Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada si pokazala koliko je oskudno tvoje znanje o Bibliji...A u vezi čistih i nečistih životinja pogledaj malo ovo...

Dela apostloska 10:12-15...

'' U kome behu sva četvoronožna na zemlji, i zverinje i bubine i ptice nebeske. I postade glas k njemu: Ustani, Petre! Pokolji i pojedi. A Petar reče: Nipošto, Gospode! Jer nikad ne jedoh šta pogano ili nečisto. I gle, glas opet k njemu drugom: Šta je Bog očistio ti ne pogani.''

I pokušaj shvatiti da Biblija nije knjiga kakvom je uprošćeno zamišlja mali Perica...

jerohinac, evo da te navedem da procitas celu glavuhttp://wwwyu.com/biblija/44del010.htm

Petar dobio utvaru pre nego su dosli ljudi da ga zovu u kucu Kornelija, neznabosca.

Ciste i neciste zivotinje predstavljaju Jevreje naspram neznabosca.

Bog je zeleo da poruci Petru da sme da krsti i Kornelija i njegovu porodicu, koji nisu bili iz jevrejskog naroda.

25 A kad Petar htede da uđe, srete ga Kornilije, i padnuvši na noge njegove pokloni se.
26 I Petar ga podiže govoreći: Ustani, i ja sam čovek.
27 I s njim govoreći uđe, i nađe mnoge koji se behu sabrali.
28 I reče im: Vi znate kako je neprilično čoveku Jevrejinu družiti se ili dolaziti k tuđinu; ali Bog meni pokaza da nijednog čoveka ne zovem poganim ili nečistim;

Hvala :hvala:

Sto je sigurno , sigurno je !
On se na vrema ogradio od toga ...

Znači fazon je u ogradi...

ograda-dvoriste6.jpg

- - - - - - - - - -

Nije se ogradio nego nije smeo ni da pisne :D

Eh kako ste doleteli odmah :zcepanje:

Gogi izgledea da ti imaš neku harizmu za ...zelenilo....:hahaha1:

Gogi izgledea da ti imaš neku harizmu za ...zelenilo....:hahaha1:

Misliš :think:
Lepo kažem ja da bi mi ta boja lepo stojala :ogledalo:
Eh da mi je vlast samo dva dana :zper: svi bi ste bili banovani na po 100 godina :mrgreen:
Nije lud ovaj Cleaner što ćuti :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ja ove momke poznajem odavno....

A i tebe znam ako si bila pre kao Blue Bird. Ja sam bila Pink.Pearl..pa sam se promenila.

I šta si sad postala :D

Lišće :zcepanje:

jerohinac, evo da te navedem da procitas celu glavuhttp://wwwyu.com/biblija/44del010.htm

Petar dobio utvaru pre nego su dosli ljudi da ga zovu u kucu Kornelija, neznabosca.

Ciste i neciste zivotinje predstavljaju Jevreje naspram neznabosca.

Bog je zeleo da poruci Petru da sme da krsti i Kornelija i njegovu porodicu, koji nisu bili iz jevrejskog naroda.

25 A kad Petar htede da uđe, srete ga Kornilije, i padnuvši na noge njegove pokloni se.
26 I Petar ga podiže govoreći: Ustani, i ja sam čovek.
27 I s njim govoreći uđe, i nađe mnoge koji se behu sabrali.
28 I reče im: Vi znate kako je neprilično čoveku Jevrejinu družiti se ili dolaziti k tuđinu; ali Bog meni pokaza da nijednog čoveka ne zovem poganim ili nečistim;

Hvala :hvala:

Auuuu....znači Bog je Petru naredio da ustane i pokolje Jevreje i da ih pojede...u smislu ovog...

'' U kome behu sva četvoronožna na zemlji, i zverinje i bubine i ptice nebeske. I postade glas k njemu: Ustani, Petre! Pokolji i pojedi. A Petar reče: Nipošto, Gospode! Jer nikad ne jedoh šta pogano ili nečisto. I gle, glas opet k njemu drugom: Šta je Bog očistio ti ne pogani.''

Nisam znao da su jevreji četvoronožna stvorenja...kako takvu nebulozu napisa Elene ti...

Pogledaj malo i stih 10 iz poglavlja 10...

I ogladne, i htede da jede; a kad mu oni gotovljahu, dođe izvan sebe,

i pokušaj shvatiti šta si napisala...

Auuuu....znači Bog je Petru naredio da ustane i pokolje Jevreje i da ih pojede...u smislu ovog...

Nisam znao da su jevreji četvoronožna stvorenja...kako takvu nebulozu napisa Elene ti...

jeroh :evil: Ne izvrci !

To mi je bila poruka da Bog prihvata sve ljude , ne samo Jevreje.

Radnja je nakon Isusovog vaznesenja.

Jevreji su prestali da budu izabrani narod, vec su dobili zapovest da idu po svetu i propovedaju, i krstavaju svakog onog koji prihvati Isusa za Mesiju.

ti si lud :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

jeroh :evil: Ne izvrci !

To mi je bila poruka da Bog prihvata sve ljude , ne samo Jevreje.

Radnja je nakon Isusovog vaznesenja.

Jevreji su prestali da budu izabrani narod, vec su dobili zapovest da idu po svetu i propovedaju, i krstavaju svakog onog koji prihvati Isusa za Mesiju.

Šta sam izvrnuo....pažljivo pogledaj još jednom...

Dela apostolska 10:12-15...

A predočeni stihovi nemaju nikakve veze sa onim što je usledilo....sutradan i onom Korenelijevom padanju na kolena i onom Petrovom...ustani ja sam samo čovek...

Nikada ti nečeš shvatiti Bibliju dok ne budeš u stanju razmisliti o napisanom a bez slepog prihvatanja nečijih objašćnjenja uvrnutih do besmisla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back