A kakvu to istinu ja pokušavam osporiti...
Ovo nisam kazao ja...
Marko 13:22...
''Jer će izaći lažni Hristosi i
lažni proroci, i pokazaće znake i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.''
A očitim biva da se je Elena Vajt pojavila kao prorok i to u vreme kada po Isusovom kazivanju mogu da se pojave samo lažni proroci...
I da Vas Gospodine Glasniče pitam...
Zašto svi ovi pastori kleče i obožavaju kao ikonu ...knjige Elene Vajt...
Da li ćete mi odgovoriti ili ćete se praviti da niste uočili ovo pitanje...
Neće me iznenaditi ako odgvora ne bude bilo...
Znas ti dobro da ne klece i ne obozavaju knige.
To u nijednoj crkvi nema.
I svako ko zna adventiste zna da kada se mole Bogu za nesto, onda klece pored toga.
na primer kada se mole za ozdravljenje nekog coveka, onda klece pored tog coveka i mole se Bogu ne obozavaju tog coveka.
Tako se ovde mole da Bog blagoslovi Misionski rad odredjene godine i sirenje jevandjelja putem knjiga itd.
Na primer jedne godine je bila molitva za krstenje 1000 vernika dnevno, a brojka je bila premasena..
Neznam da li su ovo knjige EGW?
Odakle ti to znas da li su knjige EGW?
Tako gosn Jarihonac, ti izmisljas i govoris neistine da oni obozavaju knjige.
Samo iz ovog primera se vidi koliko si ti objekrivan u tumacenju slika a pogotovo simbola i zlonameran.
U pozadini
- - - - - - - - - -
A da...nisam imao pojma da je ovaj simbol svevidećeg oka ustvari...božije oko...
I upravo to Gospodine Glasniče ukazuje na činjenicu da adventizam uči i propagira okultnost kroz svevideće oko uz pokušaje da se cela priča lepo upakuje u privid da se radi o božijem oku...
U tom smislu Gospodine Glasniče mora da je i ovo...božije oko...
Gosn jarihonac.
Ovde nije re co tome da adventizam uci okultno.
Vec je rec o casopisu koji govori o okultnom i protiv okulktnog.
Pa zato i slika okultnog.
Kao sto i svaki casopis kada govori o nekoj temi ili glavnoj temi, on postavi adekvatnu sliku teme o kojoj pise.
Opet zloupotrebljavas slike i pokazujes koliko si objektivan, to jest zlonameran i prevrtljiv covek.
- - - - - - - - - -
I malo klečanja i obožavanja ...jednog veoma zanimljivog simbola od strane adventističkih pastora...
A koji idol obožavaju...
Da li znate Gospodine Glasniče o čemu se radi...ima veze sa ...Ištar...ako znate ko to bejaše...
Ma kojeg simbola?
Svako zna da adventisti nemaju takvu rpaksu da obozavaju predmete iloi ljude ili bilo sta.
Jednostavno klece u crkvi svako na svom emstu i mole se bogu nije obozavanje predmeta ili bilo sta.
Kada klece pored svojih stolica, obozavaju li stolice?
Jadan si ti kada moras ovako da izmisljas i govoris neistine.