- Poruka
- 10.864
Nekoga i da smažem 
A neko ipak na kraju ispadne da voli da se laže
A neko ipak na kraju ispadne da voli da se laže

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta sam izvrnuo....pažljivo pogledaj još jednom...
Dela apostolska 10:12-15...
'' U kome behu sva četvoronožna na zemlji, i zverinje i bubine i ptice nebeske. I postade glas k njemu: Ustani, Petre! Pokolji i pojedi. A Petar reče: Nipošto, Gospode! Jer nikad ne jedoh šta pogano ili nečisto. I gle, glas opet k njemu drugom: Šta je Bog očistio ti ne pogani.''
A predočeni stihovi nemaju nikakve veze sa onim što je usledilo....sutradan i onom Korenelijevom padanju na kolena i onom Petrovom...ustani ja sam samo čovek...
Nikada ti nečeš shvatiti Bibliju dok ne budeš u stanju razmisliti o napisanom a bez slepog prihvatanja nečijih objašćnjenja uvrnutih do besmisla.

ti si lud![]()

Meni?U cemu?

Boje se da ne širimo zarazu pa ako slučajno neko od elite svrati da ne postane fanatik
A tek preletači![]()

вуче вуче зашто су ти велика уста
да те боље лажем
![]()

Nekoga i da smažem
A neko ipak na kraju ispadne da voli da se laže![]()

Jeroh, sve je kristalno jasno, i objsnjenje je vec u istoj glavi
Ne kapiram samo sada - da li je u pitanju to sto neces da priznas da si znao samo te stihove, ali ne i radnju iz celog poglavlja ?![]()
Verujem da nemaš pojma, obično nisu ni svesni da u suštini vole da budu slagani, istina ih plaši ....
A pratiš tragove![]()
немам појма али хвала богу што снег напада те се показаше трагови![]()
Verujem da nemaš pojma, obično nisu ni svesni da u suštini vole da budu slagani, istina ih plaši ....
A pratiš tragove![]()

Gde si Sale doktore za zanate...Kakvo li čudo tebe ovde navrati...![]()

Ponekad nije potrebno da napada sneg da bi se pokazali tragovi...
немам појма али ово болдовано никако не могу да спојим са тобом
на моју велику жалост и на моју велику срећу![]()

немам појма али ово болдовано никако не могу да спојим са тобом
на моју велику жалост и на моју велику срећу![]()
Ovo boldovano je formulacija koja me je zablesavila u pokušaju da je skontam...Kako li si to stopio u jedno...veliku žalost i veliku sreću...![]()
zezas se, a ja pricam o ozbiljnim stvarima..... Laku noc !
по снегу су најјаснији, овако може бити мутно слико![]()
Ovo boldovano je formulacija koja me je zablesavila u pokušaju da je skontam...Kako li si to stopio u jedno...veliku žalost i veliku sreću...![]()
зашто чудо, па ја сам познат да опрашујем по форуму (као пчелица)![]()

по снегу су најјаснији, овако може бити мутно слико![]()

знаш оно када поједеш нешто са истеклим роком јер ниси гледао годину производње па после повратиш и буде ти лакше
е то ти је то![]()

Naravno da ne možeš jer ti nisi prvo iskren prema sebi da bi shvatio kada je neko iskren prema tebi....
Do te spoznaje sam stigla na moju veliku žalost ili možda veliku sreću![]()