Kada ste Gospodine Glasniče postavili sliku...
naznačujući da se tvi sveštenici mole stolu i predmetima na njemu indirektno ste pomenuli Jasenovac. Sveštenici sa slike koju ste postavili su sveštenici Manastira Jasenovac jedne od pet i najmanje Eparhije SPC na teritoriji Rebublike Hrvatske, slavonske eparhije. Ti sveštenici se nisu molili stolu već su održali molitveno sećanje na Jasenovačke žrtve. A kada ste predočili Vašu tvrdnju da su se ti sveštenici molili stolu iskazali ste Vašu podsvesnu mržnju prema srpstvu sprdajući se sa Jasenovačkim žrtvama. Inače ta crkva rodjenja Jovana Preteće je proglaćšena manastirom pre 14 godina. No to i nije toliko bitno. Bitno je da ste se Vi Gospodine Glasniče sprdali sa Jasenovačkim žrtvama jer ste molitveno sećanje na te žrtve nazvali ...moljenjem stolu. Da li Vam je sada jasnije da ste pomenuli Jasenovac...Postavili ste sliku sveštenika iz hrama u Jasenovcu na teritoriji tog hrama u toku molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve a glumite da niste pomenuli Jasenovac...
Nije i nema zablude kada Vam Gospodine Glasniče ulažem da su na toj slici prikazani sveštenici Hrama u Jsenovcu u toku molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve....I o kakvom mom metodu pričate...
A kome se mole ovi pastori tvoje crkve...
mole se simbolu Vavilonske kule načinjenom od knjiga Elene Vajt...
Znači da sam ja lagao kada sam Vam predočio da se radi o sveštenicima Manastira Jasenovac koji su obavili čin molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve...da bih Vas lažno optužio da ste se sprdali sa Jasenovačkim žrtvama...
I da Vam kažem Gospodine Glasniče. Ako me snagom činjenica sa upotrebnom snagom dokaza ne uverite da nisam istinu kazao u vezi tog molitvenog sećanja na Jsenovačke žrtve a u vezi sa slikom koju ste Vi postavili da bi se sa tim sprdali, prema Vama ću zauzeti malo drugačiji stav...onakav kakav zaslužujete kao jedan srbomrzac.
- - - - - - - - - -
Tebi je sprdnja sa Jasenovačkim žrtvama i slika molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve u Manastiru Jasenovac kriminalna manipulacija sa vernicima...