"Nemam nameru da izgubim zemlju zbog idiota" Žestok sukob Mađarske i Ukrajine

Битно је да ће у неком будућем прелиеном сукобу Мађарска бити са Србијом проив Хрватске.

Ти и даље не капираш где се води сада рат.

Пушкарање у Украјини није прави рат који тек долази.

То је обичан повод, прави Узрок је на вишем плану !

Pa i vi se bi trebali zabrinuti za državnost ako izaberete krivu stranu, mislim da drugo bombardiranje neće biti ko ono 99', biti će puno temeljitije, s pješačkom potporom i ukidanjem srpske državnosti, tako da pamet u glavu, nije vrijeme za filozofiranje nego za pragmatičnost :roll:

...
Agresivno zahtevanje strane pomoći Zelenskog možda je posledica njegovih "ličnih mentalnih problema“, dodao je Kover.
...

То сам и ја приметио (као да је било тешко, их).
Зеленски наступа као командант светских снага против Русије.

Проблем (како га ја видим) је у томе што после пројектоване победе
има намеру да постане вазал оних којима је командовао ! :eek:

Заиста нелогично ... :think:

Pa i vi se bi trebali zabrinuti za državnost ako izaberete krivu stranu, mislim da drugo bombardiranje neće biti ko ono 99', biti će puno temeljitije, s pješačkom potporom i ukidanjem srpske državnosti, tako da pamet u glavu, nije vrijeme za filozofiranje nego za pragmatičnost :roll:

Ајде политиколог (на рватском политилог) реци која је то врста рата на вишем плану, па ми онда направи таборе, па да видимо према томе ко ће какав став заузети у будућем кинетичком рату...

Гукни Грлице... :kafa: ... да чујемо шта један просечан рват капира?

Ајде политиколог (на рватском политилог) реци која је то врста рата на вишем плану, па ми онда направи таборе, па да видимо према томе ко ће какав став заузети у будућем кинетичком рату...

Гукни Грлице... :kafa: ... да чујемо шта један просечан рват капира?

Kakav god bio, Hrvatska i Srbija će biti na suprotnim stranama, to sam siguran 100% :kafa:

То сам и ја приметио (као да је било тешко, их).
Зеленски наступа као командант светских снага против Русије.

Проблем (како га ја видим) је у томе што после пројектоване победе
има намеру да постане вазал оних којима је командовао ! :eek:

Заиста нелогично ... :think:

Он Зеленски, као културни радник у театру апсурда је потпуно логичан ... :kafa:

Зашто?, ајмо сада метафизика долази до изражаја, ...ајмо зашто ми ратујемо идејама, уопште погледом на констелацију Света ?

Gotova je filozofija čiča, spremaj bunker i municiju, vremena filozofije su završena, azijska horda opet kuca na europska vrata...

Gotova je filozofija čiča, spremaj bunker i municiju, vremena filozofije su završena, azijska horda opet kuca na europska vrata...

Не обрнуто је, отишли сте мечки на рупу... као 1812 или 1944.

Зашто сте дијаболици ?

Шта вас вуче тамо да би сукоб мењао Свет

Не лупај Рвату бог те убио антиполитички и анитеистички !

Не обрнуто је, отишли сте мечки на рупу... као 1812 или 1944.

Зашто сте дијаболици ?

Шта вас вуче тамо да би сукоб мењао Свет ?

@radeta62

a da nisi malo ispušio za "intelektualno radno mjesto" pošto si "društvenjak" pa te ništa sem kancelarija niti zanima?

Rodjaka Radeta nije preskočila cenzus
sve otišlo SNS-u
Ja sam zrtva tranzicije ne mogu da se uklopim sa ovim novim budalama na vlasti od pada Milosevica do danas.Traze podrepane koji ce im duvati u prkno a ja takav nisam a ni djed mi nije bio,antiprotivan sam ovom ludilu koje je zahvatilo narod i drzavu.

Ja sam zrtva tranzicije ne mogu da se uklopim sa ovim novim budalama na vlasti od pada Milosevica do danas.Traze podrepane koji ce im duvati u prkno a ja takav nisam a ni djed mi nije bio,antiprotivan sam ovom ludilu koje je zahvatilo narod i drzavu.
nema više bosanskog samoupravljanja
novi igrači, nove relacije

Back