Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Edukuj se malo pa pogledaj ...ovde...

Čin liturgije ako znate šta je to...nije moljenje knjigama...

Obožavanje knjiga ide ovako...

4660d1281431301-great_dedication.jpg

мислим да иде на то да обесмисли тему не би ли изашло нешто што јавност не сме да зна о адвентистима седмог дана или је врло лако могуће да и он сам не зна шта му пастири раде, па га сад то боли.

Skoro da sam siguran da ne zna kao i mnogi obični adventisti šta i kako rade njihovi pastori. A da se trudi da obesmisli temu to stoji. Ne odgovara mu da se obznani ono što nije afirmativno za adventiste. Ali ...imaće štošta da mu bude predočeno.

Mi to haluciniramo ili se to tvoji svetenici mole stolu i predmetima na njemu a?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg

E sada moram malo drugačije da ti neke stvari objasnim u vezi sa tim. Ti sveštenici ne haluciniraju i ne mole se stolu već su obavili čin sećanja na Jasenovačke srpske žrtve...A ti si samo pokazao da si pored ostalog još jedan srbomrzac više na ovom forumu. Samo takav čovek može praviti sprdnju sa Jasenovačkim žrtvama. A ti si to učinio. I eto ovoga puta ću se uzdržati da ti napišem onako kako bih po narodski to trebao da učinim.

- - - - - - - - - -

Ajd drugovi ostajte mi zdravo pa da sutra nastavimo sa ovim stolovima , pentagramima, piramidama i ostalim stvarima, imam jos gomilu materijala ako ste voljni!

Nismo i ne možemo biti drugovi nakon one tvoje sprdnje sa Jasenovačkim srpskim žrtvama.

Gosn Jarihonac. A gde sam ja to naveo ili pomenuo Jasenovac?
Nigde na slici ne pise Jasenovac.

Pistavio sam mnostvobslika sa stolom.
Upotrebio sam isti sistem kao vi da bih pokazao koliko je to zabluda reci da se neko u molitvi moli ovome ili onome?
Sada se sami protivite vasem metodu.
Vi ste ti koji je ismejso Jasenovac ne ja jer su to vase metode ne moje i ne libite se da zloupotrebite to ime, nije vam nista sveto?.
Briga vas za Jasenovac kada ga vi koristite na ovakav lazan i sraman nacin da mene lazno optuzite.
Sram da vas bude.

Evo o cemu je bilo reci a vi ste to namerno zloupotrebili:

- - - - - - - - - -

Mi to haluciniramo ili se to tvoji svetenici mole stolu i predmetima na njemu a?

z;)

Haluciniramo ili?

Kako ste providni i jeftini tim vasim emtodama.

Obozavanje, moliutva i klanjanje stolu i rpedmetima na njoj je ocigledno novo bozastvo kod vas sale ili?

images...i-2013-020.jpg

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-020.jpg

- - - - - - - - - -

eparhija-slavonska-vijesti-2013-022.jpg

Kako rece sale, neme halicunacija, ocigledno s emole stolu, i to je ocigledno rpaksa.

E moj sale kada se povedes za jarihoncem onda ti se sve tikve obiju o glavi.
Jos uvek nisi to ukapirao?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-024.jpg

http://eparhija-slavonska.com/images/vijesti/2013/eparhija-slavonska-vijesti-2013-024.jp

Koje obozavanje stolova neverovatno?
Evo obozavanje, molenje i sluzba stolovima po Jarihoncevoj logici.
Ali posto Jarihonac hoce jos uoecatljivije slike.
Moze ako treba...

