Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kojeg simbola?

Svako zna da adventisti nemaju takvu rpaksu da obozavaju predmete iloi ljude ili bilo sta.

Jednostavno klece u crkvi svako na svom emstu i mole se bogu nije obozavanje predmeta ili bilo sta.

Kada klece pored svojih stolica, obozavaju li stolice?

Jadan si ti kada moras ovako da izmisljas i govoris neistine.

па јесу ли ови сложили књиге у облику вавилонске куле и клече поред њих?

Neznam da li oni prodaju ovakve Biblije?

Prodaju razne Biblije koje god se nadju po povoljnoj ceni na trzistu, a pretezno Vuk Karadjic D. Danicic, samo sto se zadnjih godina jako slabo stampa.

Tako da ta Biblija nema nista sa adventisitma jer oni neamju svoju stampanu bibliju..

To nije adventisticka Biblija.
Biblija predstavlja krst sa natpisom na kojemu je stajala zapisana njegova krivica.
Nista drugo

Kvarnoj masti svasta moze da padne na pamet.

A da li se možda... izdavačka kuća Preporod... ne bavi i ...štampanjem...

A što se tiče moje kvarne mašte šta bi Gospodine Glasniče mogli da mi kažete u vezi krsta i brojanice na bibliji

144-1316341712.jpg

a što je jasno naznačeno na .....sajtu adventističke crkve u Podgorici...

Ma kojeg simbola?

Svako zna da adventisti nemaju takvu rpaksu da obozavaju predmete iloi ljude ili bilo sta.

Jednostavno klece u crkvi svako na svom emstu i mole se bogu nije obozavanje predmeta ili bilo sta.

Kada klece pored svojih stolica, obozavaju li stolice?

Jadan si ti kada moras ovako da izmisljas i govoris neistine.

Ma kako da ne. Svi znaju da adventisti nemaju praksu da kleče u crkvi i i da obožavaju predmete..Medjutim slika jasno demantuje Vašu konstataciju Gospodine Glasniče...

4660d1281431301-great_dedication.jpg

I jasno se Gospodine Glasniče vidi da kleče pored knjiga Elene Vajt od kojih je formirana vavilonska kula...

Gosn Jarihonac, Vase namestanje i mucke ne moezte sakriti.

To sto se vidi na slici je samo vasa interpetacija a kakve su avse interpetacije vec sma gore dokazao.

Dakle niko ne obozava knjige jer to kod adventista ne psotji, vec se u pozadini vidi misija 2012. Ljudis e mole Bogu za Blagoslov misije tih godina. Knjige su samo orudje u tom planu i niko ne obozava slike, to bi bio iditizam.
A vi dobro znate d aje tako, ali smao izvodite.

Biliju koju ste postavili sa sajta crne gore, rec je o predavanju bas o tim stvarima, sta ljudi mesaju i povezuju sve sa sa biblijom i vera u samu bibliju je kod mnogih hriscana izgublna.

Njima su potrebni krstevi, brojanice i ko zna sta sve.

O tome je rec.

NARVNO; VI IGRATE IGRU BEZ PRAVILA I BEZ GRANICA; PA TAKO CE TE U SVEMU VIDETI OKULTNI SIMBOL.

Svaki krov je za vas vec piramida, samo ako to zatreba?

Ali posto volite toliko te simbole, onda evo jos malo simbola:

attachment.php

два укрштена квадрата чине православну осмокраку звезду (средњовековне манастирске фреске).

Осмокрака звезда налази се у олтару и на епископској митри...

Pogledajte prilog 307804

- - - - - - - - - -

Gosn Jarihonac, vi ste pukli ancisto, vec spamujete sami sovju temu...

Gosn jarihoanc, vi mislte ako laz ponovite vise puta da ce ona postati istina?

Da, to je mozda tako, ali ne kada je laz razotrkivena kao unzad sto sam pokazao u cemu je rec.

.:

- - - - - - - - - -

Zanimljivo.....Pogledajte adventističku crkvu u Harlemu...

Zapazićete mnoštvo ...nekih siumbola...

Gosn jarihoanc vi ste stvarno pukli?

