Zazi.
Poznat
- Poruka
- 7.129
Nema tamo milion primeraka. Ali ima kule.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mozete samo kod onih koji nemaju veze o nicemu...
Gosn muzjak skloni se sa mojih postova naredjujem ti, dosadan si. Nemas nivo...
Nema tamo milion primeraka. Ali ima kule.
Ma lako ti je to,mole se za prođu knjiga na tržištu,...hahaha
Postavljajući svaku sliku uz istu sam jasno naznačio o čemu se radi...Zar ova slika...
ne predstavlja pastore tvoje crkve koji kleče pred simbolom Vavilonske kule sačinjene od knjiga Elene Vajt...
A kada ste Vi postavili ovo...
![]()
a što je slika sveštenstva koje u dvorištu Hrama Jasenovac obavlja čin molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve vi ste samo predočili tvrdnju da se oni mole...stolu...
A te dve stvari nisu jedno te isto...kako Vi Gospodine Glasniče mislite da jeste...
Pa kako im ide molitva..Bože...znaš li?P a nema na tom mestu milion primeraka ostalo je u lageru.
Nema kule, to je stand sa knjigama...
Pa kako im ide molitva..Bože...znaš li?
To što odrasli subotari u odelima kleče oko makete one građevine nema nikakve veze sa držanjem obrednih predmeta na stolu.
Ne moraš da postavljaš ponovo stolove. To smo videli i došli do zaključka da nema nikakve veze sa zagonetnim ponašanjem subotara.
Pa, ako bi to ponašanje mogao da objasniš... Unapred hvala.

Glasnik,šta je ovo po tvom objašnjenju,zašto ovako postavljeni stolovi i sveće?
Gosn Jarihonac se ponovo posluzio prevarom ne zelim da kazemn lazima.
Na slici nije pomen JASENOVACKIM zrtvama kako on lazno kaze i krivo me optuzuje.
Vec je
Proslava Vidovdana
Dana 27. juna 2013. godine, u navečerje praznika Vidovdana, u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa slavonskog G. Save sveštenstvo Eparhije slavonske služilo je večernje bogosluženje u Velikom Polju (Djelki).
EVO LINK KOJI TO DOKAZUJE:
http://www.google.de/imgres?imgurl=...ur=316&page=1&start=0&ndsp=45&ved=0CDcQrQMwBw
Nadam se da ce gosn jarihonac da se izvini, a i gosn horak Glasniks e nije presao.
Poslije zaamvone molitve pročitana je molitva za zdravlje oboljelih, služen je mali pomen za nevine jasenovačke žrtve i naše bližnje upokojene, a potom je i Episkop osveštao koljivo i prelomio slavski kolač sa njmlađim djetetom od prisutnih, Nikolom Ćosićem iz Kućanaca.
Znas ti dobro da ne klece i ne obozavaju knige.
To u nijednoj crkvi nema.
I svako ko zna adventiste zna da kada se mole Bogu za nesto, onda klece pored toga.
na primer kada se mole za ozdravljenje nekog coveka, onda klece pored tog coveka i mole se Bogu ne obozavaju tog coveka.
Tako se ovde mole da Bog blagoslovi Misionski rad odredjene godine i sirenje jevandjelja putem knjiga itd.
Na primer jedne godine je bila molitva za krstenje 1000 vernika dnevno, a brojka je bila premasena..
Neznam da li su ovo knjige EGW?
Odakle ti to znas da li su knjige EGW?
Tako gosn Jarihonac, ti izmisljas i govoris neistine da oni obozavaju knjige.
Samo iz ovog primera se vidi koliko si ti objekrivan u tumacenju slika a pogotovo simbola i zlonameran.
U pozadini
- - - - - - - - - -
Gosn jarihonac.
Ovde nije re co tome da adventizam uci okultno.
Vec je rec o casopisu koji govori o okultnom i protiv okulktnog.
Pa zato i slika okultnog.