Poslednja izmena:
Tekst sa doljneg linka:

Procitaj ovaj odgovor sa sajta svetosavlje,nadam se da ce ti pomoci
I mani se teorija zavere...
http://www.svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=2052
Кад следећи пут будеш ушао у цркву, на чијем иконостасу угледаш троугао са "свевидећим оком", помоли се Пресветој Тројици, чији је символ овај геометријски облик и помисли да се пред оком Божјим ништа не може сакрити. Понекад ћеш на том месту видети руку, шаку Божју, пружену из облака, према речима и Књиге премудрости Соломонове 3, 1. Једна од најлепших је она из Манастира Манасија, испод које је насликан цар Соломон, који и објашњава руку Господњe

http://forum.krstarica.com/showthread.php/460936-Pitanje-vezano-za-ikonu-Arhangela-Mihaila

Tekst sa doljneg linka:

Procitaj ovaj odgovor sa sajta svetosavlje,nadam se da ce ti pomoci
I mani se teorija zavere...
http://www.svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=2052
Кад следећи пут будеш ушао у цркву, на чијем иконостасу угледаш троугао са "свевидећим оком", помоли се Пресветој Тројици, чији је символ овај геометријски облик и помисли да се пред оком Божјим ништа не може сакрити. Понекад ћеш на том месту видети руку, шаку Божју, пружену из облака, према речима и Књиге премудрости Соломонове 3, 1. Једна од најлепших је она из Манастира Манасија, испод које је насликан цар Соломон, који и објашњава руку Господњe

http://forum.krstarica.com/showthread.php/460936-Pitanje-vezano-za-ikonu-Arhangela-Mihaila

Несрећници ни не знају да су и православна и католичка црква настала деловањем масона. Овај болид што је писао текст нема појма да је упао у масонску замку.

- - - - - - - - - -

Upotrebio sam isti sistem kao vi da bih pokazao koliko je to zabluda reci da se neko u molitvi moli ovome ili onome?
Vi ste ti koji je ismejso Jasenovac ne ja jer su to vase metode ne moje i ne libite se da zloupotrebite to ime, nije vam nista sveto?.
Briga vas za Jasenovac kada ga vi koristite na ovakav lazan i sraman nacin da mene lazno optuzite.
Sram da vas bude.

Evo o cemu je bilo reci a vi ste to namerno zloupotrebili:

- - - - - - - - - -

Evo obozavanje, molenje i sluzba stolovima po Jarihoncevoj logici.
Ali posto Jarihonac hoce jos uoecatljivije slike.
Moze ako treba...

Ово је још горе од халуцинације ово је јајва и криминална маипулација са верницима.

Несрећници ни не знају да су и православна и католичка црква настала деловањем масона. Овај болид што је писао текст нема појма да је упао у масонску замку.

- - - - - - - - - -

Ово је још горе од халуцинације ово је јајва и криминална маипулација са верницима.

a kako su nastali masoni..jel iz sume potekose..z:p

neznalica je pitala sveznalicu..kako su nastali masoni..z:p

Корени масонства датирају од градње соломоновог храма када су три зидара убили шефа градње Хирама Абифа да би му украли тајну градње храма пошто овај није хтео добровољно да им је открије.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hiram_Abiff

http://hr.wikipedia.org/wiki/Slobodno_zidarstvo

Ajd drugovi ostajte mi zdravo pa da sutra nastavimo sa ovim stolovima , pentagramima, piramidama i ostalim stvarima, imam jos gomilu materijala ako ste voljni!

Ja bih bio zadovoljan kada bi TI objasnio sto i subotari imaju takve simbole, takodje vezu izmedju Milera i masona, kao i objasnjenje zasto VI subotari smatrate da Elena i Miler nisu lazni proroci.

- - - - - - - - - -

Корени масонства датирају од градње соломоновог храма када су три зидара убили шефа градње Хирама Абифа да би му украли тајну градње храма пошто овај није хтео добровољно да им је открије.

Sve je moguce, ali postoji mogucnost da nije bas tako...

- - - - - - - - - -

Edukuj se malo pa pogledaj ...ovde...

Čin liturgije ako znate šta je to...nije moljenje knjigama...

Obožavanje knjiga ide ovako...