Misli ste da cu dici ruke od ovih zabluda sto psiete i taj vas blef ce uspeti i ostati kao istina?

Malo gore iznad sam pokazao kako vi u svakom krovu vidite vec piramidu a sada ste to samo potvrdili!

Gosn jarihonac, ja verujem da vi i kokice vidite vec kao okultni simbol!

- - - - - - - - - -

Da, to je mozda tako, ali ne kada je laz razotrkivena kao unzad sto sam pokazao u cemu je rec.

ја тебе не разумем
постави се слика где адвентисти седмог дана клече испред књига сложених у облику вавилонске куле и уместо да то демантујеш ако уопште можеш, ти постављаш некакве иконе и симболе на другим црквама
знаш ли ти уопште шта је аргумент???

Pa gosn jarihonac, cime da predstavimo hristovu zvezdu, da necemo fudbal da stavimo?

A ZA FUDBAL BI STE VI ONDA REKLI DA JE HORUSOVO OKO?

Kada vam treba onda je sve Pebtagram, ali kada vam to jne odgovara onda nije?

Nisam do sada Gospodine Glasniče znao, da je Hristova zvezda na ovom....

xzv0210.jpg.pagespeed.ic.2LR6ShN_C9XvO7e603xv.webp

ustvari pentagram...Nešta ste se zbunili Gospodine Glasniče...kako to da Vam se dogodi...

Sta ce masonski simbol u SPC?

Pogledajte prilog 307764

A sta cemo sa ovim?

Pogledajte prilog 307767

Gosn jarihonac jednom je vas kolega ovako pitao a nisam vidio da ste se vi kao samozvanis trucnjak umesali i
dali mu odgvo rili?

- - - - - - - - - -

Nisam do sada Gospodine Glasniče znao, da je Hristova zvezda na ovom....

ustvari pentagram...Nešta ste se zbunili Gospodine Glasniče...kako to da Vam se dogodi...

Ajdee?

Hristova zvezda pentagram?
A kako bi bila va savolja gosn jarihoanc da poredstavimo Hristovu zvezdu, imate li neki predlog?
Sta kazete za fudbal pa da kazete onda da je to horusovo oko?

Poslednja izmena:

Pogledajte prilog 307804

EVO JARIHONCEVO STRUCNO OBJASNJENJE ZA OSMOKRAKU ZVEZDU:

Da li znaš poreklo i simboliku osmokraka osmokrake zvezde...U nekoj drevnoj mitologiji bejaše simbol sunca...kojoj li...a sunce bejaše u nekim drevnim mitologijama simbol bogova...kojih li...

Pogledajte prilog 307787

pa se malo prisetiš da i u bibliji u vezi sa jednim da kažem ženskim likom ima njen simbol osmokrake zvezde:::

......

- - - - - - - - - -

ја тебе не разумем
постави се слика где адвентисти седмог дана клече испред књига сложених у облику вавилонске куле и уместо да то демантујеш ако уопште можеш, ти постављаш некакве иконе и симболе на другим црквама

Ma razumes ti doboro sve.

Осмокрака звезда на панагији...

Pogledajte prilog 307805

Brat Jarihonac nam obajsnjva simbole

Citat Original postavio jerohinac Pogledaj poruku
Da li znaš poreklo i simboliku osmokraka osmokrake zvezde...U nekoj drevnoj mitologiji bejaše simbol sunca...kojoj li...a sunce bejaše u nekim drevnim mitologijama simbol bogova...kojih li...

http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=307787

pa se malo prisetiš da i u bibliji u vezi sa jednim da kažem ženskim likom ima njen simbol osmokrake zvezde:::

- - - - - - - - - -

Ali posto volite toliko te simbole, onda evo jos malo simbola:

attachment.php

два укрштена квадрата чине православну осмокраку звезду (средњовековне манастирске фреске).

Pogledajte prilog 307804

- - - - - - - - - -

A da mi kažete nešta o osmokrakoj zvezdi kao simbolu...Da li možda znate razliku u značenju osmokrake i šestokrake Davidove zvezde...Šta znate o izvornom poreklu šestokrake zvezde...Možemo o tome detaljno pričati ali ako išta o tome znate Gospodine Glasniče...