Kao sto i svaki casopis kada govori o nekoj temi ili glavnoj temi, on postavi adekvatnu sliku teme o kojoj pise.
Opet zloupotrebljavas slike i pokazujes koliko si objektivan, to jest zlonameran i prevrtljiv covek.
- - - - - - - - - -
Ma kojeg simbola?
Svako zna da adventisti nemaju takvu rpaksu da obozavaju predmete iloi ljude ili bilo sta.
Jednostavno klece u crkvi svako na svom emstu i mole se bogu nije obozavanje predmeta ili bilo sta.
Kada klece pored svojih stolica, obozavaju li stolice?
Jadan si ti kada moras ovako da izmisljas i govoris neistine.
Tražio sam i nisam našao tvoje objašnjenje zašto odrasli subotari kleče u odelima oko gomile knjiga.
Ako takvo objašnjenje postoji, molio bih linak. Ako nije preveliki problem, to jest.
Zasto bi sveca bila paganstvo?
Mt 5:15 Niti se užiže sveća i meće pod sud nego na svećnjak, te svetli svima koji su u kući.
Od svega moze da se ucini paganstvo, zavisi kako i za sta ga koristis.
Ne rekog li gosn jarihonac da vi kada vidite da okultisti koriste tanjir na seansi, omda kazete da sus vi drugi koji koriste tanjir okultisti.
Ljudi, samo se stavljate na Jarihoncev nivo neozbiljunosti i unizavate sami sebe...
- - - - - - - - - -
Neznam da li je to adventisticka crkva?
Ima i drugih koje se zovu adventisticke.
Ali neznam sta bi svece predstavljale nesto lose, osim ako ih koristimo u svrhu spiritizma, paljenje za mrtve i slicno...
Jednostavno dekoracija...
Gosn jarihonac. Mesto da se izvinete vi opet govorite lazi.A da pročitate šta tamo piše Gospodine Glasneiče...a piše ovako...
Dakle, ostaje da ste se sprdali sa nevinim Jasenovačkim žrtvama, zar ne...
Znam, sve knjige su razdeljene i dnevno preko 1000 krstenih u celom svetu...
P a nema na tom mestu milion primeraka ostalo je u lageru.
Nema kule, to je stand sa knjigama...

A da....sada sam skapirao...taj simbol Vavilonske kule je ustvari štand sa knjigama Elene Vajt...
![]()
koji je postavljen onako svečano u adventističkoj crkvi a kojem štandu se klečeći mole pastori pre nego što pohrle da kupe sve te knjige...
Pa niko kao Vi Gospoldine Glasniče ne može da sroči takvu nebulozu...Pa Vi redovno uspevate da prevazidjete i samog sebe...
Gosn jarihonac. Mesto da se izvinete vi opet govorite lazi.
Dogadjaj koji ste naveli nije jasenovac vec je to ovo: PROSLAVA VIDOVDNA U VELIKOM POLJU.
nema veze sa Jasenovcem.
Vi ste SVESNO I ANMERNO slagali da bi me krivo optuzili.
UPrkos linku kojeg sam postavio kao dokaz ovoga sto kazem; vi se i dlaje ne libite da besramno govorite neistinu?
Evo ponovo dokaza da to nema veze sa jasneovcem i vi me svesno i namerno krivo optuzujete.
http://www.google.de/imgres?imgurl=...ur=316&page=1&start=0&ndsp=45&ved=0CDcQrQMwBw
Proslava slave Manastira Jasenovca Rođenja Svetog Jovana Preteče i Krstitelja
Svake godine sa posebnom radošću okupljamo se u velikoj svetinji bogospasavane Eparhije slavonske, Manastiru Rođenja Svetog Jovana u Jasenovcu kako bismo u molitvenoj zajednici proslavili praznik rođenja ovoga velikog ugodnika božijeg.