Poslednja izmena od moderatora:

i sad oces da kazes da zidari postadose neke baje koji kontrolisu crkvu...e bas ga pretera..z:lol:

Kada ste Gospodine Glasniče postavili sliku...

naznačujući da se tvi sveštenici mole stolu i predmetima na njemu indirektno ste pomenuli Jasenovac. Sveštenici sa slike koju ste postavili su sveštenici Manastira Jasenovac jedne od pet i najmanje Eparhije SPC na teritoriji Rebublike Hrvatske, slavonske eparhije. Ti sveštenici se nisu molili stolu već su održali molitveno sećanje na Jasenovačke žrtve. A kada ste predočili Vašu tvrdnju da su se ti sveštenici molili stolu iskazali ste Vašu podsvesnu mržnju prema srpstvu sprdajući se sa Jasenovačkim žrtvama. Inače ta crkva rodjenja Jovana Preteće je proglaćšena manastirom pre 14 godina. No to i nije toliko bitno. Bitno je da ste se Vi Gospodine Glasniče sprdali sa Jasenovačkim žrtvama jer ste molitveno sećanje na te žrtve nazvali ...moljenjem stolu. Da li Vam je sada jasnije da ste pomenuli Jasenovac...Postavili ste sliku sveštenika iz hrama u Jasenovcu na teritoriji tog hrama u toku molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve a glumite da niste pomenuli Jasenovac...

Nije i nema zablude kada Vam Gospodine Glasniče ulažem da su na toj slici prikazani sveštenici Hrama u Jsenovcu u toku molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve....I o kakvom mom metodu pričate...

A kome se mole ovi pastori tvoje crkve...

mole se simbolu Vavilonske kule načinjenom od knjiga Elene Vajt...

Sram da vas bude.

Znači da sam ja lagao kada sam Vam predočio da se radi o sveštenicima Manastira Jasenovac koji su obavili čin molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve...da bih Vas lažno optužio da ste se sprdali sa Jasenovačkim žrtvama...

I da Vam kažem Gospodine Glasniče. Ako me snagom činjenica sa upotrebnom snagom dokaza ne uverite da nisam istinu kazao u vezi tog molitvenog sećanja na Jsenovačke žrtve a u vezi sa slikom koju ste Vi postavili da bi se sa tim sprdali, prema Vama ću zauzeti malo drugačiji stav...onakav kakav zaslužujete kao jedan srbomrzac.

- - - - - - - - - -

Tebi je sprdnja sa Jasenovačkim žrtvama i slika molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve u Manastiru Jasenovac kriminalna manipulacija sa vernicima...

Moram da te pitam...Zašto je čovek koji je ajde da zanemarimo bogoslovski fakultet, koji je završio i filozofski fakultet...bolid...

A u vezi onog ...

Несрећници ни не знају да су и православна и католичка црква настала деловањем масона.

pitao bih te...da li to adventistička crkva nije nastala delovanjem masona...To te pitah jer si ispod posta adventiste napisao svoj komentar.

- - - - - - - - - -

a kako su nastali masoni..jel iz sume potekose..z:p

Ти кад кажеш нешто кажеш мало али глупо.

Samo te je pitala ...

Moram da te pitam...Zašto je čovek koji je ajde da zanemarimo bogoslovski fakultet, koji je završio i filozofski fakultet...bolid...

A u vezi onog ...

pitao bih te...da li to adventistička crkva nije nastala delovanjem masona...To te pitah jer si ispod posta adventiste napisao svoj komentar.

- - - - - - - - - -

Samo te je pitala ...

1. Зато што или не зна шта је подметнуто или намерно зна па лаже. Зато сам га омаловажио на тај начин.
2. Уопште хришћанство данас нема никакве везе са оним што хишћанство треба да буде када се чита свето писмо. А наравно да иза свега тога стоје масони, ми смо жртва ужасне манипулације. Хришћанство данас служи само за згртање пара и манипулације са верницима, иначе када би се рекла истина какве јесте људи би престале да пуне цркве и паре свештеницима.
3. Њено питао је ми је више личило на провокацију него на питање.