EVO NOVIH DOKAZA OBJEKTIVNOSTI BRATA JARIHONAC:

attachment.php

на поду храма: видимо исту ону осмокраку звезду - под ногама епископа!

Na to brat jarihonac odgovara blefom kao nije to.

Nije valjda da je i simbol sunca...okultno satanistički simbol...:whistling:

Ali kada mu ztareba onda jasno pokazuje da zna sta je to:

Citat Original postavio jerohinac Pogledaj poruku

http://forum.krstarica.com/attachmen...hmentid=307787

Toliko o njegovoj iskrenosti i znanju i vrdanju...

A da ...laž je da ovi pastori kleče i obožavaju simbol vavilonske kule načinjene od knjiga Eelene Vajt...

A Vi Gospodine Glasniče bivate u uverenju da sam ja pukao kada Vam to predočim...Argument Vam je stvarno jak...zar ne...

- - - - - - - - - -

ја тебе не разумем

Pa kako nisi primetio najači argument...

ја тебе не разумем

Mole li se ovde vasi svetenici ovom stolu i predmetimas na njemu?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-018.jpg

Pa dobro, mole li se ovi vasi svetenici grobu?

http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bi...ublic/multimedia/foto/2014/05/21/molitva3.jpg

A ovde se vlajda mole knjigama?

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-009.JPG

A ovde se mole casama i ostalim predmetima?

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-012.JPG

A ovde jedan drugome?

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-013.JPG

A ovde stolu, svecama i ostalim rpedmetima?

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-017.jpg

A da ...laž je da ovi pastori kleče i obožavaju simbol vavilonske kule načinjene od knjiga Eelene Vajt...

A Vi Gospodine Glasniče bivate u uverenju da sam ja pukao kada Vam to predočim...Argument Vam je stvarno jak...zar ne...

- - - - - - - - - -

Pa kako nisi primetio najači argument...

мислим да иде на то да обесмисли тему не би ли изашло нешто што јавност не сме да зна о адвентистима седмог дана или је врло лако могуће да и он сам не зна шта му пастири раде, па га сад то боли.

ми то халуцинирамо:D

Mi to haluciniramo ili se to tvoji svetenici mole stolu i predmetima na njemu a?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg

z;)

Haluciniramo ili?

Kako ste providni i jeftini tim vasim emtodama.

Obozavanje, moliutva i klanjanje stolu i rpedmetima na njoj je ocigledno novo bozastvo kod vas sale ili?

images...i-2013-020.jpg

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-020.jpg

- - - - - - - - - -

eparhija-slavonska-vijesti-2013-022.jpg

Kako rece sale, neme halicunacija, ocigledno s emole stolu, i to je ocigledno rpaksa.

E moj sale kada se povedes za jarihoncem onda ti se sve tikve obiju o glavi.
Jos uvek nisi to ukapirao?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-024.jpg

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-024.jp

Koje obozavanje stolova neverovatno?

Poslednja izmena:
Ajdee?

Hristova zvezda pentagram?
A kako bi bila va savolja gosn jarihoanc da poredstavimo Hristovu zvezdu, imate li neki predlog?
Sta kazete za fudbal pa da kazete onda da je to horusovo oko?

Vi ste ro kazali Gospodine Glasniče na indirektan način ako možete shvatiti. U vezi sa ovim...

Napisali ste....

Pa gosn jarihonac, cime da predstavimo hristovu zvezdu, da necemo fudbal da stavimo?

EVO NOVIH DOKAZA OBJEKTIVNOSTI BRATA JARIHONAC:

attachment.php

на поду храма: видимо исту ону осмокраку звезду - под ногама епископа!

Na to brat jarihonac odgovara blefom kao nije to.

Ali kada mu ztareba onda jasno pokazuje da zna sta je to:

Toliko o njegovoj iskrenosti i znanju i vrdanju...

Ima samo jedna sitnica u vezi sa osmokrakom zvezdom na podu...Da li znate o čemu se radi...To je malo komplikovano za Vas...zar ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back