj logici nema tamos amo hleb i vino itd. Tamo imamo is to.
U vasim predjasnjim objasnjenjima nema pardona.

Sudeci po slici i avsoj logici, ovi sluze svim tim predmetima.

To je avs ametoda.
sada bi ste da sami sebe prevazidjete i osporite?

To ne iode gosn Jarihonac.

To mozete samo kod onih koji nemaju veze o nicemu...

Vec obajsnjeno unazad.

Posto si drugi koji to vec pita a nece da cita vec date odgvore unzad, prinudjen sam da sve to ponovo postavim?

ljudi zasto ste lenji?
To što odrasli subotari u odelima kleče oko makete one građevine nema nikakve veze sa držanjem obrednih predmeta na stolu.
Ne moraš da postavljaš ponovo stolove. To smo videli i došli do zaključka da nema nikakve veze sa zagonetnim ponašanjem subotara.
Pa, ako bi to ponašanje mogao da objasniš... Unapred hvala.

Корени масонства датирају од градње соломоновог храма када су три зидара убили шефа градње Хирама Абифа да би му украли тајну градње храма пошто овај није хтео добровољно да им је открије.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hiram_Abiff

http://hr.wikipedia.org/wiki/Slobodno_zidarstvo

Tako to biva kada sus ti izvori saznanja krajnje površni. Hiram Abif nije bio šef gradnje Solomonovog hrama. Taj Hiram je bio tirski kralja sa kojim je Solomon ugovorio posao. Pogledaj malo ...ovde...

A sada pažljivo pogledaj ovo šta kaže taj Hiram Solomonu...

2 Dnevnika 2:13-14...

''Šaljem ti dakle čoveka veštog i razumnog, Hirama Aviva,
Sina jedne žene između kćeri Danovih, kome je otac bio Tirac; on ume raditi od zlata i od srebra, od bronze, od gvožđa, od kamena i od drveta, od skerleta, i od porfire, i od tankog platna i od crvca, i rezati svašta, i izmisliti svašta vešto šta mu se da, neka radi s tvojim umetnicima i s umetnicima gospodara mog Davida, oca tvog.''

A u vezi masonskih legendi da ne kažem bajki u vezi sa Hiramom Avivom ...ne bih detaljisao.

I ako misliš da znaš postavi mi biblijske stihove o tom ubistvu koja su učinila tri zidara ubivši po onom što si postavio ni manje ni više tirskog kralja Hirama. Da li tebi zvuči logično da će tri zidara tek tako ubiti ...kralja...

A to kako su po masonskoj legendi tri zidara ili ti preciznije tri učenika Hirama Abifa Jubela, Jubelo i Jubelum ubili Hirama Abifa ( tirskog kralja) i to zidarskim šestarom, viskom i metalnim trouglom je posebna priča. A voleo bih da vidim gde se u bibliji pominju ta trojica po imenu a u vezi sa tim ubistvom.

Samo ću ti naznačiti da se Hiramova smrt u vezi sa gradnjom Solomovog hrama ne pominje u bibliji...ali se pominje u masonskim legendama...A tvoje je pravo da veruješ u ...legende...

A ako te takve legende intderesuju malo više pročitaj knjigu ''Hiramov ključ'' od Kristofer Najta i Roberta Lomasa...naravno masona.

Ja toliko o tome jer ne bih detaljisao jer kada se setim pre par godina opširne priče u vezi sa tim...ne bude mi dobro...

To što odrasli subotari u odelima kleče oko makete one građevine nema nikakve veze sa držanjem obrednih predmeta na stolu.
Ne moraš da postavljaš ponovo stolove. To smo videli i došli do zaključka da nema nikakve veze sa zagonetnim ponašanjem subotara.
Pa, ako bi to ponašanje mogao da objasniš... Unapred hvala.

Pa rekao sam ti da sam odgvorio unzad.

Mrzi te da ides i citas?

Pa sackeaj dok stigne da ponovo postavim.

A zasto da ne postavim?

Idemo po jarihoncevom pravilu tumacenja slika.

To je cilj nista drugo.

Nisi toliko zatucan da ne shvata ili?

Po njegovom tumacnje ludi sluze predmetimA:

Evo jos:

eparhija-slavonska-vijesti-2013-008.JPG

eparhija-slavonska-vijesti-2013-001.JPG

Zasto ovo ne bi bilo bitno?

Ja sma dao objasnjenje ali on nije.

Zasto pitas mene koji sam dao objasnjenje za slike koje pitas a ne pitas njega koji nije dao objasnjenje?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-010.JPG

Po njegovom pravilu tzu

E sada moram malo drugačije da ti neke stvari objasnim u vezi sa tim. Ti sveštenici ne haluciniraju i ne mole se stolu već su obavili čin sećanja na Jasenovačke srpske žrtve...A ti si samo pokazao da si pored ostalog još jedan srbomrzac više na ovom forumu. Samo takav čovek može praviti sprdnju sa Jasenovačkim žrtvama. A ti si to učinio. I eto ovoga puta ću se uzdržati da ti napišem onako kako bih po narodski to trebao da učinim.

xeparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg.pagespeed.ic.Z3NJlphJMokVE1UP4KoR.jpg

- - - - - - - - - -

Nismo i ne možemo biti drugovi nakon one tvoje sprdnje sa Jasenovačkim srpskim žrtvama.

Gosn Jarihonac se ponovo posluzio prevarom ne zelim da kazemn lazima.

Na slici nije pomen JASENOVACKIM zrtvama kako on lazno kaze i krivo me optuzuje.

Vec je

Proslava Vidovdana

Dana 27. juna 2013. godine, u navečerje praznika Vidovdana, u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa slavonskog G. Save sveštenstvo Eparhije slavonske služilo je večernje bogosluženje u Velikom Polju (Djelki).

EVO LINK KOJI TO DOKAZUJE:

http://www.google.de/imgres?imgurl=...ur=316&page=1&start=0&ndsp=45&ved=0CDcQrQMwBw

Nadam se da ce gosn jarihonac da se izvini, a i gosn horak Glasniks e nije presao.

Poslednja izmena:

Au...pa i ti si poečo da...haluciniraš...:hahaha1:

Pa ovde na slici ovi pastori...

4660d1281431301-great_dedication.jpg

ne kleče pred maketom ndedovršene gradjevine...

A to što se ima pravo pitati....ne znači da se treba nadati odgovoru...

Au...pa i ti si poečo da...haluciniraš...:hahaha1:

Pa ovde na slici ovi pastori...

ne kleče pred maketom ndedovršene gradjevine...

A to što se ima pravo pitati....ne znači da se treba nadati odgovoru...
Pa jes.... Građevina dovršena izgleda. :eek:

- - - - - - - - - -

Ma lako ti je to,mole se za prođu knjiga na tržištu,...hahaha
i širenje prodaje u koncentričnim krugovima...

Postavljajući svaku sliku uz istu sam jasno naznačio o čemu se radi...Zar ova slika...

ne predstavlja pastore tvoje crkve koji kleče pred simbolom Vavilonske kule sačinjene od knjiga Elene Vajt...

A kada ste Vi postavili ovo...

eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg

a što je slika sveštenstva koje u dvorištu Hrama Jasenovac obavlja čin molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve vi ste samo predočili tvrdnju da se oni mole...stolu...

A te dve stvari nisu jedno te isto...kako Vi Gospodine Glasniče mislite da jeste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back