Daksi
Aktivan član
- Poruka
- 1.952
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada si pokazala koliko je oskudno tvoje znanje o Bibliji...A u vezi čistih i nečistih životinja pogledaj malo ovo...
Dela apostloska 10:12-15...
'' U kome behu sva četvoronožna na zemlji, i zverinje i bubine i ptice nebeske. I postade glas k njemu: Ustani, Petre! Pokolji i pojedi. A Petar reče: Nipošto, Gospode! Jer nikad ne jedoh šta pogano ili nečisto. I gle, glas opet k njemu drugom: Šta je Bog očistio ti ne pogani.''
I pokušaj shvatiti da Biblija nije knjiga kakvom je uprošćeno zamišlja mali Perica...

Sto je sigurno , sigurno je !
On se na vrema ogradio od toga ...
Nije se ogradio nego nije smeo ni da pisne
Eh kako ste doleteli odmah![]()

Ma sve mi se čini da njen merač nešto loše radi![]()

Au Gogi prepade me sa tim avatarom...Veće Gogi...![]()

I tako sada samo na religiji...nema kafane...A Bog je lepo rekao da ga i uz piće slaviti treba...
Pa Shechina ja sam mnogo blaza od ovih momaka![]()
Gogi izgledea da ti imaš neku harizmu za ...zelenilo....![]()

svi bi ste bili banovani na po 100 godina 

Ja ove momke poznajem odavno....
A i tebe znam ako si bila pre kao Blue Bird. Ja sam bila Pink.Pearl..pa sam se promenila.

Ja ove momke poznajem odavno....
A i tebe znam ako si bila pre kao Blue Bird. Ja sam bila Pink.Pearl..pa sam se promenila.
jerohinac, evo da te navedem da procitas celu glavuhttp://wwwyu.com/biblija/44del010.htm
Petar dobio utvaru pre nego su dosli ljudi da ga zovu u kucu Kornelija, neznabosca.
Ciste i neciste zivotinje predstavljaju Jevreje naspram neznabosca.
Bog je zeleo da poruci Petru da sme da krsti i Kornelija i njegovu porodicu, koji nisu bili iz jevrejskog naroda.
25 A kad Petar htede da uđe, srete ga Kornilije, i padnuvši na noge njegove pokloni se.
26 I Petar ga podiže govoreći: Ustani, i ja sam čovek.
27 I s njim govoreći uđe, i nađe mnoge koji se behu sabrali.
28 I reče im: Vi znate kako je neprilično čoveku Jevrejinu družiti se ili dolaziti k tuđinu; ali Bog meni pokaza da nijednog čoveka ne zovem poganim ili nečistim;
Hvala![]()
Cek malo ti si bila sta si bila ne znam ...Sta si htela reci da pisem sa dva profila??

Auuuu....znači Bog je Petru naredio da ustane i pokolje Jevreje i da ih pojede...u smislu ovog...
'' U kome behu sva četvoronožna na zemlji, i zverinje i bubine i ptice nebeske. I postade glas k njemu: Ustani, Petre! Pokolji i pojedi. A Petar reče: Nipošto, Gospode! Jer nikad ne jedoh šta pogano ili nečisto. I gle, glas opet k njemu drugom: Šta je Bog očistio ti ne pogani.''
Nisam znao da su jevreji četvoronožna stvorenja...kako takvu nebulozu napisa Elene ti...
Pogledaj malo i stih 10 iz poglavlja 10...
I ogladne, i htede da jede; a kad mu oni gotovljahu, dođe izvan sebe,
i pokušaj shvatiti šta si napisala...
Ne izvrci !Ne, podsecas jako na jednu forumasicu koj aje bila kratko - Blue Bird,
pa se samobanovala.
Bila je isto sasava, samo malo manj drcna od tebe![]()
A, zar nije sex-i
Veče Jeroh ....
Ebiga kad ovde nema elite nego samo fanatici (da se ogradim odmah i ja od nekih da se ne nadju prozvanim)
Jel i JS imaju zapovest da propovedaju, smaraju........Jevreji su prestali da budu izabrani narod, vec su dobili zapovest da idu po svetu i propovedaju,
Jel i JS imaju zapovest da propovedaju, smaraju........
Kao i svi hriscani 
Aha forumska opsednutost bivsim forumasima.Ne darling ja uoste nisam drcna vec vrlo blaga ,kakva bih mogla da budem.

ti si ludAuuuu....znači Bog je Petru naredio da ustane i pokolje Jevreje i da ih pojede...u smislu ovog...
Nisam znao da su jevreji četvoronožna stvorenja...kako takvu nebulozu napisa Elene ti...
Pogledaj malo i stih 10 iz poglavlja 10...
I ogladne, i htede da jede; a kad mu oni gotovljahu, dođe izvan sebe,
i pokušaj shvatiti šta si napisala...

Jel i JS imaju zapovest da propovedaju, smaraju........
ImajuKao i svi hriscani
![]()

ImajuKao i svi hriscani
- - - - - - - - - -
Jel ti mogu nekako pomoci ?![]()
Izgleda da je u delovanju diskriminacija fanatika. A šta je sa pravom fanatika da imaju svoju kafanu...fanatikus...recimo...

Ne smaraju svi hrišćani ali tako neki ...... vala baš![]()

Meni?U cemu?

Uopste nisam neprijateljski raspolozena.Tvoja nesposobmost da objasnis svoja uverenja nisu moj problem.Cemu god... da ne budes tako neprijateljski raspolozena
znaci, nisi pre bila na ovom forumu?![]()
Zar treba za sebe da kažem da smaram![]()

jerohNe izvrci !
To mi je bila poruka da Bog prihvata sve ljude , ne samo Jevreje.
Radnja je nakon Isusovog vaznesenja.
Jevreji su prestali da budu izabrani narod, vec su dobili zapovest da idu po svetu i propovedaju, i krstavaju svakog onog koji prihvati Isusa za Mesiju.