I toga dana, u tmurno i oblačno jutro, zvona su vjerne melodično pozivala na molitvu u hram koji је u zadnja četiri mjeseca iznutra kompletno obnovljen i koji sada predstvalja jednu novu i svjetlu duhovnu dimenziju.
U 09.00 časova započela je Sveta arhijerejska Liturgija koju je služio naš Episkop Sava uz sasluženje sveštenstva Eparhije slavonske. Hram je bio ispunjen vjernim narodom koji je organizovano došao sa prostora Eparhije slavonske, oko 120 duša. Posebna radost bila je vidjeti djecu iz Kućanaca koji pohađaju vjeronauku i koji su se i pričestili.
Poslije čitanja Svetog Jevanđelja vjernima se obratio protojerej-stavrofor Đorđe Teodorović, arhijerejski zamjenik i paroh pakrački, čestitajući praznik i govoreći o značaju Svetoga Jovana i Manastira Jasenovca.
Poslije zaamvone molitve pročitana je molitva za zdravlje oboljelih, služen je mali pomen za nevine jasenovačke žrtve i naše bližnje upokojene, a potom je i Episkop osveštao koljivo i prelomio slavski kolač sa njmlađim djetetom od prisutnih, Nikolom Ćosićem iz Kućanaca.
Poslije su vjernici nastavili druženje pod šatorom uz pripremljeno posluženje i zabavu.
Ovakav skup za Eparhiju slavonsku ima neizmjerno značenje. U današnjem vremenu Jasenovac je u velikoj mjeri zapostavljen, prije svega od naroda same Slavonijе, a potom i sa ostalih prostora. Ali vidjevši ispunjenu crkvu, u svima nama budi se nada, nada koja jača i vjerujemo da će sve više osnažiti i da ovo sveto mjesto bude istinsko pokloničko jer Manastir Jasenovac, u kojem boravi Episkop Sava kao čuvar ove velike svetinje jesete srpski Jerusalim, drugo Kosovo i svako od nas treba dati zavjet da ga nikada neće zaboraviti i da ga treba čuvati da bi i Gospod Milotivi molitvama Svetoga Jovana i Svetih Novomučenika jasenovačkih nama dao snagu da ostanemo vjerni i odani svetoj, sabornoj i apostolskoj Crkvi!
Na linku koji ste postavili stoji ovako...
A vi ste u vezi sa ovom slikom...
http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg
pastovali tekst u vezi sa ovom slikom...
![]()
A sada ću ovaj Vaš post prijaviti jder ste me provocirali nazivali lažovom besramnim i slično...
Gosn jarihonac. Kada postavljate tu sliku, duzni ste da psotavite i link slike, da vidimo tekst koji je dat uz tu sliku.
Onda na onsovu teksta mozemo vise da znamo .
Do sada nista od toga niste dali?
Ovu sliku ste Vi Gospodine Glasniče postavili i to bez linka samo sa tvrdnjom da se svešenici mole ...stolu...
![]()
i na taj način ste se sprdali sa Jasenovačkim žrtvama....A malopre ste me nazivali besramnim lažovom kada ste u vezi sa slikom iz Manastira Jasenovac tvrdili da je to slika pu ve zi sa drugim manastirom...
Gosn jarihonac. Kada postavljate tu sliku sa anvodnom vavilonskom kulom kojus te postavili najmanje desetak puta,, duzni ste da postavite i link slike, da vidimo tekst koji je dat uz tu sliku.
Onda na osnovu teksta mozemo vise da znamo .
Do sada nista od toga niste dali?
- - - - - - - - - -
Evo jos jednom jasnijeg dokaza da ste me gosn jarihonac namerno i svesno oljagali o jasneovcu i namerno krivo optuzili i sirili mrznju prema meni.
Rekli ste da je ova slika dogadjaj u Jasnovcu:
![]()
A dogadjaj nije u jasenovcu vec je slavljenje Vidovdna u belom polju pored zidina i Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.
A dogadjaj nije u jasenovcu vec je slavljenje Vidovdna u belom polju pored zidina i Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.