- - - - - - - - - -

Kada ste Gospodine Glasniče postavili sliku...

naznačujući da se tvi sveštenici mole stolu i predmetima na njemu indirektno ste pomenuli Jasenovac. Sveštenici sa slike koju ste postavili su sveštenici Manastira Jasenovac jedne od pet i najmanje Eparhije SPC na teritoriji Rebublike Hrvatske, slavonske eparhije. Ti sveštenici se nisu molili stolu već su održali molitveno sećanje na Jasenovačke žrtve. A kada ste predočili Vašu tvrdnju da su se ti sveštenici molili stolu iskazali ste Vašu podsvesnu mržnju prema srpstvu sprdajući se sa Jasenovačkim žrtvama. Inače ta crkva rodjenja Jovana Preteće je proglaćšena manastirom pre 14 godina. No to i nije toliko bitno. Bitno je da ste se Vi Gospodine Glasniče sprdali sa Jasenovačkim žrtvama jer ste molitveno sećanje na te žrtve nazvali ...moljenjem stolu. Da li Vam je sada jasnije da ste pomenuli Jasenovac...Postavili ste sliku sveštenika iz hrama u Jasenovcu na teritoriji tog hrama u toku molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve a glumite da niste pomenuli Jasenovac...

Nije i nema zablude kada Vam Gospodine Glasniče ulažem da su na toj slici prikazani sveštenici Hrama u Jsenovcu u toku molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve....I o kakvom mom metodu pričate...

A kome se mole ovi pastori tvoje crkve...

mole se simbolu Vavilonske kule načinjenom od knjiga Elene Vajt...

Znači da sam ja lagao kada sam Vam predočio da se radi o sveštenicima Manastira Jasenovac koji su obavili čin molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve...da bih Vas lažno optužio da ste se sprdali sa Jasenovačkim žrtvama...

I da Vam kažem Gospodine Glasniče. Ako me snagom činjenica sa upotrebnom snagom dokaza ne uverite da nisam istinu kazao u vezi tog molitvenog sećanja na Jsenovačke žrtve a u vezi sa slikom koju ste Vi postavili da bi se sa tim sprdali, prema Vama ću zauzeti malo drugačiji stav...onakav kakav zaslužujete kao jedan srbomrzac.

- - - - - - - - - -

Tebi je sprdnja sa Jasenovačkim žrtvama i slika molitvenog sećanja na Jasenovačke žrtve u Manastiru Jasenovac kriminalna manipulacija sa vernicima...

Он је сам упао у замку јер је тиме указао о каквој се манипулацији ради, али то раде све цркве.

A u vezi onog ...

- - - - - - - - - -

Samo te je pitala ...
Ko ne zna Hordaka skupo bi ga platio,njemu mržnja pomuti um,a tek ovaj Glasnik,on se gađa nekim simbolima,tako da zaboravi i šta hoće i šta piše!

Ko ne zna Hordaka skupo bi ga platio,njemu mržnja pomuti um,a tek ovaj Glasnik,on se gađa nekim simbolima,tako da zaboravi i šta hoće i šta piše!

Нромално да горим од беса када видим како смо сви изманипулисани, а ти си лицемер који се само заварава.

Ja bih bio zadovoljan kada bi TI objasnio sto i subotari imaju takve simbole, takodje vezu izmedju Milera i masona, kao i objasnjenje zasto VI subotari smatrate da Elena i Miler nisu lazni proroci.

- - - - - - - - - -

)

PA VEC SMA UNAZAD OBAJSNIO ALI TEBE NE ZANIMA STVARNO ZASTO NISI NI PROCITAO? TI TO SAMO KAZES DA BI DIZAO TENZIJE.

Nema kod ans tih simbola.

Jarihonac je iznosio neistine, unzad obajsnjeno.

PA VEC SMA UNAZAD OBAJSNIO ALI TEBE NE ZANIMA STVARNO ZASTO NISI NI PROCITAO? TI TO SAMO KAZES DA BI DIZAO TENZIJE.

Nema kod ans tih simbola.

Jarihonac je iznosio neistine, unzad obajsnjeno.

Ако и није родом од масона онда је фора о свевидећем божјем оку мазнута од Египћана. А масони су га опет мазнули од Египћана.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back