Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta sam izvrnuo....pažljivo pogledaj još jednom...

Dela apostolska 10:12-15...

'' U kome behu sva četvoronožna na zemlji, i zverinje i bubine i ptice nebeske. I postade glas k njemu: Ustani, Petre! Pokolji i pojedi. A Petar reče: Nipošto, Gospode! Jer nikad ne jedoh šta pogano ili nečisto. I gle, glas opet k njemu drugom: Šta je Bog očistio ti ne pogani.''

A predočeni stihovi nemaju nikakve veze sa onim što je usledilo....sutradan i onom Korenelijevom padanju na kolena i onom Petrovom...ustani ja sam samo čovek...

Nikada ti nečeš shvatiti Bibliju dok ne budeš u stanju razmisliti o napisanom a bez slepog prihvatanja nečijih objašćnjenja uvrnutih do besmisla.

Jeroh, sve je kristalno jasno, i objsnjenje je vec u istoj glavi :lol:

Ne kapiram samo sada - da li je u pitanju to sto neces da priznas da si znao samo te stihove, ali ne i radnju iz celog poglavlja ? :think:

Jeroh, sve je kristalno jasno, i objsnjenje je vec u istoj glavi :lol:

Ne kapiram samo sada - da li je u pitanju to sto neces da priznas da si znao samo te stihove, ali ne i radnju iz celog poglavlja ? :think:

Pokušćaj da shvatiš da kada u bibliji biva napisano ono tipa...A sutradan...to znači da počinje neka nova poruka u smislu božije reči...Obrati pažnju na ono ...sutradan u Dela ap.10:9...a sutradan...u vezi sa onim ...sutradan iz Dela ap.10:23...

A ustvari bolje nemoj...potrebno je razmišljanje a kako ti samo verujješ u servirana objašnjenja...veruj i dalje da je Petru naradjeno da pokolje Jevreje i da ih pojede...jer je bio gladan...

Gde si Sale doktore za zanate...Kakvo li čudo tebe ovde navrati...:whistling:

зашто чудо, па ја сам познат да опрашујем по форуму (као пчелица):hahaha:

- - - - - - - - - -

Ponekad nije potrebno da napada sneg da bi se pokazali tragovi...

по снегу су најјаснији, овако може бити мутно слико:D

немам појма али ово болдовано никако не могу да спојим са тобом:confused:
на моју велику жалост и на моју велику срећу ;)

Ovo boldovano je formulacija koja me je zablesavila u pokušaju da je skontam...Kako li si to stopio u jedno...veliku žalost i veliku sreću...:dontunderstand:

немам појма али ово болдовано никако не могу да спојим са тобом:confused:
на моју велику жалост и на моју велику срећу ;)

Naravno da ne možeš jer ti nisi prvo iskren prema sebi da bi shvatio kada je neko iskren prema tebi....
Do te spoznaje sam stigla na moju veliku žalost ili možda veliku sreću ;)

Ovo boldovano je formulacija koja me je zablesavila u pokušaju da je skontam...Kako li si to stopio u jedno...veliku žalost i veliku sreću...:dontunderstand:

знаш оно када поједеш нешто са истеклим роком јер ниси гледао годину производње па после повратиш и буде ти лакше
е то ти је то:D

зашто чудо, па ја сам познат да опрашујем по форуму (као пчелица):hahaha:

A ja sam pak nešta poput one pčele truta...uvalim se negde i teško mi da vršljam naokolo...:hahaha1:

по снегу су најјаснији, овако може бити мутно слико:D

Ma i ta mutna slika se rela tivno brzo ...izbistri...

знаш оно када поједеш нешто са истеклим роком јер ниси гледао годину производње па после повратиш и буде ти лакше
е то ти је то:D

Komentar si uputio meni a na osnovu tog komentara Jeroh ti je postavio pitanje .....

Da li ti to figurativno mene uporedjuješ sa pokvarenom hranom :think:
Mislim, nikakav problem, ne moraš se mučiti toliko da ga uvijaš pucaj direktno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back